JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Wanneer jij met je grote liefde bent, denk je de hele wereld aan te kunnen. Je zou je grote liefde overal volgen en je ziet al voor je hoe jullie samen oud worden. Dit alles valt in duigen wanneer je grote liefde een eind maakt aan jullie relatie. Of je dit ziet aankomen of niet, het blijft harstikke pijnlijk. Het is moeilijk je daarna weer open te stellen voor de liefde, want je wilt niet nog een keer gekwetst worden.

Toch is het geen goed idee om een muur om jezelf heen te bouwen. Stel jezelf open op, hoe moeilijk dit ook is. En zorg ervoor dat je terug bij je ex komt.

De eerst paar dagen of weken kun je op de bank zitten met een dekentje en naar drama films kijken. Laat die tranen lopen, dat lucht op. Bel vrienden op en vraag of ze je gezelschap kunnen houden. Samen kunnen jullie alle negatieve dingen opnoemen van je ex.

Het is belangrijk dat je niet jezelf alle schuld aanpraat. Jullie hadden samen een relatie en een relatie moet van twee kanten komen. Vrienden en familie kunnen jouw negatieve gedachten relativeren. Je merkt dat je in het begin veel steun hebt aan je vrienden en familie.

Echter is het voor hen lastig om wekenlang te blijven vragen hoe het met je gaat. Zij maken het zelf niet door en zullen steeds minder vaak vragen hoe het met je gaat.

Terug bij je ex? Verslons jezelf niet!

Een goede aanvulling is daarom een liefdesverdriet forum. Hier vind je allemaal lotgenoten die hetzelfde als jij meemaken. Dat is een geweldige steun, omdat je dan een vorm van herkenning hebt. Probeer elkaar daar op te beuren en aan te sporen ook leuke activiteiten te ondernemen. Het is namelijk niet de bedoeling dat je de hele dag achter de laptop blijft zitten.

Ga naar buiten om wat frisse lucht binnen te krijgen. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen en je weerstand niet omlaag gaat. Een ziekte kun je je er niet bij veroorloven, daarmee ga je je nog naarder voelen. Zorg er dus voor dat je goed blijft eten. Zoek op internet naar lekkere recepten. Ook is het handig om voedingssupplementen naast je normale voeding te nemen. Vooral nu het weer kouder wordt, loop je sneller een verkoudheid op.

Nu je even alleen bent heb je ook meer tijd om te besteden aan je hobby’s. Neem bijvoorbeeld een schilderles. Leg je gevoelens in de schilderijen die je maakt. Dat is ook nog eens leuk om je huis mee te versieren. Je ex zal gegarandeerd opkijken van jouw creativiteit. Vind je jezelf niet zo creatief? Dan is een dansles ook een leuke optie. Verleid je ex met jouw zwoele dansjes. Dit is een goede tip om terug bij je ex te komen.

Ben je er klaar voor om jouw ex weer onder ogen te komen? Begin dan met nonchalante sms’jes. Het is belangrijk om niet wanhopig over te komen. Je wilt dat je ex je mist en dat gebeurt minder snel wanneer je afhankelijk bent.

Denk terug aan de tijd dat jullie leuke afspraakjes hadden. Welke date heeft veel indruk op jullie achter gelaten? Ga terug naar die locatie en laat jullie vlammen weer aanwakkeren. Begin met oppervlakkige praatjes en ga daarna over naar jullie problemen.

Zorg ervoor dat jullie op één lijn komen te zitten. Een belangrijk aspect in een relatie is communiceren. Praat over de dingen die jou dwarszitten en probeer met oplossingen te komen.

Een boek om weer terug bij je ex te komen!

Ben je benieuwd naar het hele verhaal om terug bij je ex te komen, neem dan even een kijkje in ons liefdesverdrietacademie en laat je inspireren door onze boeken, cursussen en coachingprogramma’s om je ex terug te winnen! Reeds DUIZENDEN leden gingen je voor ;-).

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl