Je wilt je ex terug? Je liefdespijn overwinnen?
Ik help je uit de stress vanwege
je ex, je partner, je relatie(breuk)
en zelfs nog veel meer dan dat!

ONTDEK NU OOK (NAAST DE 1.0) HET NIEUWE 
2.0 ONLINE COACHINGPROGRAMMA
van breuk tot doorbraak
(MET EEN tijdelijk aanbod)

Krijg controle over je ex en je emoties
in plaats van dat je ex en je emoties dat hebben over jou.

Herken je dit? 

Je ex vertelt je zomaar vanuit het niets
'ik stop ermee' of
houd je aan het lijntje.

Of jullie hadden echt wel een fijne relatie,
plannen en je ex liet niets merken van zijn/haar plan
 jou te dumpen.

Je begrijpt er helemaal niks van.
Wat doe je dan?

Na een tijdje in verwarring te hebben geleefd, realiseer je je opeens:
"Holy sh*t, wat heb ik gedaan?
Wat is er gebeurd?
Hoe kan ik dit ooit weer goed krijgen?
Ons verhaal is namelijk nog lang niet klaar!'
En wat als mijn ex straks verliefd wordt op een ander?

Wanneer je vol in de emotie zit, kun je niet helder nadenken. De kans is groot dat je je ex hebt gesmeekt om het nog een kans te geven. Het beste voor jou en je ex is voor nu misschien even radiostilte

Wat je ook doet, je ex wil niks van je weten of vertelt dat jullie maar vrienden moeten blijven.

Of je nu lieve dingen zegt, rustig blijft, of juist bloemen etc. stuurt, het maakt allemaal niet uit.

Je ex heeft je gezegd dat hij/zij 'ruimte wil' en ergens wil je je ex dat ook geven.

Maar stel, je geeft je ex ook die ruimte en je houdt je keurig aan die 30 dagen geen contact regel.

Er is een kans dat je ex een ander ontmoet. Wat doe jij dan?

Je wil toch enigszins controle houden over je ex, maar opeens besef je:

"mijn ex heeft controle over mij!"

IK LEER JE DE EXACTE STAPPEN EN REIK JE DE TOOLS AAN
HOE JE DAT KUNT VERANDEREN

Vanuit het ledenportaal krijg je toegang tot al het materiaal zoals de video's,
waarin ik allerlei onderwerpen behandel die spelen na de breuk.

Ook kun je het bijbehorende Ebook en werkboek downloaden, krijg je toegang tot de mp3's met visualisatietechnieken (heel fijn om tot rust te komen) en krijg je een persoonlijke pagina waar je met mij kunt sparren over je te nemen stappen

Ho ho, dit wil je Niet Missen!

Dit programma wordt aangevuld met een diepgaande 3 maanden persoonlijke ontwikkelings- en begeleidingstraject met elke week weer een nieuwe module. Start 1 november 2021. 

Elke module bevat bijv. een video, een audiofragment of een oefening, waardoor je meer sturing krijgt over jouw gevoelens, gedachtes, overtuigingen t.a.v. je liefdesleven. 

Je zult je stukken gelukkiger voelen, omdat je zult ervaren hoe je een gezonde(re) en liefdevolle relatie krijgt met jezelf en daardoor ook je ex en/of partner.

Je zult alles leren over verlatingsangst, bindingsangst, relatieverslaving en codependent gedrag.

Kortom je zult leren  hoe je een stabiele, gezonde relatie opbouwt, eerst met jezelf, waardoor jij magnetische aantrekkingskracht krijgt en de persoon van je dromen op je pad komt.

Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de gehele maand oktober 2021.

Breek jezelf vrij van:

 • codependent gedrag 
 • verlatings en/of bindingsangst
 • het negatieve denken als 'ik ben niet goed genoeg'
 • hardnekkig in de herhaling vallen van aantrekken en afstoten
 • belemmerende bullsh*t overtuigingen over jezelf, zoals 'ik ben niet goed genoeg' en ander zelfsabotage

En creëer:

 • meer liefde voor jezelf en daardoor een enorme aantrekkingskracht
 • een liefdesleven van je dromen
 • meer geluk en rust in je leven
 • een aanstekelijke uitstraling van trots en zelfvertrouwen
 • een diep innerlijk gevoel dat je de moeite waard bent om van te houden

INVESTEER IN JEZELF
tijdelijk aanbod geldig in oktober 2021

Alle info over de verschillen tussen de 1.0 en de 2.0 versie verder op deze pagina

Na betaling word je direct doorgestuurd naar de registratiepagina. Je kunt dus direct beginnen met de cursus. Wanneer je alle modules hebt doorlopen zul je vele malen beter in staat zijn om de situatie te handelen.

Omdat je toegang hebt tot je persoonlijke pagina, kun je mij direct een beschrijving van je situatie insturen en je hulpvragen aan mij voorleggen. Je krijgt een reactie binnen 24 tot max 48 uur.
Afhankelijk van de drukte van aanmeldingen kun je zelfs DIRECT antwoord krijgen,
maar het is nooit langer dan 48 uur.

Dit is wat je direct gaat ontdekken:

Je emoties snel onder controle

Het is super belangrijk dat je je emoties weer snel onder controle krijgt. Er is nu een spanningsveld tussen jou en je ex. De oefeningen zorgen ervoor dat je je direct al zoveel beter voelt. Daardoor verandert je gedrag wat een positieve invloed heeft op de relatie met je ex!

Kruip in de huid van je ex

Ik leg je uit (o.a. via je persoonlijke pagina) wat je ex nu werkelijk denkt en voelt en hoe je hem/haar duidelijk kunt maken wat je werkelijke intenties zijn. Het is belangrijk dat je het beeld dat je ex van je heeft zo snel mogelijk verandert!

Een ijzersterk zelfvertrouwen

Wanneer je gedumpt bent door je ex wordt je eigenwaarde aangetast, zonder dat je het eigenlijk beseft. Onbewust speelt er veel tussen jou en je ex . Ik maak duidelijk wat dat precies is en hoe je het spanningsveld kunt breken waardoor je zelfvertrouwen met de dag groeit.

Je krijgt gedaan wat jij wilt!

Wanneer je aan de kant bent gezet, denk je vooral: hoe kan ik mijn ex overtuigen dat ik veranderd ben? En dit zo snel mogelijk? Overtuigen heeft echter geen zin. Het gaat erom dat jij gedaan krijgt wat je wilt, zonder dat je ex dat zelfs ook maar in de gaten heeft! 

Reacties na het event in maart 2019

de opnames van dit event vind je eveneens in het ledenportaal als Bonus!

Cynthia

Hij vroeg ook helemaal hoe het met mij ging

Nu even een glimlachberichtje voor jou.. Echt super bedankt voor je programma!! Het heeft helemaal geholpen! Hij reageerde niet alleen positief, maar vroeg ook helemaal hoe het met mij ging. Ik heb er niet uitgebreid op gereageerd verder, want ik volg jou instructies:)

Joost

Ons kind krijgt naar verwachting een warm gezin

Ik heb een enorm veel gehad aan je programma! Ik wil je veel erg bedanken namens mij, de baby en mijn vriendin. We werken nog hard aan onze relatie en mijn vertrouwen moet terugkomen. Vertrouwen terug krijgen na de breuk gaat geleidelijk aan voor beiden. Zoals het er nu naar uitziet gaat alles goed komen. Nogmaals heel erg bedankt! Ons kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin! Mocht ik nog wat kleine vraagjes hebben zal ik die naar je mailen.

Stefan

Jouw programma geeft me zoveel kracht en inzicht

Marjolein, Dank voor je mail! Het geeft me echt de handvatten die ik nodig heb op dit moment. Daarnaast wil zeggen dat jouw programma me zoveel kracht en inzicht geeft en me weer in stappen die zelfverzekerde, succesvolle, ambitieuze man laat worden die ik altijd al was. Enorm bedankt daarvoor!

De modules in het programma nu:

Hieronder een opsomming van slechts een aantal modules die je nu al in het programma aan zult treffen

1

Module 1: Begrijpen en analyseren

Je zult uiteraard wel een 'idee' hebben van de reden van de breuk, maar er kan nog veel meer aan de hand zijn. Bekijk voordat je aan de slag gaat EERST deze video (Je wordt bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden als je de breuk begrijpt en goed kunt analyseren)

2

Module 2: Het plan

Je bepaalt welke strategie je gaat uitzetten. We gaan dieper in op de Directe- en Indirecte Methode en de Acceptatiebrief

3

Module 3: Je lichaamstaal vertelt je wie je bent

Niet alleen is het belangrijk hoe je communiceert  in gesproken taal. Als je contact hebt met je ex is het nog belangrijker hoe je je gedraagt. Je leert hoe je je ex kunt beïnvloeden met de juiste lichaamstaal

4

Module 4: 7 Mega efficiënte overredingstechnieken

Je leert hoe je overtuigd over kunt komen als je je eenmaal bewust bent van de te hanteren strategie. Er is niets zo zwak aan iemand die twijfelt aan zichzelf en niet weet wat hij of zij wilt

5

Module 5: De code van je ex gekraakt

Het gedrag van een ex partner kan vaak heel lastig zijn. Hoe interpreteer je haar of zijn gedrag? en vervolgens: hoe ga je daar mee om? Ken het effect van je eigen gedrag op die van je ex

6

Module 6: Het gebruik van social media

Waar moet je vooral op letten als je nog contact hebt met je ex via social media?
En wat als hij of zij je heeft geblokkeerd? Je ontdekt het allemaal hier

3

Module 7: Je ex heeft een ander

Dit is een vaak voorkomende situatie (en valkuil voor veel fouten) maar hoe reageer je? Zeker als je ex zegt dat je hem/haar niet moet lastig vallen omdat er een ander is De beste adviezen en tips geef ik je hier

4

Module 8: Vergroot je zelfvertrouwen

Het is enorm belangrijk dat je je niet laat kennen en dat je leert het spanningsveld tussen jou en je ex te doorbreken. Wanneer je weer het vertrouwen terugkrijgt in jezelf, meer van jezelf leert houden, zul je gaan ervaren welk een enorme aantrekkingskracht je zult hebben op je ex. Je wordt onweerstaanbaar voor je ex en zelfs je omgeving!

Bevrijd jezelf!

WANT JA,  
IK VERTEL JE NOGMAALS WAAROM:

JIJ BENT NATUURLIJK NIET VOOR NIKS OP DEZE PAGINA TERECHT GEKOMEN.

MISSCHIEN HAD HET ZO WEL MOETEN ZIJN....

WANT:
DEZE AANBIEDING
IS UNIEK EN ALLEEN GELDIG VOOR AANMELDINGEN 
TUSSEN 1/10 EN 31/10 2021

EN ALS HET GOED IS BEN JE HIER
PRECIES OP HET JUISTE MOMENT

Want het 2.0 online coachingprogramma is nieuw en start m.i.v. 1 november 2021.
Je kunt echter, net als de 1.0, direct al inloggen!

Het omvat met een persoonlijk ontwikkelings- c.q. begeleidingstraject van 3 maanden.

Je krijgt dan m.i.v. 1 november a.s.  lifetime toegang tot de wekelijkse private video's met de nieuwste insights, voor het oplossen van je innerlijke blokkades, het creëren van meer zelfliefde, het voorkomen van paniek, het oplossen van codependent gedrag, verlatings en bindingsangst, pijnlijke patronen doorbreken, het doorbreken van zelfsabotage etc. etc.

Je ontvangt dan elke week op de vrijdag een nieuwe video of audio met 1 of meerdere opdrachten.
Dit gedurende 12 weken.
Elke week omvat een thema die één van bovenstaande onderwerpen behandelt.

Bij het bestellen van de 2.0 versie krijg je, naast de bonussen (zie hieronder), eveneens 2x gratis consult van 30 minuten en kun je 5x een vraag insturen via email

Deze aanbieding is alleen geldig gedurende de gehele maand oktober en eindigt op 31 oktober.

early bird

DE 2.0 ALL-IN FORMULE INCL. COACHING

+ Video's, audio, ebookS,  en GRATIS UPGRADE


Tijdelijke bonus:
je ontvangt vandaag naast Win Hem/Haar Terug óók:

De 2 Ebooks
"Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen
"
t.w.v € 47,=

én 

"Brief aan mijn ex" 
t.w.v. € 47,=

Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat je EERST met jezelf aan de slag moet. 

Een gebroken hart zal je altijd tegenzitten op je weg naar je ex.

Liefdesverdriet Boek

Lees dit boek eerst voordat je eigenlijk met het programma begint! Het is een geweldig boek met superveel mooie inzichten en tips om je dag goed door te komen!

brief aan mijn ex

In "Brief aan mijn ex" geef ik je krachtige brieven die je gaan helpen om die emotionele connectie met je ex weer terug te krijgen. Ze zijn allemaal door de jaren heen getest en hebben zichzelf al bewezen!

VERSCHIL TUSSEN
1.0 en 2.0
De video's, audio, werkboek

Het 1.0 programma: Je ontvangt naast de video's en audio (mp3 van visualisaties en het Ebook als luisterboek) ook nog een werkboek. Je kunt 3x een vraag insturen.
Schrijf iedere dag in dit interactief dagboek voor sneller resultaat!

Het 2.0 programma omvat alles van 1.0, + 2 gesprekken van ieder 30 minuten, + je kunt 5x een vraag insturen, + het traject van 12 weken met iedere week een video of audio met 1 of meerdere opdrachten en een door mij ingesproken meditatie + 3 Ebooks!
Start: 1 november 2021

TIJDELIJK 3 EBOOKS (bij 2.0)

WIN HEM/HAAR TERUG 
GENEES JE GEBROKEN HART IN 15 STAPPEN
BRIEVEN AAN MIJN EX
Je Ebooks + Bonus

Download

 
1. Win Haar Terug/Win Hem Terug
direct vanuit het ledenportaal
en ontvang

de Ebooks: 


2. 'Genees Je Gebroken Hart
in 15 Stappen' &

 
3. Brief Aan Mijn Ex


1-op-1 Coaching
VIA EMAIL, TELEFOON OF VIDEOBELLEN
Coaching

Het 1.0 programma:

 

- je kunt 3x een vraag insturen via email vanuit je persoonlijke pagina in het ledenportaal.


Het 2.0 programma: 


- je kunt 5x een vraag insturen via email vanuit je persoonlijke pagina in het ledenportaal.


- Je krijgt 2x een gesprek van 30 minuten.

Als dit voor jou niet een
'Hell Yes, dit wil ik' is,

sluit dan deze pagina maar.
Wil je écht in jezelf investeren?
je wilt stoppen met jezelf zo te pijnigen?
Dan is dit wél precies voor jou!


Dit programma is inclusief het 3-maanden begeleidingstraject (t.w. van € 495,=)
Dit traject van wekelijkse begeleiding gaat van start met ingang van 1 november 2021.

Je kunt bij beide versies direct al inloggen

Je ontvangt naast Win Hem/Haar Terug de 2 extra Ebooks bij de 2.0 versie:  
'Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen' en 'Brief Aan Mijn Ex'
(geldig alleen voor aanmeldingen tussen 1 en 31 oktober 2021!)

Wie is jouw coach?

Marjolein schrijft al jarenlang voor Liefdesverdriet.nl onder haar auteursnaam 'Marjolein'. In het echte leven heet zij Marjolein. Ze heeft ook een prachtige Franse achternaam. Je kunt  hier meer lezen over de weg die zij al heeft bewandeld en alle opleidingen die ze heeft gevolgd.


Marjolein is professional op het gebied van relatiecoaching, het verwerken van liefdesverdriet en de daarvoor benodigde therapeutische interventies. Dit is waar ze ook een enorme passie voor heeft.


Haar hart ligt bij het coachen van mensen met liefdesverdriet en mensen die hun ex terug willen. Dat doet ze o.a. via interessante Ebooks, online programma's, maar ook via coaching en therapie.

marjoleiningocta
LV academie1

Ervaringen van cliënten:

Een kleine greep uit de reacties van verschillende cliënten


Het lukt me ook steeds meer om een tijdje niet aan hem te denken

M’n ultieme streven is om gelukkig met mezelf te zijn en niemand nodig te hebben voor dat geluk in mij. Ik heb wel steeds vaker een moment dat ik me tevreden voel. Het lukt me ook steeds meer om een tijdje niet aan hem te denken. Dat ik dan ineens denk, hey, ik heb even niet aan hem gedacht. Dus dat is echt zo fijn.


Simone

Ik keek in de spiegel en schoot gewoon én in de lach én in de positieve tranen

Het is ongelooflijk wat ik nu voel. Ik keek in de spiegel en schoot gewoon èn in de lach èn in de positieve tranen. Ik heb me nog nooit zo 1 met mezelf gevoeld!!!! Het is alsof ik op wolken loop en kan niet stoppen met mezelf in de spiegel aankijken.

M’n blik is totaal anders, open, vrolijk, kinds, geamuseerd en nieuwsgierig. Ik ben zooooooo blij dat ik mijn proces met jou in mocht gaan en dat ik je tegen ben gekomen.


Karin

Ik vond het ook een heel prettig gesprek. Wat het gesprek voor mij heeft betekend is dat het mij houvast geeft in mijn zelfontplooiing en ontwikkeling. De veranderingen die ik bij mezelf wil creëren in mijn kern, mijn persoonlijkheid.
Namelijk het gelukkig zijn met mezelf, alleen zijn verdragen, geen onzekerheid en jaloezie meer in relaties mbt andere vrouwen of als mijn partner iets met anderen zonder mij gaat doen.
Dat is mijn doel.


Linda

Gooi het nog eens extra de wereld in...je tips en adviezen werken echt!

Ik heb goed nieuws ! Ik en mijn ex zijn namelijk terug samen :-) je coaching heeft mij echt geholpen!
ik wil u echt bedanken om me te steunen in de moeilijke periode en voor al u adviezen en tips !!!! gooi het nog eens extra de wereld in ... ze werken echt !!! :-)
geniet nog van je vakantie met je man je verdiend het inderdaad!!


Cynthia

Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had

Leuk je te hebben ontmoet. En ontzettend dank voor het gesprek. Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had. Voel mij zekerder en zie in 1x allemaal mogelijkheden om hem gewoon te benaderen... gewoon zoals ik was en ben (maar dan zonder bak stress van vorig jaar)

En dat had ik nodig. En het sterkt mij dat je zei dat ik hem dingen gun. Dat klopt ook. Toen hij vertelde dat hij gelukkig was heb ik hem gezegd dat ik echt blij voor hem ben (tenslotte weet ik waar hij ‘stond’ toen ik hem leerde kennen en weet dat hij liefde en geluk nodig heeft)

En nu ga ik er voor. Ik hou gewoon nog van hem en ik wil die liefde niet zomaar afsluiten omdat mijn geloof en gevoel sterk zijn over hem en daarmee ons. En tenslotte heb ik nu al nee en dat kan een ja worden.

En dat heb jij mij vanochtend laten inzien.

Je bent een prettige coach!! Geniet van de zon en nogmaals dank voor het inzicht dat je mij gegeven hebt!


Christelle

Wat gesprekken met psychologen niet is gelukt, lukte met de hypnotherapie wél: rust en vrede in mezelf terugvinden en echt afrekenen met angsten uit het verleden.

Ik heb met Marjolein diverse gesprekken en drie keer hypnotherapie gevolgd, met groot succes. Ik ben onder de indruk van haar deskundigheid, warmte, inzicht en begeleiding tijdens dit hele proces. Wat gesprekken met psychologen niet is gelukt, lukte met de hypnotherapie wél: rust en vrede in mezelf terugvinden en echt afrekenen met angsten uit het verleden. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!
Deze review is tevens terug te lezen op bestetherapeut.nl
De reden waarom Marjolein jarenlang gedwongen werd de auteursnaam Michelle van den Berghe te gebruiken vind je hier


Saskia

Op miraculeuze wijze neemt mijn ex opeens contact met me op

Ik heb mij ooit uit wanhoop en liefdesverdriet ingeschreven bij jou en even later jouw coachingprogramma aangeschaft. Nu is het geval dat ik door al die ellende, toen der tijd, leunde op destructief recht. Blind was ik. Gelukkig ben ik nu succesvol en heb ik een goede baan. Zelfs ben ik nu mijn eigen onderneming aan het opstarten, wat natuurlijk een groot succes gaat worden;).
Wat schets mijn verbazing.... op miraculeuze wijze neemt mijn ex een week geleden contact met mij op.


Jessy

Marjolein is superfijn!

Ik heb een uitgebreide recensie geschreven die je vindt via deze link. Maar in het kort: na een relatie van 29 jaar zette mijn ex er een punt achter. Dit overviel me en ik was volledig in paniek. Ik kwam op de site van Liefdesverdriet.nl terecht en vond daar de informatie die passend was in mijn situatie. Het hielp me om te begrijpen wat er gebeurd was , ik kon een groter verband kon zien ( je bent meer dan je relatie) met hoe ik in het leven stond . Ik wilde van de oude (uit mijn jeugd) patronen , die ik nu herkende, af en heb gekozen voor hypnotherapie bij Marjolein. Ik had me geen beter persoon kunnen wensen. Ik heb haar als heel betrokken ervaren, gewoon een heel fijn mens. Haar adviezen hebben me enorm geholpen in de omgang met mijn ex, met mijn manier van kijken wat me is overkomen, met omgaan met mijn ego wat af en toe toch groter en gekwetster was dan ik zelf in de gaten had en wilde. Na drie sessie (en 8 weken na de breuk) zit ik weer volledig in mijn kracht, ik ervaar en rust die ik nooit eerder heb ervaren, ik blijf trouw aan mezelf, heb vertrouwen in de toekomst en ik voel dat alles goed is en nog beter gaat worden. Ik voel het weer stromen. Dus mocht je na een breuk echt aan de slag willen om het in de toekomst anders te doen (op gebied van relaties en meer) dan is mijn slogan Marjolein is super fijn!!!


Albert

Ik leef veel meer in het moment en neem de regie

Vannacht ook weer helemaal doorgeslapen, zo fijn dat dit steeds beter gaat.Vanmorgen hard gelopen en samen met je mail maakt dat een mooie start van de dag.
Ik leef nu veel meer in het moment, neem regie, ga het aan en ben ontregeld maar niet ongelukkig. Ik slaap ook veel beter. Af en toe zelfs zonder mellatonine, dus de rust komt terug, veel meer rust in woelige tijden, leren omgaan met alleen zijn zonder eenzaam te zijn en focus op de toekomst en ondertussen uitzingen met mijn ex tot dat ze eind oktober, begin november , dan mijn huis, heeft verlaten. Ik ben echt heel tevreden hoe het gaat op dit moment en daar wil ik je alvast enorm voor bedanken!


Arie

Hypnose zweverig? Het heeft me zoveel rustiger gemaakt!

Ik heb met Marjolein een aantal gesprekken en 3 hypnosesessies gevolgd. Ik moet eerlijk zeggen dat de website me niet direct pakte, maar toch een afspraak heb gemaakt omdat ik me zo verscheurd voelde. Na de eerste ontmoeting met Marjolein was ik onder de indruk van haar jarenlange ervaring, deskundigheid & begeleiding. Marjolein helpt je dingen een plekje geven en is ook soms kritisch als het nodig is. Ook is ze tussen de sessies door goed bereikbaar per mail. En de hypnose zweverig? Ik ben zelf een echte denker en begrijpen doe ik het nog steeds niet: maar ik was echt een stuk rustiger direct na de 1e hypnose en die rust bleef ook daarna plakken. Ik zit al een stuk verder in het loslaatproces, heb nog even te gaan maar ben al een heel stuk weerbaarder, geaarder en zit lekkerder in mijn vel. Het huiswerk dat Marjolein me gaf, gebruik ik nog dagelijks en haal ik heel veel uit. Dank Marjolein.


Linn

Ik merk nog dagelijks verschil in hoe ik mezelf toen zeg en hoe ik mezelf nu zie

Ik heb Marjolein leren kennen via haar website Liefdesverdriet.nl omdat ik door een hele moeilijke periode in mijn leven ging. Mijn partner had een punt achter onze relatie gezet. Ik was ten einde raad. Ik heb me aangemeld voor twee individuele coachingsessies en heb 3 online sessies hypnotherapie gevolgd bij Marjolein. Dit was zowel een verademing als een verrijking. Daarnaast heb ik alle podcasts en alles wat Marjolein heeft gepost op Youtube bekeken en meerdere malen beluisterd tijdens mijn wandelingen. Wat brachten ze mij rust. Ik hoefde niet te wanhopen, enkel haar adviezen te volgen. Ik ben met Marjolein via de coaching- en hypnotherapiesessies heel hard aan de slag gegaan met mezelf, mijn onzekerheden en mijn jaloezie. Dit heeft mij veel inzichten gebracht en voelde me als herboren. Ik merk nog dagelijks het verschil in hoe ik mezelf toen zag en hoe ik mezelf nu zie. Ik kan veel beter nadenken over mijn gevoelens en deze onder woorden brengen op een realistische manier met respect voor de ander.
Na ongeveer 3 maanden van radiostilte van mijn kant, heeft mijn ex partner contact met mij gezocht en heeft hij aangegeven mij vreselijk te hebben gemist en niet zonder mij te willen leven. We hebben rustig opnieuw contact gelegd en zijn nog steeds samen aan het groeien.

Marjolein is een lieve warme vrouw die ontzettend begaan is met de ander. Ze heeft heel veel ervaring op het gebied van relaties en relatietherapie. Ze gaat op een zeer persoonlijke manier met je aan de slag. Ik heb haar als een heel prettig mooi mens ervaren! Ze nam alle tijd voor mij. Niets dan lof. Echt super bedankt Marjolein!!


Marjolijn

Je was mijn vertrouwen dubbel en dwars waard!

Je was mijn vertrouwen dubbel en dwars waard hoor. Ik merk al bijzondere dingen na de eerste sessie. Ik loop langzamer dan ik van mezelf gewend ben maar wel lichter, normaal loop ik vaak met een hoog tempo. Dat gevoel is er nu niet. Verder heb ik eens stuk waar mijn hond omdat ze weet dat ze bijna los mag altijd een beetje trekt ondanks al jaren oefenen om dat niet te doen en vandaag trok ze dat stuk niet, vond ik bijzonder.
Verder vond (naam partner) dat ik straalde. Ik was vier jaar gestopt met roken en ben vorige week weer begonnen, afgelopen dagen 20 en meer. Na de sessie had ik er geen enkele behoefte meer aan en ben ik gestopt!
Verder valt me op dat mijn rechter schouderspier minder gespannen sinds vanmiddag maar links nog steeds hard en die voel ik. Mijn schrijf hand is rechts. Dus allemaal bijzondere dingen.


Rob

Het kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin

Ik heb een hoop gehad aan je tips. Ik wil je veel erg bedanken namens mij, de baby en mijn vriendin. We werken nog hard aan onze relatie en mijn vertrouwen moet terugkomen. Vertrouwen terug krijgen na de breuk gaat geleidelijk aan voor beiden. Zoals het er nu naar uitziet gaat alles goed komen al ben ik nog ietwat terughoudend erin. Dessalnietemin nogmaals heel erg bedankt! Het kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin! Mocht ik nog wat kleine vraagjes hebben zal ik die naar je mailen.


Mark

Ik sta iedere dag op met de 4 sleutelsuccessen die je mij hebt geleerd

Ik wil je als eerst super bedanken voor je betrokkenheid! Ik heb nu al heel veel gehad aan je coaching, Ebook en filmpjes. Sterker nog, het doet me goed om te kijken, luisteren en leren. Ben op de goede weg mbt mijn eigen op de benodigde vlakken. Ik maak hele grote stappen, voor mezelf en elk ieder die het verdiend. Ik sta elke dag op met 4 sleutel successen die jij me hebt geleerd. Echt reuze bedankt!!


Ken

In het programma wordt overal aan gedacht

Ik vind je E-book echt supergoed. Echt goede uitleg, met goede opdrachten die ook rust geven, wat juist stimulerend is om de rest in alles rust weer te kunnen lezen en begrijpen. Ik begrijp gewoon wat ik fout heb gedaan en waar ik op moet letten en waar ik niet op moet letten. Het antwoord lijkt soms zo ingewikkeld en ver weg, maar het is zo dichtbij.

Maar goed.. in het programma word echt overal aan gedacht. Ik moet nog heel wat doen de komende, vanaf nu 27 dagen, maar echt je bent een TOP-Vrouw. Ik heb veel boeken gelezen, maar Dit is Zo Simpel. We maken het allemaal te moeilijk. Zelf die psychologische boeken, hoewel dit psychologische inhoud bevat, het word gewoon uitgelegd zonder moeilijke begrippen etc.

Ik ben nu aan het werk (ik ben toezichthouder) en lees nog eens wat stof door, en steeds opnieuw word ik er weer blij van, omdat dit zo opbouwend is.
Ga zo door om mensen te steunen. Ik benoem jullie (ik als ervaren deelnemer van dit programma) dat dit de beste coaching- programma is aller tijden.

Echt vanwege je werk en je leuke uitstraling, I Love You, en een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2014.
Bedankt!!!


Immanuël

Christiaan

Ik sta iedere dag op met de 4 sleutelsuccessen

Marjolein is een heel betrokken coach en steunt je geweldig in je proces! Ik heb nu al heel veel gehad aan haar Ebooks en filmpjes. Sterker nog, het doet me goed om te kijken, luisteren en steeds weer van haar te leren. Ben op de goede weg mbt mijn eigen ontwikkeling. Ik maak hele grote stappen, en dat gun ik iedereent. Dankzij Marjolein sta  ik elke dag op met de 4 sleutel successen die ze mij heeft aangereikt

Sylvia

Zelfs in het weekend heeft ze mijn vragen beantwoord

Ik ben Marjolein vooral heel erg dankbaar dat ze mij zo goed heeft geholpen. Ik was ten einde raad maar ze wist me al snel gerust te stellen.


Tot mijn verbazing ontving ik zelf antwoord tijdens het weekend. Kortom Marjolein heeft me boven verwachting geholpen!

Jacqueline

Ik word niet meer zo nerveus als mijn ex me belt

Ik heb vooral hele fijne gesprekken gehad met Marjolein en af en toe boek ik weer een call want het doet me heel erg goed. Die gesprekken maken me sterk en ik merk aan mezelf dat ik niet meer zo nerveus wordt als mijn ex me belt of mijn aandacht zoekt.

 
Ik word ook heel rustig van haar fijne stem en meditaties!

Voor wie is dit programma wel en niet geschikt?

WEL DOEN ALS JE

 • Zielsveel van je ex houdt, én
 • Je wilt je er 100% voor inzetten om hem/haar terug te winnen, én
 • Open staat voor totale verandering, én
 • Bereid bent om écht te doen wat ik je vraag te doen, én
 • Een doorzetter bent, én
 • Je wilt werken aan je eventuele angsten, zelfsabottage, gebrek aan zelfliefde, belemmerende overtuigingen etc.
 • Je je leerbaar wilt en kunt opstellen
 • Vertrouwen hebt in mij als coach

NIET DOEN ALS JE

 • Niet kunt/wilt reflecteren op je eigen gedrag
 • Jezelf blijft zien als slachtoffer
 • Niet open staat voor totale verandering
 • Je communicatie niet wenst te verbeteren
 • Zoiets hebt als 'we zien wel waar we uitkomen'
 • Je bang bent om je eigen angsten onder ogen te zien
 • Je niet eerlijk bent naar jezelf
 • Je geen vertrouwen hebt in mij als coach

Conclusie:

Heb je veel meer herkenning bij bij de 'thumbs up' dan bij de 'thumbs down', dan ben je van harte welkom ;-)

Kies hieronder uit de 1.0 of 2.0 coachingprogramma
 en profiteer van dit aanbod:

Het 1.0 online coachingprogramma omvat:

Toegang tot de video's, het Ebook Win Hem/Haar Terug, het Ebook in luisterformaat (mp3), de visualisatietechnieken.
Je kunt 3x een vraag insturen vanaf je persoonlijke pagina via mail.

IK WIL MIJN EX VRIENDIN/VROUW TERUG

€ 97,00 (ipv € 147,=)

IK WIL MIJN EX VRIEND/man TERUG

€ 97,00 (ipv € 147,=)

Het 2.0 online coachingprogramma omvat:

Alles van het 1.0 programma (zie onderaan de pagina) met als extra

 • het Ebook Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen
 • het Ebook 'Brief Aan Mijn Ex'
 • 5x coachingsberichten via email
 • 2x een persoonlijk telefonisch/videobel gesprek van 30 minuten
 • met ingang van 1 november 2021: 12 weken lang iedere week een video of audio met 1 of meerdere opdrachten
 • met ingang van 1 november 2021: iedere week een visualisatie/meditatie oefening
IK WIL MIJN EX VRIENDIN TERUG

en bestel het 2.0 Van Breuk Tot Doorbraak Programma
incl. coaching, 12 weekse begeleiding, lifetime toegang en de 2 extra Ebooks

€ 297,00 (ipv € 497,=)

IK WIL MIJN EX VRIEND TERUG

en bestel het 2.0 Van Breuk Tot Doorbraak Programma
incl. coaching, 12 weekse begeleiding, de lifetime upgrade en de 2 extra Ebooks

€ 297,00 (ipv € 497,=)

Nu kun je 3 dingen doen :

1. Je verlaat deze pagina en je doet  niets dan behalve afwachten. De kans is groot dat je over een maand spijt hebt dat je niet eerder in het programma was gestapt. Je had namelijk al terug kunnen zijn bij je ex en je zoveel beter voelen!


2. Je gaat in zee met een ander programma. Dat is je volste recht en ik hoop oprecht dat je daar succes mee zult hebben. Het enige wat ik je kan zeggen is dat dit een zeer compleet programma is die ik ook nog eens behoorlijk ga uitbreiden en waar jij n.b. ook nog eens gratis voor wordt toegelaten.


3. Je stapt wel in het programma. Over een paar minuten heb je al toegang, kun je direct aan de slag en mij je situatiebeschrijving insturen zodat ik je verder kan helpen. Het diepgaande 3 maanden persoonlijke ontwikkelings- en begeleidingstraject start m.i.v. 1 november. Je krijgt hiertoe levenslang toegang.

Wat je ook kiest, ik wens je oprecht al het geluk van de wereld met het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet!

Ik wil dat je helemaal tevreden bent over mijn programma en daarom neem alle risico's voor mijn rekening.


Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn? Laat het dan binnen 30 dagen weten en ik stort je je aankoop terug!

De meest gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Na betaling word je doorgestuurd naar de registratiepagina om je account aan te maken. Dat gaat geheel automatisch. Klik de pagina dus niet weg! Of het nu 3 uur s'nachts is of overdag, je kunt altijd terecht in het ledenportaal en daar alvast het materiaal raadplegen.
Het 2.0 programma met de wekelijkse video's start met ingang van 1 november. Je kunt al wel een gesprek in plannen. Vraag naar de link naar de online agenda.

Kan ik je ook persoonlijk spreken?

Wanneer je het 2.0 programma hebt aangeschaft krijg je een gesprek van 30 minuten. Wanneer je daarna nog een los gesprek wilt boeken kun je kiezen uit : 30 minuten, 60 minuten en 90 minuten. De 60 en 90 minuten bundel kun je ook verspreiden over meerdere gesprekken. Je kunt ook therapiesessies bij mij volgen. Je volgt dan minimaal 3 sessies.

De opties voor gesprekken en therapie vind je hier

Hoe kan ik je bereiken?

Via email: contact@liefdesverdriet.nl

Als je een afspraak met me boekt vergeet dan niet jouw nummer door te geven want ik bel jou zodra je een afspraak hebt ingeboekt in mijn online agenda bij Calendly.

Is er een tijdslimiet verbonden aan het programma?

Nee, ben je eenmaal klant, dan blijf je klant. Voor altijd! Je kunt dus ook over 5, 10 of 20 jaar nog terecht in het programma. Ik zorg ervoor dat dit programma tot in lengte van dagen blijft bestaan, want het leven is nu eenmaal eindig. Er is nu al een opvolger.

Zijn jullie een team?

Momenteel niet (meer). Ik ga wel op zoek naar een collega ondersteuner, want mijn agenda raakt wel snel vol, ook al doe ik dit werk full time.

Wat als ik mijn ex niet terugkrijg?

Niets is zeker in het leven, zo ook met relaties. Daar zie ik eigenlijk ook wel de schoonheid van het leven met al haar uitdagingen en levenslessen die we moeten leren. Ik ga er met jou alles aan doen om je ex wel terug te krijgen. De eerste garantie die ik je kan geven is dat als je niets doet, de kans veel groter is dat er niets zal veranderen. De tweede garantie die ik je kan geven is dat je dankzij mijn programma veel beter uit deze situatie komt!

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja je ontvangt direct na betaling automatisch een factuur

Gaat het programma mij echt iets opleveren?

Het programma gaat je sowieso verder brengen dan het punt waar je nu staat. als je niets doet gebeurt er niets. Wanneer je met de opdrachten aan de slag gaat ga je gegarandeerd veranderingen zien en transformeren!

Wat is het verschil tussen het 1.0 en 2.0 programma?

Er is een aanzienlijk verschil. Je krijgt bij beide versies toegang tot het online ledengedeelte. De 1.0 versie omvat naast Win Hem/Haar Terug ook video's, het luisterboek, visualisatietechnieken en 3x kun je een vraag insturen.
De 2.0 versie omvat dit alles ook, maar je krijgt daarnaast ook nog het Ebook Genees Je Gebroken Hart in 14 Stappen, het Ebook 'Brief aan mijn ex' en een gesprek van 30 min.
Met ingang van 1 november ontvang je wekelijks een video of audio met 1 of meerdere opdrachten en een door mij ingesproken meditatie. Dit gedurende 12 weken!

Kom in aanmerking voor vergoeding?

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering. Je kunt echter wel in aanmerking komen voor vergoeding via je werkgever. Informeer naar de mogelijkheden!

Wat voor begeleiding kan ik verwachten?

Met het 1.0 programma kun je 3x een vraag insturen. Met het 2.0 programma krijg je naast 1 gesprek van 30 minuten toegang tot de wekelijkse video's met opdrachten en meditaties. Je ontvangt die elke gedurende 12 weken. De 2.0 klanten starten op 1 november.

Hoeveel tijd heb ik nodig om het programma te volgen?

Elke week ontvang je een video met 1 of meerdere opdrachten en een door mij ingesproken 30 minuten durende meditatie. Beluister deze minimaal 3x per week. De benodigde tijd voor de opdracht(en) varieren van 10 min tot 60 min per week.

new york marjolein

Dank je wel dat je tot hier bent gekomen!

Ik ben trots en dankbaar dat ik al zoveel ontelbare mensen heb kunnen helpen via mijn Ebooks, video's en podcasts en uiteraard ook mijn coaching en kwaliteiten als therapeut.


Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen want er is niets anders wat mij nog meer voldoening geeft als mensen weer blij en gelukkig te zien!


Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn fantastische programma!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG