Je ex terugwinnen moeilijk? 

Elke dag gaan er overal ter wereld relaties voorbij, en op een dag kan ook die van jou voorbij zijn. Het gebeurt enorm vaak maar dat betekent niet dat je het al had voorzien dat het mogelijk was. Het voelt als een klap in je gezicht waarvan je amper kunt bijkomen.

Je hart is gebroken en je wilt even helemaal niets meer. Geen mensen zien, geen dingen ondernemen, niets meer. En dat is ook heel erg logisch en het is goed om tijd voor jezelf te nemen als je relatie verbroken is, maar weet wel wanneer je weer door moet gaan met het leven.

Terug bij mijn ex

Dan is er ook nog de optie om ervoor te kiezen dat jij je ex gaat terug winnen. Veel mensen pakken dit verkeerd aan waardoor ze hun ex sowieso niet meer terug gaan krijgen, dus het is goed dat jij zoekt naar hulp.

Je krijgt namelijk een aantal tips waarmee de kans al enorm groot is dat jij binnen korte tijd weer gezellig bij je ex bent. Het zal niet altijd even makkelijk zijn en misschien zijn sommige dingen tegen jouw gevoel in, maar het is echt verstandig om goede tips op te volgen!

De eerste tip is om afstand te nemen van jouw ex en alles wat met jouw ex te maken heeft. Dat klinkt misschien raar als je van plan bent om weer terug te komen bij je ex, maar jullie moeten eerst beide goed nadenken over wat er allemaal gebeurd is en hoe je het eigenlijk goed kunt maken. Bovendien zul je minder verdriet hebben als je niet telkens aan je ex hoeft te denken.

Leg jullie foto’s aan de kant en zorg dat je niet steeds de naam van je ex op jouw telefoon ergens tegen komt. Afstand nemen is een belangrijke maar zeer goede stap op weg naar een leven samen met jouw ex.

Verder is het uiteraard de bedoeling dat je je ex weer voor jou wint, en daarom moet je je ex opnieuw gaan versieren. Kies niet voor slechte versiertrucs maar wees vooral jezelf en laat zien hoe aantrekkelijk jij wel niet bent.

Zorg dat je er extra goed uitziet en praat over leuke herinneringen die jullie samen hebben gehad. Dit hoeft niet perse te lijken alsof jij je ex terug wilt, terwijl je je ex wel herinnert aan een fijne tijd die ook nog eens met jou was.

Zie het overigens niet meteen als een date maar als een afspraak met een vriend of vriendin. Op deze manier zorg je ook voor jezelf dat je niet te hoge verwachtingen hebt en zal het je in ieder geval ook niet tegenvallen.

Het PDF-boek dat jou kan helpen

Ook het boek van Marjolein (auteursnaam Marjolein) vd Berghe zal jou zeker helpen als jij je ex terug wilt. Hierin leer je niet alleen enorm veel, maar staan uiteraard ook de beste tips waarmee jij geheid je ex terug gaat krijgen. Simpelweg de tips opvolgen en uitvoeren!

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl