Soul Body Fusion®
voor verbinding van
ziel, lichaam en geest

Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals de bedoeling is!

Marjolein Martinaud

Hypnotherapeut

Soul Body Fusion® Practitioner

Havening Techniques® Practitioner

Soul Body Fusion ® is ontwikkeld door Jonette Crowley van Center for Creative Consciousness.

Soul Body Fusion ® betekent letterlijk "het versmelten van de ziel met het lichaam"

Wanneer Ziel en Lichaam van elkaar zijn
afgescheiden gebeurt er dit....

Ieder van ons heeft een unieke prachtige ziel, die zo graag tot uiting wil komen. Maar vaak ervaren we dat we deze niet goed kunnen horen, voelen of eren. Het lukt ons niet om onze ziel volledig in ons fysieke lichaam te integreren. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn.


Bij veel mensen zijn lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd door grote of subtielere trauma’s van het leven zoals ziekte, misbruik, afwijzing, teleurstellingen, hard werken of onzekerheid. Of, zoals nu, door dit huidige ’trauma’ (of kans) die inspeelt op collectieve en oude angst. Dit kan ons het zicht op volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen. Een gevoel van afgesneden zijn. Van niet meer weten, wat nu?


Wanneer wij verlangen naar een heldere verbinding met ons ware zelf of hogere bewustzijn, zullen dit grote licht met hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam dienen te brengen.


We zijn hier ons alleen vaak niet van bewust en weten niet hoe. Hierdoor kunnen we het gevoel hebben het leven te leiden met een gevoel van gemis of niet helemaal aanwezig te zijn.

Heb jij het gevoel dat je lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je het gevoel niet geaard te zijn? Weet je dat je eigenlijk een betere gezondheid of meer energie zou moeten hebben? Maar weet je simpelweg niet waar te beginnen?

Dan is Soul Body Fusion® wat voor jou!

Een Soul Body Fusion® sessie geeft je een beeld van hoe je kan zijn en brengt dat dichter bij je. Je gaat staan voor zó’n grote harmonie dat het energieveld dat je om je heen verspreid ook anderen in harmonie begint te brengen.

Wat is je Ziel?

Ziel is een woord wat probeert onderscheid aan te geven aan iets wat (haast) niet te onderscheiden is in hogere dimensies van bewustzijn. Er is geen duidelijk onderscheid tussen jouw ziel, en iemand anders’ ziel, de aarde ziel, de galactische ziel….

Eigenlijk is er vooral en alleen bewustzijn en voor communicatiedoeleinden bakenen we een stukje af en noemen we dat ziel. Dat stukje bewustzijn dat zich verbindt met een lichaam zou je de naam ziel kunnen geven, het blijft bewustzijn en is nooit gescheiden (geweest) van bewustzijn.