JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Als je relatie op de klippen loopt is het vaak heel moeilijk om dat te kunnen aanvaarden. In het begin had je gedacht dat het voor altijd zou zijn. Jullie hadden grootse plannen gemaakt om een fantastische toekomst uit te bouwen. Toch liep het mis.

Maar na het verdriet besef je dat je het niet zomaar wilt opgeven. Je blijft de drang voelen om terug samen met je ex te zijn, maar je weet niet hoe eraan te beginnen. Daarom bieden wij je enkele nuttige tips waarmee je je ex kan terugwinnen.

Terug samen met je ex door positief te blijven

Na het stuklopen van je relatie blijft er iets aan je knagen. Je hebt het gevoel dat je er niet alles hebt uitgehaald wat er in zat. De dingen die gezegd zijn, de ruzie die gemaakt is: alles blijft nog door je hoofd malen. Eigenlijk heb je spijt dat je niet meer je best hebt gedaan. Het kan dan ook een goed idee zijn om voor jezelf uit te maken waar je bent tekortgeschoten en wat je in de toekomst zou kunnen veranderen.

Blijf niet bij de pakken zitten, maar kruip weer uit de put. Het is normaal dat je de tijd neemt om triest te zijn, maar op een keer moet je weer verder. Probeer opnieuw plezier te vinden in je dagelijkse activiteiten en zorg voor positieve energie. Lucht je hart bij vrienden die je begrijpen en en kom je deur uit. Blijf niet thuis zitten kniezen en piekeren, maar sta open voor nieuwe contacten. Dit maakt je meer ontspannen en sociaal.

Na verloop van tijd zal je de toekomst opnieuw positief tegemoet zien. Als je terug samen met je ex wilt komen is het belangrijk dat je toont dat je nog bestaat. Laat blijken dat je leven verdergaat en dat de relatiebreuk je niet kapot heeft gemaakt. Net zoals je zelf de ruimte neemt om je over jullie relatie te bezinnen, geef je je ex ook best de ruimte en tijd die hij of zij nodig heeft. Wat je zeker niet moet doen, is je ex lastig vallen met sentimentele boodschappen over hoe moeilijk je het wel niet hebt. Dat komt bijna altijd zwak over.

Terug samen met je ex door een positieve uitstraling

Als je je beter gaat voelen, dan zal je dat onbewust ook uitstralen. Hierdoor zal je voor bekenden en onbekenden aantrekkelijker worden. Je ex zal dit ook merken en zich afvragen of je misschien opnieuw een interessante partij voor hem of haar geworden bent. Je staat immers weer positief in de belangstelling en er wordt in goede zin over je gesproken. Hierdoor is de kans groot dat je ex nieuwsgierig wordt naar je en de deur weer op een kier komt te staan.

Er kan hierdoor opnieuw een spel van spanning en aantrekking tussen jullie ontstaan. Stilaan kan je ex opnieuw het verlangen ontwikkelen om je te ontmoeten en met je om te gaan. Als je denkt dat de tijd hiervoor rijp is, hengel dan naar een nieuwe date. Als ze toehapt kan je zeker zijn dat ze nog steeds in je geïnteresseerd is en dat de zaak nog niet verloren is.

Maar het komt er op aan om dit niet te forceren, want dan verknal je het opnieuw. Wacht het juiste moment af. Kom je tot een nieuwe ontmoeting, maak dan duidelijk dat je veel hebt bijgeleerd. Toon je ex dat je het serieus meent en dat je er nog in gelooft. En dan maak je een goede kans om terug samen met je ex te komen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl