Je ex terugwinnen moeilijk? 

Terugwinnen Van Je Ex : De fouten die je moet vermijden

Als je relatie net ten einde is, voel je je waarschijnlijk ellendig. Dit is niets om je voor te schamen. Het is heel normaal om iemand verschrikkelijk te missen als je veel tijd met hem of haar hebt doorgebracht. Toch is er een aantal veelgemaakte fouten die het terugwinnen van je ex drastisch verkleinen. We zetten ze hier allemaal voor je op een rij.

Het terugwinnen van je ex begint in ieder geval niet zo:

#1 – Constant bellen en berichtjes sturen

Zodra een relatie voorbij is, raak je in paniek en verteld je verstand je zaken die uiteindelijk tegen je gaan werken. Een van deze zaken is dat je zoveel mogelijk contact met je ex moet proberen te maken, omdat je anders de kans loopt dat hij of zij je vergeet. Toch is dit niet ze en maak je het op die manier alleen maar erger. Het is juist heel erg belangrijk NIET te bellen en steeds berichten te sturen. Verbreek het contact voor een periode van 30 dagen voordat je opnieuw probeert contact te leggen.

#2 – Medelijden opwekken

Iedereen kent het wel: je wilt je ex terugwinnen en denkt dat als hij maar weet hoezeer je hem mist, dat hij dan vanzelf terugkomt. Ook dit is een veelvoorkomende fout die alleen maar tegen je gaat werken. Door wanhopig over te komen, stoot je je ex af en zorg je er tevens voor dat je onaantrekkelijk voor hem lijkt. Niet doen dus. terugwinnen van je ex

#3 – Over je heen laten lopen

Het klinkt logisch; als je maar doet wat je ex wilt, dan neemt hij je zeker terug. Door alles te doen wat je ex maar zegt, bewerkstellig je althans juist het tegengestelde. Hij of zij gaat het respect voor je verliezen. Zelfs als zou je je ex op deze manier terugkrijgen, wil je echt in een relatie zitten waarin je partner je als deurmat kan behandelen en geen respect voor je heeft. Zet dus je eigen grenzen en hou je hier ook aan.

#4 – Constant affectie tonen

Je ex weet al dat je van hem of haar houdt en toch is hij bij je weggegaan. Het is dus niet nodig om je ex elke dag te vertellen hoezeer je hem mist en hoeveel je van hem houdt. Ook dit laat zien dat je hem nodig hebt en dit is niet aantrekkelijk.

#5 – In paniek raken als je ex een nieuwe relatie begint

Zodra je ex een nieuwe relatie begint, raak je helemaal in paniek en maak je waarschijnlijk alle bovengenoemde fouten. Dit is een normale reactie voor vrijwel iedereen. Toch zorgt dit niet ervoor dat je je ex terugwint. Deze nieuwe vlam is namelijk waarschijnlijk een rebound partner. Veel mensen hebben een dergelijke affaire na het verbreken van een relatie. Het goede nieuws is juist dat hij of zij deze relatie alleen maar heeft, om over jou heen te komen. Raak dus niet in paniek en wacht geduldig af. Het kenmerkende van een rebound relatie is namelijk dat deze meestal heel snel eindigt.

Er is nog heel veel meer wat je kunt doen voor het terugwinnen van je ex. Ik heb hiervoor nog een ander artikel geschreven waarin je kunt lezen wat je vooral eerst zelf moet veranderen, maar ook lees je meer over allerlei beïnvloedingstechnieken die je kunt inzetten om het hart van je ex terug te veroveren.

klik hier voor het uitgebreide artikel voor het terugwinnen van je ex

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl