JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Iedere relatie kent ruzies en discussies. Je zult zien dat hoe beter je elkaar kent, hoe meer punten er zijn voor discussie. In het begin van een relatie durf je je misschien nog niet helemaal te laten zien. Je wilt je partner niet afschrikken en bent misschien daarom wat makkelijker. Je wordt niet snel boos en zal bijna overal lief op reageren.

Uiteindelijk zullen jij en je partner zich helemaal bij elkaar op je gemak voelen. Dit is dan ook het punt dat er meer discussies zullen ontstaan. Je durft nu meer op te komen voor je mening dan hiervoor, net als je partner nu doet. Dit is geen probleem, en je zult elkaar alleen maar beter leren kennen op deze manier.

Relatieproblemen door een te lange afstand

Niet alle problemen liggen aan discussies of irritaties. Problemen kunnen ook goed ontstaan door een grote afstand. Jullie kunnen elkaar niet vaak zien en dat is niet fijn. Het liefst wil jij je partner elke dag knuffelen en hele dagen bij elkaar zijn. Helaas werkt het nu eenmaal niet zo als je ver weg woont van elkaar. Ook kost het reizen naar elkaar toe geld, waardoor jullie elkaar minder zien dan jullie elkaar eigenlijk willen zien.

Tijd en geld zijn belangrijk bij relaties met afstand. Het geld is nodig voor het reizen, en de tijd is nodig om de reis te maken. Je gaat natuurlijk niet drie uur reizen om vervolgens een halfuur bij je partner te zijn. Jij vindt dit een steeds groter probleem worden. Je mist je partner enorm maar je kan er niet voor zorgen dat jullie elkaar vaak zien.

Toch zijn er veel relaties die in orde zijn terwijl deze mensen elkaar niet heel vaak zien. Echte liefde betekent niet dat je elkaar perse elke dag hoeft te zien. Echte liefde betekent ook dat je elkaar kan missen, en dat doe jij nu. Dat gevoel van missen betekent dat je gehecht bent aan je partner en dat is alleen maar goed voor de relatie.

Daarnaast is het nog veel leuker om elkaar dan te zien, in vergelijking tot een relatie van mensen die samenwonen. Deze mensen vinden het normaal, maar voor jou is het speciaal.

Maak tijd voor elkaar vrij. Spreek van tevoren goed af welke dagen jullie vrij zijn, en wanneer er dus tijd is om elkaar te zien. Je kunt er ook voor kiezen om de middenweg te nemen qua reizen. Jullie kunnen bijvoorbeeld romantisch uit eten bij een restaurant dat voor jullie beide even ver is. Zo bespaar je ook tijd, omdat de een niet zo lang hoeft te reizen. Het is goed voor de relatie om samen leuke dingen te doen.

Voor tips kun je het geweldige boek van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) bestellen in het liefdesverdrietacademie. Hier zul je nog veel meer tips uithalen. Je leert enorm veel over je relatie en over de aantrekkingskracht tussen man en vrouw. Het boek is leerzaam, leuk en zal jouw relatie nog beter maken dan het al is.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl