JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Een liefdesrelatie die in woelige wateren terecht komt: het is iets wat ons allemaal kan overkomen. Soms is het verleidelijk om te denken dat je voor mekaar geboren bent en de liefde tot in de eeuwigheid zal standhouden. Maar geen enkele relatie is voortbestemd om volledig probleemloos te verlopen. Hoe verliefd je ook bent, er kan steeds een haar in de boter komen. Maar als je echt van je partner houdt, dan is er altijd een oplossing mogelijk. Ook als je vrouw wilt scheiden maar jij nog niet. Deze tips voor relatieproblemen kunnen helpen om je relatie te redden.

Nuttige tips voor relatieproblemen

Sommige mensen zijn zo vergroeid met hun relatie dat een crisis als een donderslag bij heldere hemel toeslaat. Mogelijk ben je dan te gemakzuchtig geweest en heb je gedacht dat alles zich vanzelf zou uitklaren. Maar een goede relatie hebben is iets waar je dagelijks voor moet werken. Je mag je niet in slaap laten wiegen. Daarom is het goed om na te gaan waar het probleem precies schuilt. Steek de hand eerst in eigen boezem voordat je over je partner gaat oordelen.

Een van de beste tips voor relatieproblemen op te lossen is te kijken naar de evolutie van jullie liefde. Hoe voelde je je in het begin met je partner en hoe was jullie intimiteit toen? Zie je een opvallende verandering in de loop van de tijd? Ga na of je eigen gedrag een invloed heeft gehad op het ontstaan van de relatieproblemen. Probeer hier zo eerlijk mogelijk in te zijn en kijk diep in je hart of je je partner niet te weinig aandacht hebt gegeven.

Een nieuwe start voor je liefde dankzij deze tips voor relatieproblemen

Na een oprecht zelfonderzoek ga je best ook na wat het aandeel van je partner kan zijn in de relatiecrisis. Want een relatiecrisis is nooit helemaal de schuld van één parnter. Schuld zoeken is trouwens nooit een goed idee. In een relatie is er altijd sprake van een wisselwerking tussen twee geliefden. Wat maakt de basis van jullie liefde uit en op welke manier vullen jullie mekaar aan?

Wat cruciaal is bij het oplossen van een relatiecrisis, is het vinden van de oorzaak. ervan. Hierbij is het noodzakelijk om te kijken hoe jullie als partners geëvolueerd zijn. Was er meer intimiteit in het begin? Is er een reden waarom dit zo is? Soms zijn jullie door omstandigheden uit mekaar gegroeid, bijvoorbeeld doordat je baan je te veel in beslag neemt, of doordat jullie een te gestresseerd leven hebben.

Maar eens jullie menen de reden van de relatiecrisis te hebben gevonden, is de eerste stap gezet. Wie echt van zijn partner houdt, mag het niet te snel opgeven. Als jullie je houden aan deze tips voor relatieproblemen op te lossen kunnen jullie een nieuwe start maken. Dan is er een succesvolle verzoening mogelijk. Wel is het noodzakelijk dat jullie positief ingesteld blijven en bereid zijn om te werken aan een betere tijd samen. Op die manier kan jullie liefdessprookje nog mooie tijden tegemoet gaan.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl