JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Zorgt familie voor relatieproblemen?

Zit je in een relatie die momenteel op losse schroeven staat, doordat er door familieleden vervelende uitspraken doen, maar niet rechtstreeks tegen jou? Lees dan nu verder voor tips om ervoor te zorgen dat je de draad weer op kunt pakken, om zo weer met je relatie maar ook met je familie op goede voet door te gaan.

Let op wat je tegen wie zegt.

Zorg dat als je wat zegt, dat je het alleen tegen die persoon zegt voor wie het bedoeld is. Zorg er dus in ieder geval zelf voor dat je vriendenkring, wel echt een vriendenkring is en dat je de juiste dingen tegen de juiste personen zegt, in plaats van bijvoorbeeld tegen iedereen klakkeloos wat roept. De ene uitspraak kan meer tegen het zere been zijn van bepaalde mensen en vrienden en in dit geval van je familieleden dan de andere uitspraak.

Als het goed is weet je wel wie wat kan hebben. Neem nu je ex. Hoe staat deze in het verhaal en wat heb je precies gezegd? Of wat wordt er gezegd door anderen? Benader de persoon in kwestie dan altijd persoonlijk dan via via om te voorkomen dat iemand van een mug een olifant maakt. Nodig hem of haar uit voor een persoonlijk gesprek om na te gaan waar hem precies de kneep zit.

Wellicht is er sprake van een misverstand. Het gaat om exen en vooral om het herstellen van de relatie met je ex. Probeer dus goed uit de vragen wie waardoor precies gekwetst is. Het is natuurlijk zonde als je de confrontatie over relatieproblemen door familie uit de weg zou gaan terwijl je eigenlijk nog zo gek op elkaar bent.

Het oplossen van je relatieprobleem

Als je eenmaal de juiste persoon benaderd en gesproken hebt, ben je al op de helft. Probeer bij iedereen die het aangaat, het juiste verhaal te doen zodat er geen vervelende of vooral verkeerde verhalen de ronde doen binnen je familie. Of die van je ex. Je ex zal je waarschijnlijk wel begrijpen, en het waarderen dat je hem/haar het verhaal persoonlijk hebt laten doen.

Het voordeel is dat niemand anders zich er mee kan bemoeien. Je kan er zelfs voor zorgen dat je het -als je eenmaal met je ex weer op goede voet bent- dat je verder problemen uit de weg gaat doordat je ook met familie hebt gesproken. Het helpt je dus zeker om open en eerlijk te zijn naar je familie. Wees eerlijk over wat je voelt, voor je ex maar ook voor je familieleden, maar zorg dat je elkaar niet kwetst.

Probeer altijd vanuit positieve uitspraken te denken, want dan reageer je ook vanuit een positieve houding en laat je negativiteit eerder achterwege. Laat weten wat je wel wil, in plaats van wat je niet wil. Je zal zien dat dat gewaardeerd wordt en dat dat je helpt je relatie met je -intussen hopelijk geen- ex stabiel te houden en te verbeteren. Probeer het uit en veel succes.

Meer tips om je relatieproblemen op je lossen? Lees het hier!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG