JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Luddevedu oftewel liefdesverdriet… We hebben het toch allemaal wel eens meegemaakt, Je hebt de liefde van je leven gevonden, hij/zij  is lief, mooi en de meest fantastische persoon op aarde. Maar dan ineens wordt je gedumpt. De grond zakt onder je voeten vandaan, hij/zij wil niet meer met je verder. Je bent er kapot van, huilt hele dagen je ogen worden er dik en rood van. Met hartje winter moet je met een zonnebril het huis uit, als je er al uit gaat. Je wil absoluut je ex en de nieuwe vlam niet tegen het lijf aan lopen. Wat doe je nu?

Maak lol!

Plezier laat je je verdriet minder erg lijken, laat je vrienden je meeslepen naar de stad en ga stappen! Koop veel kleding en ga films kijken. Verwen jezelf met bergen chocolade, chocolade bevat endorfine, een stofje die je hersens nodig hebben om je blij te laten voelen. Dus chocolade mag!

Liefdesverdriet is niet verboden

Vergeet niet dat je verdriet mag hebben! De liefde van je leven is er vandoor gegaan, dat is een serieuze zaak en het is logisch dat je daar verdriet van hebt. Verstop je een dag onder de dekens, laat alle lampen uit, niet douchen en je pyjama aanhouden. Laat de boel de boel. Praat met je vrienden, een echte vriend of vriendin zou het niet erg vinden als je het verhaal steeds blijft herhalen. Zorg wel dat je niet zwelgt in zelfmedelijden, verdrietig zijn mag, maar raap jezelf weer bij elkaar na een paar dagen en zorg dat je er weer bovenop komt.

Win je ex terug

Een andere optie voor als je echt gelooft dat je ex de ware is, is om je ex terug te winnen voor jezelf. Dit word niet altijd gewaardeerd door de ex zelf, dus wees voorzichtig. Je ex heeft een nieuw liefje? Geen probleem, alles kan stuk!

Ooit is je ex ook voor jou gevallen dus dat moet je nog eens lukken! Zorg dat je je ex ‘per ongeluk’ tegen het lijf loopt, dus wees op plekken waar je ex vaak komt. Als je hem of haar ziet, zorg er dan voor dat je er altijd goed en oogverblindend uitziet! En als laatste: Laat je ex zich jullie eerste date herinneren. Je ex is toen voor je gevallen, wie weet maakt dit mooie gevoelens in hem los.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl