JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Er is iets vreselijks gebeurd. Je partner wilde met jou praten over jullie relatie. Je zag het natuurlijk al aankomen. Toch bleef je ontkennen dat jullie relatie in een dip zat. Je partner beëindigde jullie relatie en het enige dat jij kon doen is huilen. Je weet niet hoe je nu verder moet gaan en je hebt het gevoel dat je nooit meer gelukkig wordt. Het enige wat jij wilt is terug naar je ex. Gelukkig kan ik jou nu vertellen dat dat mogelijk is. Veel mensen zijn jou voor gegaan en zijn met succes terug naar hun ex gegaan.

De basisstappen om terug naar je ex te gaan

Neem in het begin de tijd om te rouwen. Een verbroken relatie is veel om in één keer te verwerken. Iemand die eerst altijd bij je was, moet je nu missen. Het voelt als het ware alsof diegene niet meer bestaat. Wees niet te streng voor jezelf. Het is oké als je de eerste dagen je bed niet uitkomt en eten laat thuisbezorgen. Kijk op tv of op internet naar leuke series. Probeer soaps te vermijden, hierin gaat het vooral over liefde. Dit is iets wat in het begin nog moeilijk is om te zien.

Op een gegeven moment stopt het huilen. Het lijkt alsof er in je lichaam geen tranen meer over zijn. Probeer nu weer langzaam je leven op te pakken. Als je wekenlang in bed blijft liggen kan het voorkomen dat je depressief raakt. Dit is iets wat je moet zien te vermijden. Ga naar buiten voor frisse lucht. Frisse lucht kan namelijk wonderen doen.

Van de hele dag in huis zitten kan je erg duf worden en hoofdpijn krijgen. Heb je werk of een opleiding? Mooi, daar kan je mee afgeleid worden. Heb je niet veel verplichtingen? Probeer genoeg activiteiten in te plannen die zich buitenshuis afspelen. Zolang je thuis zit ga je de hele dag aan je ex denken. Wanneer je activiteiten onderneemt, merk je dat de tijd veel sneller gaat en er veel om je heen gebeurt.

Was je van plan al een tijdje te sporten? Zoek dan een leuke sportschool uit. Een aanrader is een sportschool waarbij ze ook klasjes geven. Je zit niet vast aan de klasjes en kunt zelf uitproberen wat jij leuk vindt.

Sporten is niet alleen een goede afleiding, maar ook erg gezond. Na het trainen in de sportschool krijg je gegarandeerd een tevreden gevoel. Ben je liever geen geld kwijt? Zoek dan in de buurt naar een bos. Vooral met dit mooie herfstweer is het heerlijk in het zonnetje in het bos te wandelen. Beweging en frisse lucht zal je goed doen.

Je hebt de afgelopen maanden veel tijd gehad om na te denken. Je hebt alles op een rijtje kunnen zetten. Wat is er precies mis gegaan in jullie relatie? Het beste kun je dat allemaal onder elkaar zetten. Achter die punten schrijf je op wat volgens jou de oplossingen zijn.

Het moment is aangebroken: terug naar je ex!

Nu is het punt aangekomen om weer contact op te nemen met je ex. Het wordt tijd om je ex weer terug te winnen. Spreek met je ex af om bij te praten. Ga niet meteen over op allemaal diepe gesprekken. In het begin kun je het beter luchtig houden. Voelt het gesprek goed aan? Ga dan langzaam over op de reden van jullie relatiebreuk.

Ga vooral niet negatief praten over jullie relatiebreuk. Je kunt zeggen dat je het als positief hebt ervaren dat je de tijd hebt gehad om na te denken over jullie relatie. Dat je snapt wat er is misgegaan en weet hoe je dit kunt oplossen.

Wil je meer tips over hoe je weer terug naar je ex komt? Lees dan het boek van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe)!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl