JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Iedereen die een relatie heeft, of heeft gehad heeft het wel eens meegemaakt. Ruzies zijn veelvoorkomend, en over het algemeen geen probleem. Toch kunnen ruzies ook uit de hand lopen. Denk daarbij aan huiselijk geweld of het verbreken van de relatie. Communicatie is het meest belangrijk bij ruzies en discussies. Praten met elkaar zal de meeste dingen oplossen.

Hiermee bedoel ik niet een gesprekje van twee minuten, maar ga eens samen aan tafel zitten om er eens goed over te praten. Zeg alles wat je in je hoofd had, en hou niks achter. Uiteindelijk krijg je spijt omdat je dit ook het liefst nog had willen zeggen. Praat echter wel op een rustige manier, om te voorkomen dat jullie opnieuw ruzie krijgen en de situatie alleen maar slechter zal worden.

Relatieproblemen door gokken

Er zijn een aantal punten die relatieproblemen kunnen veroorzaken. Denk daarbij aan een verslaving aan drugs of alcohol, of bijvoorbeeld vreemdgaan. Ook gokken is een verslaving die waarschijnlijk net zo moeilijk aan te pakken is als een verslaving aan drugs. Het enige verschil is dat je bij drugs last hebt van lichamelijke afkickverschijnselen. Bij gokken zul je hiervan geen last hebben, tenzij je bij het gokken ook erg veel drinkt bijvoorbeeld.

Een verslaving kan de relatie behoorlijk aantasten. Je partner heeft geen oog meer voor jou, en is liever in het casino dan bij jou. Natuurlijk breekt dat jouw hart. Je partner verkiest het gokken boven jullie relatie, en dat doet pijn. Daarnaast komen jullie waarschijnlijk in de problemen als het gaat om geld. Voor gokken is steeds meer geld nodig. Zo kan het zelfs zijn dat je partner geld van jou steelt, om de verslaving in stand te kunnen houden. Verslaafde mensen doen alles voor geld, en denken niet na over de gevolgen hiervan.

Het is voor jou nu echt tijd om in te grijpen. Het kan zo niet langer. Waarschijnlijk ontkent je partner de verslaving. Confronteer je partner met het feit dat het geld te snel opgaat, en jullie elkaar amper nog zien. Helaas kun je dit probleem niet alleen aan en zul je hulp moeten inschakelen.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle geliefden van je partner uit te nodigen om je partner met het probleem te confronteren. Vaak zien mensen op dat moment in hoe serieus het is, en willen zij hun geliefden niet kwijt. Als dit ook niet werkt kun je hulp zoeken bij bijvoorbeeld een psycholoog.

Wat je eerst nog kunt doen is het geweldige boek van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) bestellen. Zij kan jou helpen met allerlei soorten problemen in de relatie, waaronder relatieproblemen door gokken. Haar boek is zeer succesvol en heeft al meer dan duizend andere stellen geholpen.

Deze stellen zijn inmiddels weer gelukkig samen, en dat kan ook jou overkomen. In haar boek vind je allerlei tips die je kunt gebruiken om je relatie te verbeteren. Ook leer je hoe je moet handelen, en wat je juist niet moet doen. Bestel dit boek maar snel!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl