JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Op het internet, in boeken zijn veel soorten relatietesten te vinden maar uiteraard zijn ze niet allemaal even betrouwbaar. Mocht je relatie gedaan zijn of nog bezig dan kun je altijd kiezen om eens een test te gaan maken op internet. Wat de uitslag ook mag zijn je moet aanvoelen als de uitslag in jouw geval klopt of niet. Het heeft zeker geen zin om jouw uitslag te baseren op een enkele relatie test die je hebt afgelegd op het internet. Ben je gewoon nieuwsgierig, wil je weten of jouw geliefde daadwerkelijk je soulmate is of wil je eens weten wat de computer voor jou in petto heeft, aarzel dan niet en maak alleen of samen de ultieme relatietest.

Wat is een relatie test?

De naam zegt het natuurlijk al zelf maar ene relatietest test alles van jullie relatie. In zo een test kunnen vragen komen over verantwoordelijkheid van je partner bijvoorbeeld “Neemt je partner volgens jou voldoende verantwoordelijkheid in je relatie?”.

Je kan meestal een score van 1 tot 5 aangeven en wat het beste in jouw omgeving past, dat geef je een cijfer. Maar de vragen gaan niet enkel over verantwoordelijkheid maar kunnen evengoed gaan over wat je van je partner vindt, het uiterlijk. Ook hier kan je weer een score aangeven.

Als je alle vragen hebt doorlopen kun je de uitslag bekijken en onder de uitslag staat vaak een uitleg van wat je kunt verbeteren in jouw relatie en wat je beter achterwege laat. Nogmaals zo een test is objectief en werkt niet voor iedereen. Als er een score uitkomt die je totaal niet had verwacht, trek het je niet aan!

Een relatie test in allerlei vormen en maten

Dankzij het internet kunnen we de dag van vandaag een heleboel informatie vinden online, in één muisklik. Het is ook niet te verwonderen dat er ontelbaar veel relatietesten te vinden zijn om het internet.

De één kan gaan over het uiterlijk van je partner en de andere test gaat over het samenwonen met je partner. De testen zijn opgebouwd uit verschillende thema’s waarop je elke keer een score geeft. De score is op voorhand bepaald en werkt objectief. Ga niet ineens versteld staan als de score het minimum is terwijl je voelt dat de relatie goed zit. Een relatie test kan je af en toe helpen mocht de relatie de verkeerde kant opgaan.

Lees ook over de pagina “mijn vrouw wilt scheiden maar ik niet“.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl