Je ex terugwinnen moeilijk? 

Wil mijn ex mij terug? Waar kan ik dat aan merken?

Je vraagt je af 'wil mijn ex mij terug', hetgeen een logische gedachte is. Je mist je ex en je vraagt je af of je ex jou ook mist. Je zou willen weten wat je moet doen om weer terug samen te komen bij je ex.

Het terug krijgen van je ex is geen eenvoudige opgave, waarbij je ook nog eens geen grote fouten moet maken. Het moet eigenlijk in een keer goed gaan en je hebt niet meerdere kansen om ervoor te zorgen dat je ex weer bij jou terug komt.

Dit kan zorgen voor hoge druk waardoor iemand toch die fouten gaat maken. Het is daarom zeer verstandig om te kiezen voor het opvolgen van goede tips. Tips die ervoor zorgen dat jij op de goede manier weer terug komt bij je ex en waarbij je zeker weet dat je ex ook bij jou blijft!

Wil mijn ex mij terug? Op welke signalen moet ik letten?

Een ex laat vaak duidelijke signalen zien als het gaat om het terug krijgen. Als jouw ex je helemaal negeert en niets laat horen, is de kans groot dat je ex op dit moment geen behoefte heeft aan jou. Dat klinkt hard, maar zo gaat dit nou eenmaal.

De eerste stap is dan ook om te accepteren dat de relatie voorbij is. Uiteraard ga jij nog je best doen om het weer goed te krijgen, weet dan dat de relatie niet gaat worden als daarvoor. Een relatie is nooit hetzelfde als deze eerder verbroken is geweest, en dat hoeft absoluut niet slecht te zijn. Vaak veranderen er juist dingen die goed zijn voor de relatie. Acceptatie zorgt ervoor dat de kans groter wordt dat jij je ex terug gaat krijgen.

Lees ook het artikel waarin staat beschreven hoe belangrijk zelfacceptatie en verhoging van je emotionele intelligentie is. Ook zul je een aantal belemmeringsfactoren en beïnvloedingstechnieken leren om je ex weer voor je terug te winnen. Je vindt het hier: Hoe krijg ik mijn ex terug - de beste beïnvloedingstechnieken

Ook jezelf blijven en niet gaan stalken is erg belangrijk. Je moet jezelf niet compleet veranderen voor een ander, want uiteindelijk houd je dit niet meer vol. Je ex vond jou leuk om hoe je was, dus probeer jezelf ook niet te veranderen. Het kan natuurlijk zijn dat jullie veel ruzies hadden en daarom uit elkaar gingen. Het betekent niet dat je niet je best moet doen om geen ruzie meer te maken. Dus: een kleine verandering zoals geduldiger zijn is geen enkel probleem, zolang je je nog wel als jezelf blijft gedragen.

Dan is er nog stalken, wat enorm vaak voorkomt bij mensen die hun ex terug willen krijgen. Erg vervelend voor de ex, want hoe zou jij het vinden om steeds lastig gevallen te worden door dezelfde persoon? Niet erg fijn, dus begrijp dan ook dat het voor jouw ex ook niet fijn is om gestalkt te worden.

Verwijder desnoods het nummer van je ex en kijk even een tijdje niet meer op de social media om niet geconfronteerd te worden met jouw ex. Dat klinkt makkelijk en is het misschien niet, maar het is zeker dat dit beter is. Op deze manier is de kans vele malen groter dat jij jouw ex weer terug gaat krijgen.

Bekijk ook deze video over ex partners die twijfelen

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl