JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Bestaat die wel de zogenaamde “ex terug methode”? En hoe ziet die er dan uit? Met andere woorden, wat moet ik doen om mijn ex terug te winnen? Er zijn heel veel mensen die al geschreven hebben over de ex terug methode, maar welke methode is het meest succesvol?

De beste ex terug methode

Ga in die stoel zitten, of op bed liggen en ga een potje lekker uithuilen, maar laat het daar dan bij!

De bedoeling is niet dat je wegloopt voor de problemen, daarmee worden de problemen niet opgelost. Het is beter eens goed na te denken over de problemen, en hoe ze ontstaan zijn. Waarom ben ik in onze relatie zo ver gegaan dat ik het nu over mijn ex heb? Gebruik je gezonde verstand, niet je emotionele reactie!

Logica gebruiken

Daarna ga je eens logisch nadenken over de laatste paar weken. Je moet analyseren wat er gebeurt is en daar lering uit trekken. Het gaat er om dat je jezelf onder de loep neemt en bij jezelf zoekt naar de schuld. Het is misgegaan in de relatie om wat jij gedaan hebt, of juist niet gedaan hebt. koppel leest Ebook win hem haar terug

Betrek gerust je vrienden en kennissen in het proces, stel ze vragen over de gebeurtenissen en vraag ze om adviezen. Ook voor je vrienden en kennissen is er iets verandert en deze ex terug methode functioneert het beste wanneer je gebruik maakt van de kennis van anderen.

Wees eerlijk tegen jezelf

En nu verder. Ga eens eerlijk na wat je kunt veranderen in je leven om je ex terug te krijgen. Zat je wat veel voor de TV, naar sporten en andere programma’s te kijken die je partner helemaal niet interessant vind? Ging je ook al niet meer samen een half uurtje wandelen, zogenaamd om de hond uit te laten? En wat is er overgebleven van die afspraak om te helpen bij de huishoud-klusjes ?

Begin deze ex terug methode met daar verandering in te brengen. Kijk weer eens naar die programma’s die jullie allebei zo leuk vonden. Ga weer regelmatig de hond uitlaten in het park. Het derde deel van de methode komt automatisch, je moet nu weer alle huishoudelijke klusjes zelf doen.

Maar ook andere gewoontes moeten de revue passeren, vandaar dat ik het woordje ‘eerlijk’ gebruik. Bij het analyseren moet je proberen alle fronten te raken, alle onderdelen van jullie gezamenlijke leven eens goed te bekijken en na te gaan wat je kunt veranderen. Die veranderingen moet je daarna zelf doorvoeren. Met behulp van je vrienden, kennissen en familie natuurlijk.

Niet alleen

Eigenlijk werkt de ex terug methode alleen als je partner dezelfde stappen neemt. Ook daarbij kunnen je vrienden je helpen, het zijn tenslotte ook de vrienden van je partner. Je vrienden kunnen proberen je partner ervan te overtuigen dat het beter is eens goed naar de relatie te kijken. Zij kunnen ook proberen je ex partner ervan te overtuigen dat je echt werkt aan je leven.

Pas wanneer jullie allebei weer werken aan het veranderen van je leven, gaat de methode werken. Nu is het misschien tijd om je op ontmoetingen te gaan richten. Ga niet op de versier-toer met je ex, dat heb je al eens gedaan Het werkte toen, maar nu is jullie leven anders.

Volwassen

Je gedrag moet nu volwassener zijn. Jullie zijn geen van beide meer zestien jaar oud. Gedraag je dan ook als een volwassene, laat dat ook zien aan je partner. Kleding en gedrag horen bij elkaar, dus laat ook die gebleekte spijkerbroek eens thuis.

Maar dat moet je dan ook doen. Kijk om je heen, het leven is helemaal niet zo leuk alleen. Om je ex terug te krijgen zul je iets moeten gaan doen, doe dat dan ook!

Nog meer tips lezen?

> Klik hier om te ontdekken welke belemmeringsfactoren jou tegenhouden om je ex terug te winnen

Er staat ook nog een ander artikel online over de ex terug methode.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl