BESTELPAGINA VOOR EMAILCOACHING

Op deze pagina vind je de 4 verschillende mogelijkheden
voor coaching via email
(evt. ook in combinatie met consult per telefoon of Skype)
Betaling kan via Ideal, Paypal, of bankoverschrijving

>>> Liever toch een of meerdere consults via Skype of Telefoon? Klik hier

Hoe wordt coachingstijd berekent bij emailcoaching?

Je bestelt een pakket emailcoaching naar keuze (je kiest bijv. voor een pakket van 30, 60 of 90 min.

Hoe gaat coaching per email in zijn werk?

 Gemiddeld staat 60 min. ongeveer gelijk aan 10x een reactie met tips en adviezen van mij (gemiddeld duurt lezen inclusief het beantwoorden 6 minuten voor mij). Het aantal reacties dat je kunt verwachten is dan ook afhankelijk van de hoeveelheid tekst die je instuurt. Hoe langer je email, des te meer leestijd het mij kost. Wanneer je steeds een korte email stuurt met 1 vraag, dan kost je dat wellicht slechts 2 min. van je resterend tegoed. Je kunt ook een email insturen wanneer je slechts mij van iets op de hoogte wilt houden zonder dat ik hoef te reageren. Ik adviseer je dat dan wel duidelijk te vermelden in je email omdat het je op die manier geen minuten kost.

Coaching per email houdt dus eigenlijk in dat je je situatie voor een persoonlijke analyse en advies steeds instuurt op het moment dat het jou uitkomt.

Ben je reeds klant van het ebook dan ontvang je een kortingscode van 5%. Ben je reeds klant van het Van Breuk Tot Doorbraak dan ontvang je een kortingscode van 10%. (mail voor kortingscodes naar de klantenservice mailnaarliefdesverdriet@gmail.com). De kortingscode kun je invoeren op de volgende betaalpagina

(* de aangegeven reacties zijn slechts een gemiddelde indicatie. Afhankelijk van de leestijd die nodig is om je emails te lezen en de benodigde tijd om te reageren kan het aantal soms wat minder of juist meer zijn. Een gemiddelde email bevat ca. 500 woorden)

Betaling via overschrijving op onze zakelijke rekening

BIC: KNABNL2H
IBAN: NL36 KNAB 0282 6400 88
Ten Name Van: Optitude Coaching & Publishing

* Vergeet niet je e-mail adres te vermelden in de omschrijving. Vervang tevens het “@” tekentje in je e-mailadres door [at]. Dit is nodig omdat sommige banken geen vreemde tekens accepteren in de omschrijving.

** Zodra je een bankoverschrijving gedaan hebt, stuur ons dan ONMIDDELLIJK even een screenshot van betaling door naar, zodat we weten dat je betaald hebt. Je krijgt dan een reply van ons (de garantie) en geven we je toegang tot het ledengedeelte (binnen een dag)

*** Dit is wat er gebeurt na jouw betaling: we hebben onze online betalingen uitbesteed aan de betalingsprovider Paypro. Na een succesvolle betaling zul je automatisch worden doorgestuurd naar de registratiepagina voor leden. Je kunt met andere woorden binnen de 2 minuten al aan de slag! Heb je vragen of lukt het niet met de betaling, stuur ons dan een e-mail zodat we je kunnen helpen! We zullen binnen een dag reageren.

Met dank!

Marjolein - Liefdesverdriet.nl

Optitude Coaching & Publishing NL36 KNAB 0282 6400 88 KvK nr. 58715274
Copyright © LIEFDESVERDRIET VERWERKEN – TERUG BIJ JE EX All rights reserved

Liefdesverdriet.nl