JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Mijn ex vriendin heeft een ander, wat nu?

Mijn ex vriendin heeft een ander en het lijkt een uitzichtloze situatie. Dat is heel begrijpelijk. Sommige veroveringspogingen lijken tevergeefs zodra je bemerkt dat er een ander in het spel is waarop je vriendin verliefd is geworden. Je denkt wellicht dat de band met je ex vriendin zo sterk is, dat je denkt dat zij de enige ware is. Je denkt dat het onmogelijk is dat je ex vriendin met een ander een een betere relatie kan hebben dan dat zij met jou heeft gehad.

Spelen deze gedachten inderdaad in je hoofd? Dan hebben we slecht nieuws voor je: de kans is namelijk klein dat je ex vriendin ooit nog terug komt als jij niet in actie komt. Er zijn veel mensen die zeer veel moeite hebben een relatiebreuk te verwerken. Het vertrek van een ex partner is sowieso al moeilijk genoeg om te verwerken, maar voor velen wordt het vrijwel onmogelijk zodra er een ander in het spel is en de ex vriendin haar hart heeft verpand aan een ander. Hoe verwerk je zoiets?

Je kunt ook de video 'Mijn ex heeft een ander' bekijken:


Prijs je gelukkig! Je ex vriendin komt niet terug

Misschien schrik je wel als je dit leest, maar ons doel van vandaag is om je een boost te geven. We zullen er niet omheen draaien. Het feit dat je zegt 'mijn ex vriendin heeft een ander' is eigenlijk fantastisch nieuws. Waarom? Als je werkelijk het geluk van je ex vriendin op het oog hebt, dan zou je je eigenlijk nu je dit leest, gelukkig moeten voelen. Als dat niet het geval is, dan is dat een reden te meer dat je ex vriendin nu met een ander is.

Je mag jezelf gelukkig prijzen want je hebt nu slechts nog één optie: de focus leggen op jezelf. Je kunt nu eindelijk ontsnappen aan kwellende ondervragingen van je ex vriendin, aan maanden van twijfels. Je ex vriendin zal je niet meer lastig vallen met het verhaal ‘ ik weet niet of ik nog gevoelens voor je heb’ of ‘ik hou van je, maar niet genoeg’ etc. etc. Heb je enig idee wat een bevrijding dat nu voor je kan zijn?

Het einde van een relatie, is het begin van een volgende

Het ergste wat de meeste mannen overkomt is niet dat ze hun ex hebben verloren, maar het feit dat ze een deel van hun leven hebben verloren door op een ex partner te wachten die toch niet terug komt. Het is evenzo triest als een ex vriendin terug komt maar niet bereid is om de minste moeite te doen om ervoor te zorgen dat de relatie eindelijk wél gaat werken. Deze mannen riskeren jaren van hun leven te verliezen als ze niet tot de ontdekking komen dat een relatiebreuk ook het begin kan zijn van een nieuwe fase, met het voordeel van één ervaring rijker te zijn en ervan geleerd te hebben.

Als je je ex vriendin bent kwijtgeraakt, zeg dan eerder tegen jezelf dat het het beste is wat je is overkomen. Het zou natuurlijk een happy end zijn als je ex tot de ontdekking komt dat zij fout is geweest en radicaal haar gedrag wenst te veranderen.

Die kans zit er altijd nog wel in, zeker als jullie relatie verder prima was. Maar hebben jullie keer op keer ruzie gehad, dan zul je eerst bij jezelf na moeten gaan hoe je dat bij jezelf kunt oplossen. Misschien heb je veel moeite met communiceren. Laat deze relatiebreuk dan een les voor je zijn en aanleiding om je te gaan bezinnen op hoe je een en ander beter kunt doen!

Mijn ex vriendin heeft een ander. Ik denk dat ik mijn hart ook open stel voor een ander

Dat is helemaal prima en schaam je er zeer zeker niet voor. Als je ex vriendin is vertrokken heb je sterk de neiging te denken dat zij nu het grote geluk heeft gevonden met die ander, en jij zit nu in een hoekje te kniezen en lijdt hartverscheurend aan dit verlies.

Geen prettige situatie. De beste mindset die je kunt hebben als je ex vriendin een ander heeft is " ok zij is nu gelukkig met die ander. Ik vind het fijn voor haar, maar ik ga er zelf voor zorgen dat ik net zo aantrekkelijk word als die ander.

Of beter nog: dat ik nog aantrekkelijker word voor die ander'. Dit is echt een geweldig uitgangspunt. Je kunt je dankzij die nieuwe mindset je veel beter voelen, en daarmee ook veel aantrekkelijker, hetzij voor je ex, hetzij voor een ander.

Je moet je eigen situatie leren scheiden van die van je ex. Het is oké als je ex een ander heeft gevonden. Dat heeft beslist GEEN effect op jouw kansen om eveneens een geschikte partner te vinden. Blijf dus niet continu denken dat je ex vriendin de enige ware voor je was. Probeer dan ook hoopvol naar de toekomst te kijken.

Heeft mijn ex-vriendin een rebound relatie?

die mogelijkheid zit er natuurlijk altijd wel in. Zeker als je ex vriendin meteen een ander had na jou. Waarschijnlijk gebruikt je ex vriendin een ander om het verdriet te kunnen verwerken, maar ze houdt nu meer van haar vriend op dit moment. Vergeet dus niet dat er een zekere kans is dat haar relatie zal mislukken. Dit gebeurt met name als je ex-vriendin niet alleen kan zijn en ze haar vriend heeft gekozen om zich niet ellendig te voelen.

Als je ex toch weer toenadering zoekt dan is dat een signaal dat ze toch niet helemaal lekker in haar nieuwe relatie zit. Dan is het de hoogste tijd om in actie te komen. Er is geen ruimte meer om fouten te maken. Het beste is dat je je inschrijft voor de gratis ex-terugwinnen training per video. Je vindt het inschrijfformulier door hier te klikken.

Conclusie

Natuurlijk, je voelt je gekwetst als je ex vriendin er met een ander vandoor is gegaan, zeker als je als persoon al onzeker bent over jezelf. Maar voor je ex is het positief, en de situatie kan óók veelbelovend zijn voor jou. Geef jezelf de ruimte om verdrietig te zijn en te rouwen…maar verval niet in negatieve gedachten en spijtgevoelens.

Integendeel, profiteer van de gelegenheid om vooruit te komen en jezelf weer te ontdekken. Pas vanuit deze positie zul je ook weer aantrekkelijk zijn, of dat nu is voor een ander of voor je ex vriendin. Alleen door een andere instelling kun je weer heel aantrekkelijk worden voor je ex vriendin, ook al is zij met een ander.

Je kunt ook nog dit artikel lezen: Wat doe je als je ex een ander heeft

Sterkte ermee!

 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl