JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Een relatie kan soms stuk gaan om de meest stomme dingen. Zo is het vorig jaar ook gegaan bij mijn ex en mij. We waren al een aardige tijd samen toen we er allebei achter kwamen dat het niet meer ging. We leefden langs elkaar heen. Dat kwam vooral doordat mijn ex vaak nachtdiensten had terwijl ik op gewone kantoortijden aan het werk was. Dat hou je dan een tijd vol, maar het lukte niet voor altijd.

Hoe ik weer verliefd op mijn ex vriend werd

We hadden het gewoon allebei heel erg druk in die periode. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar bij ons het het grote gevolgen. Zeker nu ik weer verliefd op mijn ex vriend ben. Dat begon toen we elkaar een poos na onze breuk tegen kwamen in de supermarkt. Ik zag mijn ex eerst. Gelijk bedacht ik me wat een knapperd het is. Vervolgens probeerde ik direct dat gevoel van me af te schudden, maar helaas voor mij lukte dat niet.

Wij moeten elkaar blijven zien

We spraken een beetje over koetjes en kalfjes. Het was me duidelijk: ik ben nog steeds verliefd op mijn ex vriend. Ik verzon de smoes dat ik nog wat spullen voor mijn ex had zodat we bij mij thuis konden afspreken. Wij horen gewoon bij elkaar ook al wil ik het zelf nog niet geloven. Ik kan niet anders. Zo is het nu eenmaal.

Tegen wil en dank verliefd op mijn ex vriend

Eerlijk gezegd ging het toch een beetje tegen mijn gevoel in. We hadden immers samen een punt achter onze relatie gezet. Voor mezelf had ik dit boek, en dit hoofdstuk uit mijn leven, een jaar geleden al afgesloten. Dankzij mijn lieve familie en vrienden kwam ik er al snel aardig over heen. Wat zullen die nu wel niet denken? Waarschijnlijk zullen ze zeggen dat de bom weer snel barst als we besluiten het nog een keer met elkaar te proberen.

Ondertussen heb ik een belangrijk besluit genomen. Omdat ik gek wordt van de onzekerheid ga ik het mijn ex gewoon maar recht voor z’n raap vragen. Ik moet het weten. Anders kan ik niet verder en heb ik ook geen oog meer voor anderen. Het is heel eng ja, maar ik wil niet afwachten. Als mijn ex binnenkort bij mijn op visite komt stel ik mijn vraag. Als ik het dan nog durf tenminste, maar toch blijf ik verliefd op mijn ex vriend.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl