JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Liefdesverdriet bij mannen

Het lijkt een taboe te zijn: liefdesverdriet bij mannen. Dit valt ogenschijnlijk te wijten aan de misconceptie dat mannen altijd stoer moeten zijn en nooit een dipje hebben. Niets is minder waar.

Liefdesverdriet bij mannen: heus niet zo raar

Het is uit met je vriendin en je zit in een dip. Niet zomaar een dip: je hebt liefdesverdriet. Je vrienden nemen je niet serieus, althans, niet zo serieus als je graag zou zien. Een bemoedigende klap op de schouder helpt op dit moment niet.

Liefdesverdriet bij mannen wordt vaak geheim gehouden. Ze praten er niet over en zetten, voor de buitenwereld, een masker op waarbij het lijkt alsof ze zich niet druk maken om de breuk. Dit is niet nodig! Emoties zijn hartstikke natuurlijk en daarbij ook liefdesverdriet.liefdesverdriet bij mannen

Liefdesverdriet bij mannen is exact hetzelfde als liefdesverdriet bij vrouwen. Er is dan ook niets mis mee. Het is moeilijk om te bevatten dat een relatie voorbij is, dat je niet meer terecht kan bij je maatje.

Denk dan ook niet dat er iets mis met je is wanneer je emotioneel wordt en je emoties even de overhand nemen. Op de momenten dat er herinneringen naar boven komen drijven die je doen verlangen naar een tijd waarin jij en je vriendin nog gelukkig samen waren.

Nog moeilijker wordt het wanneer je snapt waarom je zo verdrietig bent: je wil je beste vriendin, je ex, terug in je leven. Praat met je vrienden over je gevoelens, zij staan hier vast voor open als zij inzien hoe erg je lijdt onder de breuk.

Het is eigenlijk heel simpel: je wilt je ex terug. De relatie lijkt misschien voorbij, maar dat wil je helemaal niet. Je houdt zielsveel van je vriendin en je wilt het maar al te graag nog een keer proberen.

Je denkt aan alle dingen die je tegen haar hebt gezegd. De dingen die zij tegen jou heeft gezegd. Alle domme beslissingen die je tijdens je relatie hebt gemaakt. Je ziet allemaal obstakels die jullie kunnen hinderen bij het succesvol voortzetten van jullie relatie.

Weet dat deze negatieve gevoelens benadrukt worden door je liefdesverdriet. De obstakels zijn niet zo groot als ze lijken. Ook zij zal zich druk maken om dingen die gezegd zijn, gemene woorden die gesproken zijn ondanks dat ze niet gemeend waren. Heb hoop!

Laat je niet leiden door je liefdesverdriet. Liefdesverdriet mag, maar vervolg je leven zo normaal mogelijk. Ga leuke dingen doen met je vrienden, stop niet met de sport die je met ongelofelijk veel plezier uitvoert: laat je niet uit het veld slaan door je relatiebreuk. Accepteer je emoties, verwerk deze, maar laat het je leven niet stil leggen.

Liefdesverdriet bij mannen – Je vriendin terugwinnen

Weet dat er nog hoop is voor jullie relatie. Het zal niet altijd makkelijk zijn in het begin, maar je vriendin terugwinnen is mogelijk. De liefde was misschien niet even vurig meer tegen het einde aan, maar wat was kan altijd weer terugkomen.

Wij bieden handige informatie aan die je helpt bij het informeren over het terugwinnen van je vriendin. Met onze informatie en jou vastberadenheid gaat het zeker lukken.

In het kort

Liefdesverdriet bij mannen wordt vaak gezien als iets dat amper voorkomt. Maar zowel mannen als vrouwen hebben het moeilijk na de beëindiging van een relatie. Je vriendin terugwinnen lijkt misschien een hopeloze kwestie, maar dit is zeker niet het geval. Waar ooit liefde was kan liefde terugkomen. Heb je tips nodig die je helpen bij het terugwinnen van je vriendin of vriend?

Je kunt ook onze uitgebreide special lezen over liefdesverdriet verwerken op deze pagina. We bieden hier handige en zeer bruikbare informatie aan.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl