JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Sinds dat de relatie gedaan is, kan het zijn dat je jezelf futloos voelt en dat je het gevoel hebt dat je met een leeg gevoel bent achtergebleven. Dat leeg gevoel is een soort afkickgevoel want nu is er een dierbare weg uit je leven.

Je ex is als het goed is nog niet helemaal uit je leven verdwenen want er schuilt misschien nog een herkansing bij je ex. Je weet het niet en er is maar één manier om daar achter te komen en dat is je stoute schoenen aan te trekken en er opnieuw voor zorgen dat je ex terug de jouwe wordt.

Let wel op, er is één belangrijk cruciaal ding in de fase voor je ex terug te krijgen, dit gaat niet zomaar vanzelf lopen.

Ik wil mijn ex terug – last een rustperiode in

Het spreekt voor zich dat jij en je ex een tijdje rust nodig hebben. Er is veel gebeurd en nu willen jullie elkaar een tijdje niet meer zien. Dat kan best vervelend zijn, zeker als je je ex nog zoveel te vertellen hebt. Je hebt spijt en je wil liever vandaag dan morgen alles uitpraten.

In feite moet je je ex een tijdje alleen laten maar je kan eventueel in een brief je verontschuldigen aanbieden. Als je een romantische ex hebt, dan zou ik dat in een brief schrijven, zeker geen sms want dat is te kort en e-mail dat is zo onpersoonlijk.

Het beste wat je zou kunnen doen is een pen en papier nemen en je gevoelens voor je ex opschrijven. Ieder mens maakt fouten, maar het is de kunst om die fouten toe te geven.

Wat jij voelt, moet je uiteraard aan je ex meedelen. Pak dit voorzichtig aan met fluwelen handschoenen want misschien is je ex nog een beetje kwaad op je, je weet het allemaal niet. Mocht je een brief hebben geschreven of iets anders en je ex reageert er goed op dan bestaat de kans dat jullie binnen de kortste keren weer een stel zijn.

Als langs de andere kant je ex negatief reageert of nog kwaad dan is dat een signaal van je ex dat je best nog even de kat uit de boom kijkt. Niet iedereen kan tenslotte zomaar alles snel vergeten. Bij lange ruzies gaat er vaak een periode overheen voordat je ex alles vergeet.

Praten helpt!

Praten is zeker iets wat je moet doen om de relatie weer op gang te krijgen. Er zijn negatieve gevoelens die je moet goedmaken bij je ex en dat kan alleen maar door met zen tweeën rond de tafel te zitten en als het moet de hele avond praten.

Je zal zien dat het werkt, je kan je hart luchten en je ex krijgt een zeker gevoel van vertrouwen terug in je. Als dat gevoel terug is, is de verzoening niet ver weg meer. Ik wil mijn ex terug, mijn lieve ex kan je jezelf vaak afvragen maar het is niet eenvoudig om op de juiste manier en moment terug naar je ex toe te stappen.

Je mag ook niet te lang wachten om terug naar je ex te gaan want anders zou je ex kunnen denken dat je niet meer geïnteresseerd bent en dan heeft je ex misschien een ander. Langs de andere kant mag je ook niet te snel teruggaan want dan zou de relatie opnieuw stuk kunnen gaan omdat er onvoldoende gepraat is. Je weet het niet en er is maar één manier om er achter te komen: door te praten!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl