JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Geld speelt vaak een rol bij relatieproblemen. Je zal niet de eerste zijn die een relatie moet stoppen omdat er geldproblemen spelen binnen een relatie. Soms kunnen geldproblemen zich jarenlang opstapelen in een relatie.

Soms kunnen dat problemen zijn die er gaandeweg een beetje insluipen. Niet aan alle problemen is direct iets te doen. Wanneer je partner zijn of haar baan kwijt raakt, dan is dat niet altijd te voorkomen. Het kan echter wel een hoop spanning teweeg brengen in een relatie. Relatieproblemen door geld worden vaak veroorzaakt door het verliezen van een baan, verslavingen of omdat iemand niet om kan gaan met geld.

Dat laatste kan vaak ook echt een probleem zijn. Er zijn heel veel mensen in een relatie die niet kunnen omgaan met geld. De partner moet soms alle zeilen bijzetten om er voor te zorgen dat het niet teveel invloed heeft op de relatie. Het is heel zonde wanneer geld tussen jou en je partner in komt te staan. Zeker wanneer je van elkaar houdt en je ziet dat je partner machteloos is.

Wanneer er aan een situatie niets te veranderen is door bijvoorbeeld overmacht, dan kun je ervoor kiezen om zelf iets harder te lopen. Maar, houd daarin zeker rekening met jezelf! Relatieproblemen door geld is iets waar jij je niet voor hoeft te schamen. Er zijn namelijk heel veel mensen in Nederland die tegen dit probleem aanlopen.

Relatieproblemen door geld proberen op te lossen

Aan elke situatie is wel iets te doen. Dat is ook het geval bij deze problemen. Soms moet je een extern iemand inschakelen om er voor te zorgen dat je relatie toch enigszins te redden valt. Soms moet je juist afstand doen van je partner om je partner zo tot inzicht te doen komen dat het niet langer gaat. Een deskundig of objectief persoon kan daarin een hele goede steun zijn. Wanneer je wilt voorkomen dat problemen binnen de relatie escaleren, dan doe je er goed aan om externe hulp in te schakelen.

Het is belangrijk dat je voor jezelf blijft zorgen. Een ander zal het namelijk niet doen! Geef jezelf de liefde en aandacht die je verdient, ook al is het heel moeilijk om je ex te zien afglijden. Wanneer je niet voor jezelf zorgt, dan kun jij je relatie ook niet redden. Afstand is soms de beste remedie om geldproblemen op te lossen. Ook op afstand kun je er namelijk voor je ex zijn. Wel op jouw manier en met jouw grenzen. Maar wel zo dat hij of zij leert om zelf verantwoordelijk te zijn voor de keuzes die er gemaakt worden.

Wanneer je ex niet zelfbewust leeft, is je ex ook niet in staan om goed voor het geld te zorgen binnen een relatie. Los relatieproblemen door geld daarom op door voor jezelf te kiezen en er op een andere manier voor jouw ex te zijn. Wie weet kunnen kunnen jullie dan over een tijdje weer proberen de draad samen op te pakken.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl