JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Wanneer komt je ex terug?

In deze video vertelt Marjolein je wat over wanneer je ex terugkomt. Het is een zeer interessante video en zeker het bekijken waard als jij je ex graag zou terugwillen!


==> klik op deze link als jij je ex bijzonder graag terug wilt!

Lees hier de transcriptie:

Wanneer komt je ex terug?

Je vraagt je af wanneer je ex terug komt. Op deze vraag zijn vele antwoorden mogelijk, maar er geldt wel een wetmatigheid waar je niet aan onderuit kunt komen. In deze video ga ik hier dieper op in, dus blijf goed kijken tot het eind.

Hallo mijn naam is Marjolein - Liefdesverdriet.nl, relatiecoach op liefdesverdriet.nl.  Al vele jaren lang help ik mensen om bij hun ex terug te komen. Vaak wordt mij dan ook de vraag gesteld: ‘Marjolein kun je mij zeggen wanneer mijn ex weer terug komt. Dit en dat is er gebeurd en ik wil graag weten welke kansen ik nog heb. Zojuist had ik gezegd dat er vele antwoorden mogelijk zijn omdat er veel verschillende situaties zijn, maar ook heb ik gezegd dat er een wetmatigheid geldt die de beslissende factor is als het gaat om de vraag of je ex nu terug komt of niet.

Je vraagt je af wat die beslissende factor dan. Het antwoord is eigenlijk simpel: dat ben JIJ, en jij alleen. Wat je zal zeggen of doen zal bepalend zijn voor je kansen. Dat is dan ook waarom ik mijn programma ‘Van Breuk tot Doorbraak’ heb ontwikkeld, om in ieder geval ervoor te zorgen dat de mensen die hun ex zijn kwijtgeraakt te helpen met hun de juiste weg te wijzen.

Maar om nu even verder in te gaan op de wetmatigheid waar ik het net over had wil ik je zeggen dat na het bestuderen van vele relaties mij duidelijk is geworden wat nu precies aantrekt en wat afstotend is. In vele gevallen gaan partners die gedumpt zijn zich op een foute manier gedragen die ervoor gaat zorgen dat hun ex nog meer negatieve gevoelens krijgt. Je hebt vast al gehoord van de wet van de aantrekkingskracht. Deze houdt in grote lijnen in dat hoe ongrijpbaarder je bent, des te aantrekkelijker je ook zult zijn. Dus als jij je ex maar steeds vertelt dat je hem of haar zo mist, dat je nog nooit zulke sterke gevoelens voor iemand hebt gehad en dat je niet zonder hem of haar kunt leven, dan zul je onaantrekkelijk zijn voor je ex als nooit tevoren, dus kijk hiervoor uit!

Allereerst zul je je moeten afvragen of je ex terug krijgen wel de beste oplossing is. Het feit dat het uit is gegaan heeft natuurlijk zo zijn redenen. Was het echt zo dat je ex zo geweldig was of is de reden van je liefdesverdriet omdat je het gevoel hebt iemand aan je zij te hebben, of ben je bang dat niemand anders je leuk zal vinden?

Dit zijn belangrijke vragen en ik zou je willen aanraden om hier eens goed over na te denken. Je ex zal namelijk niet terug komen als hij zielige verhalen over je hoort via vrienden. Maar misschien denk je wel dat je ex juist bij je terug komt als hij of zij hoort dat je zoveel verdriet hebt. Nou, vergeet het maar!

Wanneer komt je ex terug als hij/zij gisteren nog zo aardig was

Je relatie is verbroken op een bepaald moment en misschien dacht je op dat moment wel zoiets als “he, hoe kan dat nou? Gisteren deed hij of zij nog zo aardig”. Maar vergeet niet, je ex heeft al dagen, weken of misschien al jaren nagedacht of hij of zij er een punt achter moest zetten. Het besluit om de relatie te verbreken is dus al langer geleden genomen. Dit gaat vooral op als er een heftige ruzie heeft  plaatsgevonden. Maar vergeet niet dat er veel meer nodig is dan ruzies om ware liefde te vernietigen. Als jullie ruzie hebben gehad dan zal dat niet de reden zijn geweest van de breuk. De ruzie was slechts de druppel die de emmer van onbeantwoorde primaire behoeften deed overlopen. Maar wanhoop niet want als jullie voor elkaar bestemd zijn dan komt je ex heus wel terug. Echte liefde verdwijnt namelijk niet zomaar.

Je zult veel geduld nodig moeten hebben en wellicht ook je trots moeten overwinnen om je ex voor je terug te winnen. Zoals ik net al zei: echte liefde kan niet zomaar weg zijn.

Veel mensen vinden hun ex partner op den duur toch weer terug. Maar na de breuk moet je je ex gewoon toch die ruimte geven hoe moeilijk dat ook is. Vergeet ook niet dat je ex net zo eenzaam en gekwetst kan zijn als jij, en zich wellicht ook afvraagt waar het toch fout heeft kunnen gaan..

Je wilt toch vechten om je ex terug te krijgen en niet passief toekijken? Klik dan op deze link.

Vechten voor je grote liefde is een teken dat je van je ex houdt, en het zal je ook bevrijden van schuldgevoelens op de lange termijn. Je zult namelijk bevrijd zijn van het geval dat je maar hebt afgewacht. Dus onderneem actie en klik op de link onder deze video en volg mijn gratis videoserie om je ex terug te krijgen. Maar denk wel goed na of je je ex echt terug wilt, of alleen maar om dat je in je eer bent aangetast.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Beste Marjolein,

  Ik heb al 4 jaar een toxic relatie. Nou relatie kan je het niet noemen, want meneer zag het niet als een relatie. Er is in 4 jaar veel gebeurd, en heb hem telkens vergeven. En dit keer zouden we met een schone lei beginnen, maar als snel begon hij me te negeren en kwam zijn woorden niet na. Ik heb hier veel verdriet van. Ik heb veel dingen gezegd omdat ik gekwetst ben. Ik heb hem telkens verwijderen en toegevoegd op whatsapp. Dit keer stelde ik voor om te praten, maar al gauw negeerde hij weer waarop ik zei zal het hierbij laten. En heb hem nu wel definitief van alles eraf gegooid. Hoe groot is de kans, dat hij na een tijd het inziet? Wat voor moeite ik allemaal heb gedaan voor hem? Ik heb echt alle contact verbroken omdat het mij te pijn doet. Vanwege een gebroken hart heb ik hem laten zien dat ik wispelturig ben vanwege het verwijderen en weer opslaan. Is dit een definitieve afknapper voor een man? Graag zou ik een reactie hierop willen. Alvast bedankt!

  1. Beste Sanne,
   Een toxische relatie kan zeer ingrijpend zijn en zelfs traumatiserend.
   Mensen die het lastig vinden om uit zo’n relatie te stappen vinden het ook lastig om eigen grenzen aan te geven.
   Jouw boodschap moet vooral duidelijk zijn en jouw grenzen moeten hieruit blijken.
   Heb niet de illusie dat hij zelf gaat inzien wat hij heeft gedaan. Dat zou ook niet jouw eerste focus moeten zijn.
   Jouw focus is eerst de heling van je hart waardoor je dit gedrag niet meer gaat vertonen.
   Wil je persoonlijke hulp hierbij? Kijk dan ook eens op https://liefdesverdriet.nl/hypnotherapie/
   Ik wens je heel veel sterkte met deze situatie!
   Lieve groet,
   Marjolein

 2. Hoi Marjolein,

  Werkt de ex terug methode ook als je ex in het buitenland zit, aan de andere kant van de wereld? Het is 2 jaar geleden uit gegaan, hebben al een lange tijd weer heel goed contact, hij weet dat ik niks liever wil dan met hem verder en een toekomst samen alleen wilt hij daar sowieso nog 1 jaar of langer blijven en hij weet niet wanneer hij terug komt naar Nederland.

  Groetjes C

 3. Beste Marjolein

  Ik heb 3 maanden lang bijna dagelijks alle verhalen en adviezen gelezen op jouw website. Heb na lang twijfelen de adviezen opgevolgd. En radiostilte werkt echt! Ik ben weer terug bij mijn ex en zo ontzettend blij!!! Dank je wel daarvoor! Heb heel veel gehad aan alle tips.

 4. beste Marjolein,

  Ik hoop dat je mij kan helpen met enkele misverstanden op te lossen. Ik weet namelijk niet goed wat ik van mijn situatie moet maken. Exact een jaar geleden ontmoette ik de meest geweldige jongen ooit. Wij kregen even en alles wees erop dat hij gek was van mij! Hij kuste me op mijn voorhoofd, gaf stiekem al snel aan dat hij kindjes wou, dat hij superblij was met het hele situatie. totdat hij het onverwacht kwam uitmaken doordat hij iemand terug heeft gezien waar hij op verliefd is geworden. dit meisje heeft hij leren kennen in het buitenland, en ze hadden wat geflirt met elkaar. Doordat hij haar terugzag, werd hij verliefd wist hij mij te vertellen. Dit meisje woont in het buitenland en zou even naar hier komen en dan zouden ze zien. Ik begon meteen te huilen, was er kapot van. hij zei dat ik kalm moest blijven, ze gingen niet trouwen! ik was er kapot van! vooral omdat ik 2 weken ervoor erachter ben gekomen dat ik zwanger was van hem! ik heb toen een miskraam gehad. ik denk nog altijd dat hij het wou. Hij wou niet dat ik de noodpil zou nemen na onveilige seks, zei dat hij liever had van niet. bij ons eerste afspraakje begon hij al over het feit dat ik het kindje maar bij moest houden 🙂 maar goed, Toen hij kwam zeggen dat hij verliefd is geworden op haar stemde ik mee in: ik zei dat ik hem begreep, en dat k het niet erg vond. Hij was hier heel verbaasd over! Hij dacht dat ik met van alles zou smijten doordat het net zo goed ging. Ik heb hem toen 5 maanden niet gesproken, geen enkel bericht. waarin ik toch kraakte en zei dat hij eerlijk had moeten zijn met me. Hij stuurde hierop terug, tot mijn grote verbazing was hij super vriendelijk en zei hij dat hij er nog vaak aan heeft gedacht dat hij zo stom is geweest mij zo slecht te hebben behandeld. en nog een resem lieve berichten die me toch even mijn dag goed hadden gemaakt. ik heb hem toen weer 3 maanden niet gesproken en nadat ik hem had gezien op een feestje waar hij ook was, had ik hem venijnig gestuurd dat hij mij bewust negeerde. Ik wou het eerst niet doen, maar werd er toch verdrietig van. zijn reactie: hij was er niet goed van! bleef volhouden dat het niet zo was en dat hij dat echt niet zou doen. zelfs nadat ik aangaf hem te geloven en dat het goed was bleef hij maar door ratelen en bleef hij vragen hoe het met mij ging. en dat het enigste dat hij aan mij vraagt om te geloven is dat hij het echt niet bewust deed en hij wou dat het goed met me ging. hij vroeg me zelfs een foto te sturen om te zien hoe ik eruit zag! Ik heb hem sindsdien niet meer gesproken. dit is 5 maand geleden. mijn probleem is: ik kan hem maar niet vergeten! hoe hard ik mijn best ook doe!!!! ik hou het maanden vol en dan kraak ik, vooral nu ik weet dat zijn vriendin terug in het buitenland zit voor lange tijd. en zijn reacties blijven mij hoop geven. ik vind het allemaal heel moeilijk te verwerken. Ik blijf maar denken dat het een slechte periode was voor ons, en dat wij misschien later wel een kans hebben. ik weet dat het stom is van mij om zo te denken, vooral omdat ik van mening ben dat als nog iemand blij of kwaad (kan ook) reageert, er nog steeds om je gegeven wordt. Marjolein, ik heb je hulp nodig! ik krijg nu vooral drang om hem iets te laten weten, of om gewoon te weten hoe het met hem gaat. Ik weet dat contact zoeken het slechtste is wat je kan doen, maar ik heb me nooit zo hopeloos gevoeld…

  Groetjes, een verwarde meid.

  1. Beste Mara, ik denk dat je hem vooral moet laten weten dat hij niet zomaar met je gevoelens kan blijven sollen en dat je voor eens en altijd eens duidelijkheid wil. Dat wil zeggen: hij hoeft je niet te beloven om met je verder te willen/kunnen maar hij moet weten tot hoe ver hij met je kan gaan. Dit houdt dus tegelijkertijd in dat JIJ vooral je grenzen moet aangeven, want je laat het wel steeds toe dat hij contact me je opneemt. Ik krijg sterk de indruk dat hij niet de juiste jongen voor je is omdat hij zelf niet weet wat hij wil en hij je aan het lijntje houdt. Je kunt dus 2 dingen doen: of je belt hem en zegt ‘ik heb je iets belangrijks te vertellen. Kom a.s. xxxdag naar xxx om zo en zo laat’ (je laat zien dat jij de touwtjes in handen hebt) en vervolgens vertel je hem wat jij wilt. Krijg je die ene keer geen duidelijkheid, vergeet hem dan en ga op zoek naar een jongen die jou wel het gevoel geeft dat je de moeite waard bent en waarvan jij zegt ‘deze jongen is de moeite waard en geef ik het voorrecht om mijn leven met mij te delen’. Veel sterkter ermee! Hartelijke groet, Marjolein. P.S. Wil je hem ECHT vergeten en je weer helemaal gelukkig voelen, lees dan mijn nieuwste boek ‘Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen’

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl