JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Je bent pas van je ex af en je weet nu al dat je je ex vast en zeker terug wilt krijgen. Je ex is namelijk je soulmate. Dat is goed dat je dit van jezelf beseft maar weet wel dat je ex ‘’weggelopen’’ is en dat je nu heel veel moeite moet gaan doen om je ex terug te krijgen. Gelukkig zijn er wel enkele tips die je daarbij kunnen helpen. Weet wel dat dit niet zo gemakkelijk is om je ex terug te krijgen want in feite ben je al één keer mislukt. Niet getreurd want voor elk probleem bestaan er verschillende oplossingen!

Je ex terugkrijgen? Doe niet zielig

Dit gaat soms nog wel eens verkeerd bij veel mensen. Als de relatie gedaan is, gaan veel mensen zielig doen door hun eigen op te sluiten in hun huis. Van sociale contacten is dan niet veel sprake meer en de familiebanden gaan steeds meer achteruit. Als je dan met iemand gaat bellen en diegene vraagt hoe het met je gaat, gaan er tranen vloeien met tuiten.

Eigenlijk moet je het omgekeerde doen van wat hier staat: je moet naar buiten gaan, ga uit en drink je een paar lekkere glazen. Je moet nu naar niets kijken want je ex is weg, je geniet van alle vrijheid. Sluit je niet op maar integendeel: geniet er nu van zolang het nog kan.

Je ex terugkrijgen kan door contact te zoeken!

Waarschijnlijk ben je nu door een paar weekjes gekomen zonder dat je ex in het beeld kwam. Als je vindt na een maand dat je opnieuw contact moet zoeken met je ex, dan moet je dat vast en zeker doen. Wacht niet te lang met naar je ex te zoeken want misschien is je ex al niet meer geïnteresseerd. Het ergste wat zou kunnen gebeuren is dat je ex een ander heeft, maar dat zal wel niet.

Stuur haar voorzichtig een sms bijvoorbeeld ‘’alles goed, ik hoor niets meer van je’’, houdt het kort en krachtig. Mocht je geen sms hebben teruggekregen kan je altijd tegen de avond eens proberen te bellen. Misschien ligt de gsm van je ex ergens of heeft ze de gsm niet gehoord. Sla niet meteen in paniek als je ex niet onmiddellijk reageert.

Je ex terugkrijgen? Praat met je ex!

Als je je ex eindelijk te pakken hebt gekregen, kun je een afspraakje maken om samen eens een avondje met elkaar door te brengen. Als je ex er mee instemt, kun je een leuke tent kiezen die je ex ook leuk vindt, uiteraard. Je moet eigenlijk een leuke plaats reserveren waarvan je zeker weet dat je ex het daar superleuk vindt. Stel als je iets reserveert waar jullie allebei samen een saaie avond gaan doormaken, dat wil je niet meemaken.

Dit is de fase die het belangrijkste is om je ex nu terug te krijgen. Alles moet vlekkeloos gaan, daarom kies je best iets wat je ex ook leuk vindt, dan heb je al een goede bonuspunt.

je ex terugkrijgen kan door iets kleins en subtiel te geven!

Voordat je met je ex op 2de date gaat, moet je van tevoren een kleinigheidje kopen. Je kan kiezen voor een mooie boeketbloemen of iets lekkers wat je ex graag eet. Het kan ook een lekkere wijn zijn die je ex lekker vindt. Het maakt niet uit wat je allemaal koopt, als je maar niets gaat kopen wat veel geld kost. Exen zijn meestal niet om te kopen, iets kleins geven is het gevaar wat telt voor een ex.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl