JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Na een tijdje kun je in je relatie een nieuwe stap nemen. Dit kan bijvoorbeeld samenwonen zijn. Ook kinderen krijgen kan, als beiden het hiermee eens zijn. Zwanger worden hoeft niet altijd de eerste keer te lukken. Het is geen enkel probleem als je niet na een keer zwanger bent geworden.

Je zult zien dat dit na een tijdje wel zal lukken, mits je gezond bent en geen problemen hebt om zwanger te worden. Toch kunnen kinderen een aanslag zijn op de relatie. Relatieproblemen kunnen hierdoor voorkomen, en dat is niet altijd even makkelijk. Vaak hoor je dat mensen bij elkaar blijven om het kind gelukkig te houden.

Relatieproblemen door een kind

Kinderen kunnen de oorzaak zijn van relatieproblemen. Een baby die je nachtenlang wakker houdt is niet erg bevorderend voor de romantiek tussen jullie twee. Een kind heeft veel aandacht nodig, en het kan zijn dat jullie hierdoor te weinig aandacht hebben voor elkaar. Vaak gaan stellen langs elkaar heen leven als er een kind is. De man werkt bijvoorbeeld om het gezin te onderhouden, terwijl de vrouw enorm veel aandacht moet geven aan het kind. Aan het einde van de dag zijn jullie beide uitgeput en hebben jullie geen zin meer om elkaar veel aandacht te geven.

Het is dan ook erg belangrijk om tijd vrij te maken voor je partner. Zorg eens voor een oppas en neem je partner mee uit. Ga gezellig samen uit eten en praat eens bij. Jullie hebben waarschijnlijk de afgelopen tijd maar weinig met elkaar gepraat, en dit is een goede gelegenheid hiervoor.

Ook intimiteit is erg belangrijk in een relatie. Seks moet je niet echt inplannen, het is ten slotte geen verplichting. Je kunt er wel voor zorgen dat het kind bij de oppas is en jullie een romantische avond thuis hebben. Het zou in dat geval mooi zijn als deze avond eindigt in bed om de vlam tussen jullie twee weer aan te wakkeren.

Ten slotte kunnen jullie ook met zijn drieën leuke dingen gaan doen. Zo zullen jullie je echt een gezin voelen, in plaats van dat de een constant opdraait voor de zorg. Ga samen naar de speeltuin of een leuk attractiepark. Er zijn een heleboel dingen die jullie met zijn drieën kunnen gaan doen. Je kunt hierbij natuurlijk ook het kind laten spelen. Zo kunnen jullie gezellig samen praten. Vergeet het kind echter niet en blijf goed opletten.

De belangrijkste tip is dus om ervoor te zorgen dat de vlam weer aan zal gaan en dat jullie tijd vrij maken voor elkaar. Zo voorkom je de grote problemen en zullen jullie merken dat jullie nog steeds veel van elkaar houden.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl