JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Hoe van je liefdesverdriet afkomen is een veelgestelde vraag. Liefdesverdriet heb je na een verbroken relatie, en vaak wil je je ex dan nog wel terug. Maar van je liefdesverdriet afkomen kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een poging doen om je ex terug te krijgen. Zo ben je ook van je liefdesverdriet af, en kun je weer gelukkig zijn met je ex.

Ten eerste is het belangrijk om je ex eerst de ruimte te geven. Ga je ex niet lopen stalken met sms’jes of door constant te bellen. Op deze manier word je ook niet aantrekkelijk voor je ex omdat je je ex op dat moment gewoon lastig valt.

Ten tweede geef je niet alleen je ex, maar ook jezelf de ruimte om na te denken over de relatie. Waarom is het fout gegaan?

Na een rustperiode kun je weer contact zoeken met je ex, maar begin niet met zeggen dat het je allemaal zo erg spijt en je zal veranderen. De kans is groot dat je niet verandert, maar er wel dingen in jullie relatie kunnen veranderen waardoor je je ex terug zal krijgen.

Als je ex uiteindelijk een keertje met jou wil afspreken, begin dan niet meteen over jullie relatie of andere zware onderwerpen. Hou het gesprek luchtig en over dagelijkse dingen. Spreek desnoods af met vrienden erbij zodat er minder druk ligt om een leuk gesprek te voeren met je ex.

Relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) (oprichtster van deze site) heeft een boek geschreven over hoe van je liefdesverdriet afkomen, en over hoe je je ex weer terug kunt krijgen. Marjolein is gespecialiseerd in relatieproblemen en weet dus alles van hoe van je liefdesverdriet afkomen. Haar boek heet ‘Win Hem/Haar Terug’. Van dit boek zul je niet alleen leren hoe je je ex terug zal krijgen, maar nog veel meer. Zo legt ze ook uit hoe je je relatie staande kan houden als je je ex terug krijgt, en waarom jij je voelt aangetrokken tot je partner. Ook naast deze tips zul je veel over jezelf leren dankzij dit boek.

Hoe lang duurt liefdesverdriet? Je leest het hier.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl