JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Ook al is de relatie over, de gevoelens die je voor elkaar hebt, zijn natuurlijk niet zomaar verdwenen. Je hebt deze video vast gevonden omdat je op zoek was naar een oplossing om van dat nare gevoel af te komen. Doordat je steeds jezelf afvraagt waarom je nog steeds aan je ex denkt vraag je je tegelijkertijd af waarom je dat gevoel hebt, wat het dus betekent en of je actie moet ondernemen om je ex voor je terug te winnen.

In je nieuwe relatie denk je nog steeds aan je ex

Problematischer wordt het natuurlijk als je al een andere vriend of vriendin hebt en die vraag toch steeds weer terug komt. Voordat je ook maar enige poging onderneemt om toenadering tot je ex te zoeken wil ik je aanraden om eerst jezelf deze vragen te stellen:

  • Is de relatie die je nu hebt zoveel anders dan die je had met je ex, en zo ja, wat is het grootste verschil
  • Beantwoord de relatie waarin je nu zit aan je verwachtingen?
  • Is de reden dat je nog steeds aan je ex denkt dat je je vorige relatie niet goed hebt kunnen afsluiten
  • Is de reden dat je nog steeds aan je ex denkt dat je ex het had uit gemaakt en jij het nog steeds niet kunt accepteren?
  • Is de reden dat je nog steeds aan je ex denkt omdat hij of zij je totaal geen aandacht meer schenkt en dat dat precies is wat je zo frustreert?
  • Zijn er dingen die je nu mist in je huidige relatie die je wel in je vorige relatie had?

Natuurlijk is het belangrijk dat je zo goed mogelijk bij jezelf nagaat of je liever terug wilt naar je oude relatie of wilt blijven in je huidige relatie. Als je denkt terug naar je ex te willen dan doe je er goed aan om eerst voor jezelf te bepalen wat je allemaal op het spel zet als je weer toenadering gaat zoeken met je ex. Het is niet fair tegenover je huidige vriend of vriendin om dit stiekem te doen. Het beste is dan ook om open kaart te spelen, anders is je huidige relatie ook gedoemd om te mislukken.

Stop met denken en neem een besluit

Het is echt heel belangrijk om duidelijk een antwoord te krijgen op deze vragen. Als je besluit bij je huidige vriend te blijven, doe er dan alles aan om er een succes van te maken. Blijf je twijfelen, dan is de kans groot dat je niet in je huidige relatie gelukkig wordt, en is het wellicht beter dat je eerst op jezelf gaat wonen voordat je ook maar besluit om weer terug te gaan naar je ex.

Het beste is om je ex eerst los te laten voordat je ook maar de eerste stap zet om je ex terug te winnen. Je moet allereerst goed in je vel zitten anders gaat het niet lukken. Nadat je een tijdje zelfstandig hebt gewoond en je aan jezelf hebt gewerkt, pas dan kun je stappen zetten om weer contact met je ex te zoeken. Wees erop voorbereid dat je ex negatief kan reageren. Dus dan is het handiger als je eerst probeert te peilen hoe je ex over je denkt.

Is je ex bereid om weer contact met je te hebben, dan is dat natuurlijk heel positief. In dat geval moet je er wel voor zorgen dat je geen fouten maakt. Indien je wilt voorkomen dat je die fouten maakt, is het heel verstandig om een stappenplan te volgen zoals het boek “Win Hem Terug” of “Win Haar Terug”. In dit stappenplan leer je beter jezelf en je ex te begrijpen en in te zien wat je allemaal wel moet doen en juist niet. We wensen je heel veel succes met je beslissing om al dan niet je ex weer voor je terug te winnen.

Natuurlijk kun je ook een persoonlijk consult aanvragen met Marjolein (auteursnaam Marjolein) via deze link

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl