JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Tips om je ex terug te krijgen? Dan zit je hier op het juiste adres want je staat op het punt om enkele bewezen tips te ontvangen die je in staat stellen om veel sneller je ex terug te winnen. Het is altijd een heerlijk gevoel om verliefd te zijn, maar helaas kunnen er vervelende gevolgen aan vast zitten.

Wat als jouw liefde je niet (meer) zo leuk vindt, als jij hem/haar? Het is zeker niet de bedoeling om bij de pakken neer te gaan zitten. Neem het heft in eigen handen en zorg dat jouw liefde je weer ziet zitten. Om je een stukje op weg te helpen, hier mijn tips om je ex terug te krijgen.

Tips om je ex terug te krijgen: niet obsessief worden

Ook al wil je je liefde ontzettend graag terug, het is niet de bedoeling dat je obsessief wordt. Het lijkt misschien een goed idee om de social media sites van je ex non-stop in de gaten te houden, maar uiteindelijk heb je hier niets aan. Bovendien zal het je alleen maar pijn doen als je erachter komt dat hij/zij (al) met een ander bezig is.

Neem afstand

Behalve het in de gaten houden van zijn/haar social media sites, lijkt het misschien ook een logische optie om veel contact te blijven zoeken met je ex. Dat is het echter niet.

Hoe meer berichtjes je stuurt en hoe vaker je belt, hoe verder je je ex van je wegduwt. Gun hem/haar even wat tijd om alles te overdenken. Bovendien gaat je ex zich op deze manier misschien juist wel afvragen hoe het met je gaat, waardoor hij/zij zelf contact gaat zoeken.

Werk aan je zelfvertrouwen en je uitstraling

Nu het uit is met je vriend of vriendin, heb je er een hoop vrije tijd bij gekregen. Besteed deze tijd aan jezelf. Probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven en leer jezelf kennen. Dit is niet alleen goed om van je liefdesverdriet af te komen, maar het zorgt er ook voor dat je zelfvertrouwen een boost krijgt.

Wanneer je zelfvertrouwen groeit, zal zich dit ook vertalen in je uitstraling. De volgende keer dat je ex jou tegenkomt, kan je een diepe indruk op hem/haar achterlaten met je nieuwe, sprankelende uitstraling. Als dat je ex niet aan het denken zet…

Verbeter jezelf

Overdenk de redenen waarom het is uitgegaan. Waren er bepaalde gewoontes of eigenschappen waar je ex niet meer mee om kon gaan? Zo ja, bedenk of je vindt dat je ex gelijk had. Wanneer dit het geval is, kan je deze kans grijpen om aan je zelf te werken. Probeer je zelf te verbeteren en zie in waar het fout is gegaan. Wanneer je het idee hebt dat je jezelf hebt verbeterd, kun je contact proberen te leggen met je ex. Leg hem/haar uit dat je inziet waar het fout is gegaan en dat je bent verandert. Als je ex ziet dat jij werkelijk snapt waarom het niet meer werkte, geeft hij/zij het misschien nog wel een kans.

Bedenk iets origineels om je ex terug te krijgen

Je kunt natuurlijk iets heel origineels bedenken om je ex terug te krijgen. Zo was er ooit een vrouw die een liefdesbrief schreef op een bankbiljet. Omdat bankbiljetten circuleren moet het natuurlijk wel toeval zijn als je ex nu net dat ene biljet in handen krijgt.

Liefdesverdriet

tips om je ex terug te krijgen

Ondanks deze tips om je ex terug te krijgen, moet je niet vergeten dat er meer vissen in de zee zwemmen.

Ook zonder je ex overleef je het wel. Volg deze tips op en als je ex je dan nog niet terug wilt, ben je er in ieder geval een stuk positiever uitgekomen.

Je hebt geleerd van de situatie, je hebt je zelf verbeterd en je hebt meer zelfvertrouwen.

Nog steeds niet helemaal duidelijk wat je nou moet doen? Lees de tips nog een keer goed over en zet je beste beentje voor om je ex terug te krijgen!

Bekijk de video met de gouden tips hier:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Help, ik moet aan zoveel werken. ..
    Ik wil graag mijn ex terug. Wat nu als je hem toch gestalkt hebt na relatie van 7 jaar en vermoedelijk een ander nummer heeft? Help…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl