JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Terwijl het er misschien op lijkt dat iedereen om jou heen een perfecte relatie heeft, lijkt het er bij jou op alsof het niet slechter kan. Gelukkig kan ik jou vertellen dat niemand een perfecte relatie heeft.

Daarnaast is niemand perfect en zullen er altijd wel onenigheden zijn. Een ruzie op zijn tijd is in een relatie ook gezond. Als je altijd maar stil blijft terwijl je het er niet mee eens bent, zal dit er een keer uitkomen.

Verwacht niet dat jouw relatie net als in de sprookjes gaat worden. Dit zal zeker niet gebeuren en je moet accepteren dat ruzies er nou eenmaal bij horen.

Relatie redden? 2 Gouden tips

Toch heb jij het gevoel dat jouw relatie op de afgrond staat. Hier moet nu iets aan worden gedaan, voordat de relatie verbroken wordt. Er zijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat jullie elkaar meer waarderen, en het weer leuk kunnen hebben met elkaar. Je moet niet verwachten dat je relatie na een week weer de oude is. Een relatie redden kost tijd en geduld, maar uiteindelijk zal jouw geduld zeker worden beloond. Je relatie zal beter zijn en je zal je hierdoor een stuk gelukkiger voelen.

Ten eerste is communicatie het woord om je relatie te redden. Hoe denkt jouw partner erover? Moet jij iets veranderen of juist niet? Praat erover met je partner! Alleen op deze manier weet je hoe jouw partner erover denkt en wat je wel of juist niet moet doen. Met praten bedoel ik niet dat je tijdens het tv kijken er eens over begint. Ga met je partner aan tafel zitten en zeg wat je te zeggen hebt.

Ten tweede moeten jullie de aantrekkingskracht weer voelen. Vaak is seks iets wat niet vaak meer voorkomt, terwijl het wel iets is dat een relatie goed houdt. Maak in de avond wat meer tijd voor elkaar vrij en probeer je partner te verleiden. Dit kan zijn door middel van een sexy outfit, of een heerlijke massage die je partner niet aan zag komen. Het spannend houden is een van de meest belangrijke dingen. De kans is groot dat jullie elkaar nog steeds erg aantrekkelijk vinden, maar dit soort dingen er vaak bij inschieten.

Verras je partner eens met een leuk cadeau of een citytrip bijvoorbeeld. Het geven van een cadeau is een klein dingetje die jouw partner laat zien dat je van je partner houdt. Doe dit echter niet te vaak, omdat het wel iets bijzonders moet blijven. Net als uit eten gaan, een romantische reis maken of een massage moet het allemaal niet te vaak om het speciaal te houden.

Heb jij nog veel meer tips nodig om je relatie te redden? Dan kun je net als honderden andere mensen het boek  of het coachingprogramma van Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) bestellen. Zij is relatiecoach en kan jou zeker helpen met het redden van jouw relatie. In haar boek leer je enorm veel en zal jouw relatie gegarandeerd op een goede manier veranderen. Bestel hem snel!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl