JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je ex wil rust

De liefde van je leven is het ergste gevoel ter wereld. Je snapt er niets van. Jullie leken zo gelukkig met elkaar en plotseling heeft jouw ex de relatie verbroken. Maar hoe ga je hiermee om? Wat moet je wel en niet doen?

Je ex en jij zijn gelukkig geweest samen en op dit moment wil jij natuurlijk het liefst contact houden met je ex. Je wilt je ex namelijk terug. En kan dat wel als je geen contact hebt met je ex? Je bent bereidt om alles te doen om je ex weer voor jou te winnen, en ik ga jou helpen met de juiste tips en handelingen!

Ex wil rust? Doe het anders!

Het beste advies is om andere dingen te gaan doen. Kies er voor om dingen te doen die je niet met je ex deed. Zo zul je namelijk steeds weer herinnert worden aan je ex en dat is juist niet de bedoeling. Zorg ervoor dat je tot rust komt en ga ontspannende dingen doen. Het is ook fijn om eens tijd voor jezelf te hebben en niet aan een ander te moeten denken.

Je kunt bijvoorbeeld meer gaan sporten, achterstallig werk of huiswerk inhalen en afspreken met je vrienden.

Dat jouw ex rust nodig heeft is logisch. Je ex wil wat tijd alleen, en dat is waarschijnlijk om na te denken. Het is ook veel beter om even geen contact te hebben. Op deze manier is de kans groot dat je ex er achter komt dat je ex jou enorm mist. Dat zal jullie relatie weer ten goede brengen. Je ex heeft dan door dat er iets mist in zijn of haar leven en dat ben jij! Het is een fijn gevoel om gemist te worden, dat kun je niet ontkennen.

Je ex wilt rust betekent nog niet dat hij of zij je niet meer wil zien

Om je ex weer terug te winnen kun je een aantal stappen ondernemen. Na een paar weken kun je contact opnemen met je ex via de telefoon bijvoorbeeld. Stel eens voor dat jullie wat afspreken. Iets drinken bijvoorbeeld. Zo hebben jullie de gelegenheid om rustig te praten. Praat niet over de breuk of dingen die hierover gaan. Je ex is hier misschien nog niet aan toe. Je hoeft het natuurlijk niet af te kappen als je ex zelf begint over de breuk tussen jullie. Maak er gewoon een gezellige en leuke middag van. Laat het meer op een dag lijken tussen twee vrienden, niet tussen twee mensen die net uit elkaar zijn.

Dat je ex rust wilt is dus logisch en daarvoor moet je respect hebben. Als je nog meer tips wilt kun je een relatiecoach inschakelen. Een absolute aanrader is Marjolein vd Berghe. Zij heeft ook een boek geschreven over hoe je je ex terug kunt krijgen met allerlei nuttige tips. Ook staan hier allerlei handelingen beschreven die je kunt uitvoeren om je ex weer voor jou te winnen. Het is niet gemakkelijk, maar zeker te doen. Doe je best en ga ervoor, win je ex zo snel mogelijk terug!

Bekijk ook de video hier waarin ik je vertel over het boek 'Genees je Gebroken Hart in 15 Stappen'. Dit boek is nu overigens vernieuwd in 2021!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl