JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Wil jij je ex vriendin terugkrijgen? Lees dit artikel dan grondig door want je staat op het punt te ontdekken hoe dit moet. Je relatie is net over en je wilt niets liever dan je ex terug, zeker als je het gevoel hebt dat zij jouw soulmate is. Maar zij wil op dit moment niets met je te maken hebben en zij is waarschijnlijk dan ook degene die de relatie heeft verbroken. Wat moet je dan? Wachten tot het misschien ooit weer goed komt of juist gelijk actie ondernemen om haar te overtuigen dat jullie bij elkaar horen?

Je ex vriendin terugkrijgen

Wat je het beste kunt doen, is natuurlijk afhankelijk van het type persoon je ex vriendin is en waarom jullie relatie stuk is gelopen.

Heeft zij jullie relatie bijvoorbeeld verbroken omdat jij vreemd bent geweest dan zul je heel hard je best moeten doen om haar vertrouwen terug te winnen. En helaas is het vertrouwen sneller weg dan dat het weer wordt opgebouwd. Dus dat zal zijn tijd nodig hebben en daarin kun je het beste niets forceren. Wil je je ex vriendin terugkrijgen na overspel, zorg er dan vooral voor dat je alleen maar aandacht hebt voor haar en zij geen enkele aanleiding heeft om jou te wantrouwen.

Dus ook al heb je een puur platonisch contact met een andere vrouw is het toch verstandig om dit even op een heel laag pitje te zetten. Of nog beter, het contact helemaal te verbreken. In ieder geval zul je het contact met de vrouw met wie je vreemd bent gegaan helemaal moeten verbreken. Zo zal je ex vriendin voelen en merken dat je echt moeite voor haar doet en alleen voor haar wilt gaan.

Is jullie relatie in een sleur geraakt en heeft zij deze verbroken omdat jullie meer als broer en zus leefden dan als minnaars? Dan is er natuurlijk een hele andere aanpak nodig. Ergens in jullie relatie zijn jullie elkaar en vooral ook de passie voor elkaar kwijt geraakt. Je zult dan dus een manier moeten proberen te vinden om bij haar de passie en die vonk voor jou weer op te doen laaien. Zorg dat ze je weer gaat bekijken door de ogen waarmee ze in het verleden voor je is gevallen. Dat ze inziet dat de passie tussen jullie er nog wel is, maar dat deze naar de achtergrond is geraakt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ex vriendin jullie relatie heeft verbroken omdat ze vond dat jij je relatie niet serieus genoeg nam. Dat je niet genoeg aandacht voor haar had. Dan is het natuurlijk belangrijk om haar te laten voelen dat je van haar houdt en er alles aan wil doen om het weer goed te maken. Dat je bereid bent om te veranderen en tijd voor haar en jullie relatie wil maken. En het belangrijkste, wil blijven maken. Een relatie is iets waar je aan moet blijven werken. Ze zeggen ook wel eens dat liefde een werkwoord is.

Je ex vriendin terugkrijgen, als het is gelukt

Mochten je acties resultaat hebben en je ex vriendin wil ook graag jullie relatie weer nieuw leven inblazen, denk dat niet dat je er al bent. De kunst is dan om jullie relatie ook goed te houden en niet vervallen in oude fouten. Als je weet waarom het mis is gegaan tussen jullie weet je dus ook wat je moet doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Want het zou toch zonde zijn als je ex vriendin terugkrijgen je met veel moeite lukt en dat het dan uiteindelijk toch weer misloopt omdat je dezelfde fouten maakt. Dan is alles eigenlijk voor niets geweest en dat zou toch zonde zijn.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG