JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Hoe kun je je relatiebreuk herstellen?

Misschien heb jij de relatie verbroken en wil je deze herstellen? Menig persoon met hartzeer vraagt zich af “oe kun je je relatiebreuk herstellen?” Zeker als je spijt hebt en je ex nu zegt niet meer te willen?

Dit kan ontzettend frustrerend zijn, omdat de relatie te waardevol voor je is. Maar dat realiseer je je eigenlijk nu pas. Er spelen ontzettend veel emoties mee bij spijt na een relatiebreuk. Zeker als één van de twee partners gekwetst is wanneer er onzekerheden zijn. Je twijfelt, of je ex weet niet zeker of de relatie nog een kans heeft en houdt afstand.

Het is erg belangrijk dat je de volgende stappen volgt wil je je relatiebreuk herstellen.

Een Relatiebreuk Herstellen Gaat Vaak Samen Met Spijtgevoelens

Wanneer jij de persoon bent die de relatie verbroken heeft of wanneer je je ex gekwetst hebt, kun je je relatiebreuk herstellen door te laten zien dat je spijt hebt. Hoe je dit het best kunt laten zien ligt aan de situatie.

Ben je vreemdgegaan? Dan zul je het vertrouwen van je ex terug moeten winnen. Heb je de relatie verbroken maar heb je daar gewoon spijt van? Probeer een gesprek aan te gaan en uit te leggen waarom je er toen voor gekozen hebt de relatie te verbreken.

Je relatiebreuk herstellen is alleen mogelijk als je eerlijk bent. Kijk er niet gek van op als je ex je eerst afwijst wanneer je een gesprek probeert te voeren. Je ex wil jou, na alles wat er is gebeurd, misschien helemaal niet zien. Het kan even duren voor je ex je weer toe durft te laten. Het vertrouwen moet opnieuw opgebouwd worden. Het herstellen van een relatiebreuk heeft tijd nodig. Geef je ex die tijd! Een dergelijke periode van bezinning noemen we ook wel ‘radiostilte’ 

Je relatiebreuk herstellen begint met het herstellen van vertrouwen!

Laten we een andere situatie onder de loep nemen: jij bent onzeker geworden omdat je ex is vreemdgegaan? of je ex heeft iets gedaan wat je gekwetst heeft? Probeer dit dan op respectvolle en kalme manier duidelijk te maken.

Of.. misschien wil je ex de breuk in de relatie herstellen maar heb jij daar (nog) helemaal geen zin in. Maak duidelijk wat je wilt en vraag aan je ex om begrip.

Vertel dat het niet helpt als je ex zich opdringt, maar dat je de tijd nodig hebt om na te denken. Begrip voor elkaar is erg belangrijk en je ex zal moeten accepteren dat je niet direct klaar bent voor een nieuwe relatie. Eerst moet het vertrouwen weer groeien.  Als je alles eerst zelf op een rijtje hebt kunnen zetten kun je weloverwogen keuzes maken. Zo kunnen jij en je ex herhaling van de problemen in de toekomst voorkomen. Wanneer je je relatiebreuk herstellen wilt, neem er dan echt tijd voor en heb geduld.

Een relatiebreuk herstellen via relatietherapie

Willen jullie allebei werken aan de relatie maar lukt het jullie niet om er samen uit te komen? Dan kan relatietherapie de oplossing bieden. In iedere omgeving zijn relatietherapeuten te vinden. Sommige therapeuten hebben een website waar je alvast kunt lezen hoe de therapie in elkaar steekt. Echter rekenen ze vaak hoge kosten.

Veel mensen vinden hun weg door zelf aan de slag te gaan met het lezen van goede informatie. Op deze site vind kun je aan de slag met mijn coachingsprogramma waarmee je in no time leert hoe je je relatiebreuk kunt herstellen en weer emotionele verbinding kunt maken met je partner.

Er zijn verschillende mogelijkheden en zo kun je erachter komen welke manier het best bij jullie past. Het kan zelfs ontzettend goed zijn voor de relatie om hier samen mee bezig te zijn. Jullie zullen met elkaar moeten communiceren en afspraken moeten maken over hoe en wanneer jullie een consult bij een relatietherapeut inplannen. Ook hierbij geldt: ga zo’n traject in als je er allebei achter staat. Jullie zullen beiden evenveel gemotiveerd moeten zijn. Probeer altijd in onderling overleg een tijdstip en locatie te vinden die voor jullie allebei gunstig is.

Hoe kun je je relatiebreuk herstellen? Begin met begrip voor elkaar

In een relatie is het ontzettend belangrijk het vertrouwen terug te winnen. Daarnaast moet er begrip zijn voor elkaar. Eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar de ruimte geven om dingen op jullie eigen manier te verwerken zijn dingen die absoluut nodig zijn voor het herstellen van een relatiebreuk. Wanneer je respect hebt voor elkaar is het veel makkelijker om de gevoelens die er vroeger waren weer naar boven te halen! Een relatiebreuk herstellen is op die manier een stuk makkelijker!

>>> Lees ook deze uitgebreide special ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ met boordevol goede tips

>>> of schrijf je nu direct in voor de gratis training per video en ontvang het nr 1 ex terugwinnen geheim rapport 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl