JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je werkwijze om je ex terug te krijgen kunnen we onderverdelen in 3 niveaus. Op niveau 1 werk je voornamelijk aan jezelf. Het heeft geen zin om in een half overspannen toestand nog een keer een gesprek aan te gaan met je ex.

Je moet ernaar toewerken dat je ex jou terugwilt en zien te voorkomen dat anderen dat door hebben. Als je de volgorde van, ik wil mijn ex terug tips, netjes aanhoudt heb je het pleit al voor de helft gewonnen. Eén en ander staat omschreven in mijn handig E-book, bestel het en zie dat je ex voor je terugwinnen echt niet zo moeilijk is als dat je nu denkt.

Tip 1: Als je relatie net voorbij wil je het liefst direct terugrennen naar diegene die je het ergst heeft gekwetst. Fout! Je doet jezelf er alleen maar meer pijn mee. Een serieuze aanpak om je ex voor je terug te winnen begin je niet met handelingen gedreven uit emotie. Zorg eerst dat je zelf weer met beide benen op de grond komt. Laat alles wat er gebeurd is een paar weken met rust. Dat is ook beter voor je ex en het vergroot jouw kansen.

Tip 2: Ga het doen en laten van je ex niet de hele dag na. Dus volg je ex niet op straat of op het internet. Bel niet en vraag ook niet naar haar/hem aan jullie gezamenlijke contacten. Leef je eigen leven, pak de draad weer op, doe dingen waar je zelf gelukkig van wordt. Ga terug naar het leven wat je had voordat je je ex leerde kennen en zorg dat je weer met zelfvertrouwen in het leven komt te staan.

Terug Bij Je Ex? Dit Is Niveau 2

We gaan nu een stapje verder. Je blaakt van zelfvertrouwen, hebt je emoties onder controle en bent weer aantrekkelijk. Tijd voor een voorzichtige poging.

Tip 3: Heel casueel, heel relaxed, heel spontaan komen jullie elkaar na een week of 5 weer tegen of je belt je ex op om te vragen of dat ene cd’tje toevallig bij haar/hem ligt. Je wil daar graag een kopietje van en of je die een keer op kan komen halen. Maak er wat van, je bent zelf slim genoeg om iets te verzinnen.

Tip 4: Het is zo ver. Jullie ontmoeten elkaar ergens. Ga niet gelijk over tot de aanval! Voorkom emotionele gesprekken en haal geen oude koeien uit de sloot. Blijf de situatie de baas, hou het gesprek luchtig en maak op tijd een eind aan de ontmoeting. Forceer geen volgende ontmoeting. Zorg dat je ex met vraagtekens achter blijft in zijn/haar hoofd.

En als laatste, niveau 3!

Alles hangt er nu van af of je 1 genoeg interesse hebt gewekt, 2 je ex toch nog ergens een beetje liefde voor je heeft en 3 of het geluk aan jou kant staat.

Tip 5: Wachten, misschien een week, misschien twee. Je ex moet weer nieuwsgierig worden naar je. Het beeld van alle onenigheden die jullie hebben gehad is langzaam aan het vervagen. Wees bij een volgende ontmoeting echter behoedzaam met sex. Zo snel als de vlam oplaait kan hij ook weer doven als de toenadering verkeerd wordt opgevat.

De hier beschreven tips om terug bij je ex te komen zijn een korte samenvatting van hoe je je ex echt voor je terug kan winnen. Bestel het eerder genoemde eBook en leer tot in de finesses hoe je je oude relatie weer nieuw leven in kan blazen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl