JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Na een gebroken relatie zit je met zoveel vragen die je het liefste allemaal in één keer wilt stellen aan je ex. Helaas moet je nu je ex voor een tijdje achter je later om je ex de nodige rust en ruimte te geven.

Als er vragen zijn moet je die nadien aanstellen aan je maar nu is er een periode gekomen waar jullie allebei rust nodig hebben.

De voorbije dagen waren nogal zwaar omdat je veel moest verwerken. Misschien waren er woordenwisselingen of zelfs dikke ruzies die tot het einde van jullie relatie heeft meegedragen. Niet getreurd, gelukkig zijn er tips om je ex opnieuw te veroveren.

Tips hoe krijg ik mijn ex terug door voorzichtige berichtjes?

Als je een tijdje hebt bezint en bemind kan je een polsen bij de vrienden van je ex hoe het ermee staat? Als je hoort dat het redelijk gaat en dat je ex je mist kun je eens voorzichtig een berichtje sturen per sms of via de computer hoe het precies gaat.

Stuur een kort berichtje zoals ‘’alles goed met jou’’? Niet meer, het is ten slotte om even te polsen hoe het gaat. Het zou kunnen dat je direct antwoord krijgt van je ex. Indien ja, dan kun je even vragen hoe je ex zich voelt of als je ex geen zin heeft om te praten.

Stuurt ze niets terug dan moet je het nog even laten bezinken want zou best kunnen dat je ex nog niet klaar is voor een confrontatie tussen jullie beiden. Laat het nog een paar dagen bezinken en misschien stuurt je ex wel terug binnen een paar dagen als je ex er helemaal klaar voor is.

Je hebt als het goed is, al een bericht gestuurd naar je ex om heel stilletjes te vragen hoe het met je ex gaat. Je ex heeft teruggestuurd onmiddellijk of een paar uren erna. Nu weet je dat je ex iets van haar laat horen dus nu zou je heel voorzichtig ’s avonds voor het slapengaan je ex een berichtje moeten sturen waarin je schrijft dat je, je ex mist.

Het is heel verstandig om dit te doen maar ga er natuurlijk geen hele verhalen in schrijven want nu is de fase dat jullie beetje bij beetje naar elkaar toe gaan groeien. Als je hebt ge-sms’t dat je je ex mist en zij stuurt dat terug naar jou dan wordt het misschien tijd dat jullie zo snel mogelijk de ruzie gaan bijleggen als volwassen mensen.

hoe krijg ik mijn ex terug door een 2de date?

Nu weet je dat je ex je terug wilt en nu moet jij alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat jou ex niet meer van je weg wilt. Je organiseert ergens een lekker etentje waar je een lekker glas kunt drinken en tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om rustig te praten met zen tweetjes.

Neem de voorkeur om iets te kiezen wat je ex heel leuk vindt, zo heb je al een streepje voor op de verzoening. Koop een kleinigheidje dat je aan je ex overhandigt bijvoorbeeld een bosje bloemen of een doosje pralines. Geef ook een subtiel complimentje, zeg dat ze er goed uit ziet.

Overdrijf hier nu niet in want anders ga je niet meer geloofwaardig overkomen. Door een gezamenlijke wandeling te maken en eens even alles uitpraten wat nog uit te praten valt. Houd je ex goed in je armen vast.

>> Lees ook de super uitgebreide pagina “Hoe krijg ik mijn ex terug – de beste beïnvloedingstechnieken om je ex weer verliefd op je te maken”. Op deze pagina vind je tevens de belangrijkste eerste stappen als je gedumpt bent door je ex.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl