JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Hoe win ik mijn ex terug?

Onlangs ontvingen wij een email van één van onze lezeressen. Ze schreef:

Een twee jaar lange relatie had ik met mijn ex-vriend, totdat hij vreemd ging. Hierdoor is het uitgegaan tussen ons. Ik kon het niet aan, want als ik hem zag dan zag ik hem voor me met een andere vrouw. Ik denk wel dat je ex na een soortgelijk voorval zou kunnen veranderen, maar zoals mijn ex deed geloofde ik daar niet in. Hij wilde mij terug en deed daar alles voor. Hij ging me stalken en belde me zo vaak dat ik dacht dat ik gek werd. Zoals je begrijpt heb ik hem nooit terug genomen.

Dit is dus geen goede manier om je ex voor je terug te winnen. Nu moet je niet denken dat het niet mogelijk is om je ex terug te krijgen, want dat is met de juiste handeling en goed vertrouwen heel goed mogelijk. Dus de vraag waar het nu om gaat is: Hoe win ik mijn ex terug?

Pas op voor paniek maar wees geduldig!

Omdat jullie net uit elkaar zijn, kun je gemakkelijk fouten maken waardoor de afstand tussen jullie zal groeien. Doe daarom rustig aan voordat je ergens aan gaat beginnen. Het zal namelijk tijd kosten om weer bij elkaar te komen. Wees dus geduldig.

Als het liefdesverdriet een beetje is gezakt, kun je beter kijken naar de oorzaak van jullie break-up. Geef je fouten toe en probeer op een eerlijke manier te veranderen. Maar terwijl je dit doet probeer je ex dan zeker niet te gaan stalken. Door de hele tijd te bellen zal hij/zij zich alleen maar gaan ergeren.

Maak het ook niet erger voor jezelf door je ex te checken op social media zoals Facebook. Als je contact heb je de familie of vrienden van je ex probeer het dan over andere onderwerpen dan je ex te hebben. Uiteindelijk zal je ex weer een keer contact met je willen. Neem dit aan en zorg dat het op een niet-dwingende manier gebeurd.

Laat dan zien dat je bent veranderd en dat je nog een kans verdient. Laat zien wat je ex mist. Laat zien dat jij de controle van je eigen leven niet kwijt ben. Ook in je dagelijkse leven gaat je leven door dus probeer je niet te gaan gedragen als het slachtoffer, want dan gaat het liefdesverdriet nooit over.

Hoe win ik mijn ex terug? Voorkom deze fouten

Zo zijn er nog veel meer dingen die je ook kunt doen om je ex terug te winnen, maar die hebben vaak minder succes, of helemaal geen succes. Dit zijn de meest gemaakte fouten die meeste mensen gebruiken bij het terug winnen van je ex. De ergste en grootste fout is om te emotioneel te zijn, in welk opzicht dan ook. Als je boos of verdrietig bent laat je dan niet leiden door je gevoelens. Ze kunnen je kinderachtig, over-behoeftig of vijandig doen lijken en dat is totaal niet aantrekkelijk. Ten tweede is het ook niet slim om achter je ex aan te gaan lopen. Hij of zij zal zich alleen maar gaan ergeren, je maakt jezelf alleen maar onaantrekkelijk voor hem/haar. Ten derde en laatste: Werkt een van de “Hoe win ik mijn ex terug” – tips van hierboven niet? Stop er dan mee. Blijf niet dezelfde fout continu herhalen.

Het belangrijkste wat je moet doen waardoor je de grootste kans heb om je ex terug te winnen is door afstand te houden in het begin, maar zorg er ook voor dat je je niet gaat gedragen als het slachtoffer. Wat ook belangrijk is om je fout toe te geven en er proberen iets aan te doen.

>> Lees verder ook ons uitgebreide artikel ‘hoe krijg ik mijn ex terug’

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl