JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Weer terug bij elkaar na een relatiebreuk? Lees er alles over in dit artikel!

De breuk

Veelal gebeurt het zonder dat we het in de gaten te hebben. Allebei ga je steeds meer de eigen weg; met het werk, sport en vrienden. Achteraf gezien is de breuk dan eigenlijk ook onvermijdelijk geweest, maar ja dat is achteraf. Een breuk is altijd een moeilijke periode, welke meestal veel energie kost en daarna voel je je meestal uitgeput en triest. Je sluit er toch een stuk van je leven mee af.

De verwerking in gang

Gek misschien, maar na een breuk wordt je je meestal weer bewust van de eerste gevoelens die je voor je partner had. Je weet weer hoe het voelde als je de hand vastpakte en belangrijker: hoe fijn je partner jou liet voelen.

Dat sprongetje van binnen als je elkaar weer zag. Je loopt zo de hele relatie weer door en je gaat je een heleboel kleine mooie dingetjes weer herinneren. Het is de verwerking van de breuk, want langzamerhand begin je de zaken op een rijtje te zetten. Je moet verder, het leven gaat door.

Soms blijven die mooie kleine momenten in je gedachten hangen en je weet weer waarom je destijds verliefd op elkaar bent geworden. En zo kom je er langzaam achter, dat je na de breuk eigenlijk weer terug wilt naar je ex…..

De ’time out’

Weer bij elkaar komen na een breuk is helemaal niet zo raar als het misschien in eerste instantie klinkt. Het gebeurt regelmatig. Soms is het gewoon even nodig om wat afstand te nemen, een ’time out’. Als problemen vroegtijdig worden onderkent in een relatie, wordt ook vaak besloten om even een ‘rust periode’ in te lassen. Gebruik deze periode dan ook om echt even alles op zij te zetten en te genieten van een vrij gezellig vrijgezellenleven. Als je gevoel je desondanks in de richting van je ex blijft duwen, dan is het misschien weer tijd om na de breuk bij elkaar terug te komen.

Opnieuw contact

Als je er over denkt om weer eens contact op te nemen met je ex om te kijken of jullie beiden met dezelfde gevoelens en onzekerheden rondlopen, dan kan je op deze site nuttige en mooie tips vinden. Kijk eens rond en lees over de ervaringen en aanbevelingen die anderen geven die dezelfde weg reeds hebben gelopen. Bereid je voor, zodat je eerste stappen zeker en zelfvertrouwd kunt ondernemen.

Bedenk in alles wat je van plan bent te doen dat je het doet uit liefde voor je ex. Wees niet bang, sta open en wees open in je communicatie. Denk vooral positief en vergeet eventuele minder leuke herinneringen. De breuk tussen jullie was misschien een ‘foutje’, maar van fouten kan je leren in het leven. Weer terug bij elkaar na een relatiebreuk houdt in: een streep door de oude rekening halen en een nieuw begin! Echte liefde doorstaat de hevigste stormen.

Bindingsangst? Lees er meer over in dit artikel!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl