JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Als je van plan bent om terug bij je ex te gaan dan kan het gebeuren dat je veel negatieve reacties krijgt te horen van je naaste omgeving. Misschien vindt je naaste omgeving het niet goed dat je terug een poging zou wagen bij je ex. Wie weet vinden ze dat jullie teveel ruzie hebben gemaakt en dat het beter is dat de relatie afgelopen is.

Je kan hier 2 dingen mee doen: of je trekt het je aan met alles wat ze zeggen en je laat je ex voor wie ze is, of je weet dat ze ongelijk hebben en dat je toch meer van je houdt.

In dat laatste geval kan je zeker terug bij je ex gaan om de brokken te lijmen. Nu weet je dat je terug naar je ex wilt gaan maar je weet niet goed hoe je zoiets moet aanpakken.

Tenslotte moet je je ex nu laten weten dat jij de nummer één voor je ex bent op deze wereld. Denk eraan als je het nu verpest dat er dan geen kans meer bestaat op slagen en dat zou best jammer zijn. Vooral als je weet dat jullie een mooi stel zijn. Wat de rest denkt moeten zij weten!

Geef jezelf de nodige rust en je ex ook

Fase één is je ex de nodige rust geven en uiteraard ook jezelf. Je moet je goed realiseren wat er op het spel staat als je terug naar je ex gaat. Je weet vast dat er een hoop uitgepraat moet worden en dat je ex misschien nog kwaad op je kan zijn of andersom.

Het zal niet gemakkelijk worden maar als je er volledig achter staat en je ex begint dat te voelen dan weet je dat er misschien nog een kans bestaat. Want wat is er tenslotte mooier dan een koppel die elkaar doodgraag ziet.

Dring jezelf nooit op, zelfs niet één keer

Als je van plan bent om terug naar je ex te gaan dan mag je nooit van je leven deze fout maken. Je moet ervoor zorgen dat je alles op zijn beloop laat gaan en dring jezelf nooit op naar je ex’s kant toe.

Dit heeft alleen maar een neveneffect en kan voor zowel jezelf als voor je ex negatief uitdraaien. De boodschap is duidelijk: neem je tijd om alles goed te maken want alleen zo boek je resultaat.

Terug bij je ex om te praten

Oké de dag staat voor de deur dat je terug naar je ex gaat om alles uit te praten. Jullie hebben het tot een akkoord gegooid wanneer je je ex gaat opzoeken bij haar thuis. Het zou evengoed kunnen dat je met je ex ergens iets gaat eten of drinken om even weg te zijn van thuis het blijft allemaal eender, als jullie maar praten.

Het beste zou zijn als je ergens naar toe gaat waar je ex graag zit omdat het bijvoorbeeld een romantische zaaks is. Kies dan in de eerste plaats zoiets, dan imponeer je je ex omdat je de lievelingsplaatsen van je ex nog weet. Je laat dan zien dat je nog veel om je ex gaat na alles wat er jammer genoeg is gebeurd.

Neem eventueel iets kleins mee

Voordat je met je ex gaat praten kan je er eens over nadenken om een kleine verrassing mee te nemen naar je ex. Het hoeft geen trouwring te zijn maar koop iets kleins, wat je ex graag drinkt bijvoorbeeld. Je bent dan attent en je toont respect. Dit kan vaak helpen om ene ex terug te krijgen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl