JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Mijn ex wil afspreken

Laatst een sms’je ontvangen van je ex, of liep je hem/ haar laatst tegen het lijf en zeg je nu ‘mijn ex wil afspreken?’ Leuk! Maar dat kan wel eens spannend worden, wil je het toch proberen? Of wil je zelfs je ex terugwinnen en weer helemaal in je leven hebben? Dan hier een aantal tips over hoe je het best met elkaar kunt omgaan wanneer jullie weer voor het eerst met elkaar omgaan.

Haal geen oude koeien uit de sloot

Wanneer je ex wilt afspreken ga dan eerst na bij jezelf waarom jij zou willen afspreken. Is het om wraak of gerechtigheid? Doe het dan vooral nog niet. Hier schiet je niets mee op. Wanneer je merkt dat je klaar bent om weer af te spreken met je ex haal dan bij de eerste ontmoeting geen oude koeien uit de sloot. Start fris, start met een schone lei. Mochten er oude vervelende onderwerpen ter sprake komen, probeer hier dan subtiel een draai aan te geven en overgaan op een ander onderwerp.

Start rustig

Spring niet gelijk in het diepe als je ex vraagt om af te spreken. Er is blijkbaar een reden geweest waarom het eerst niet werkte dus start nu rustig. Loop niet te snel van stapel en leer elkaar eerst weer rustig kennen.

Ontspannen omgeving/sfeer

Het kan redelijk spannend zijn om je ex weer te zien en te spreken. Om het wat luchtiger te laten verlopen is het handig om op een ontspannen omgeving af te spreken. Voor de een is dat bij iemand thuis en voor de ander zijn publieke plekken beter. De voordelen van bij iemand thuis zijn dat er niemand met je meeluistert en vaak diepere gesprekken kunt voeren, wel zorgt een huiselijke sfeer soms voor extra gespannenheid en is het beter om op een publieke plek af te spreken. Dit om gênante stiltes te voorkomen.

Maak afspraken met elkaar

Wees verstandig en wees volwassen en zeg waar het op staat. Ben jij nog niet helemaal klaar om je ex terug te hebben in je leven maar wil je het wel rustig aan proberen? Zeg het dan. Dit voorkomt problemen en spanningen. Communiceren is de oplossing.

Ook voor als je juist je ex weer in je leven wilt hebben, zeg het. Zo kunnen jullie samen voor een oplossing zorgen. Maak daarom afspraken met elkaar, van wat kan wel en wat moet nog even wachten. Zo zijn er geen onduidelijkheden. Vooral bij de eerste afspraak is dit cruciaal, jullie weten beiden waar jullie aan toe zijn.

Dit zijn vier belangrijke dingen om op te letten wanneer je ex weer wilt afspreken. Als eerste is het belangrijk dus om bij jezelf na te gaan of je hier al aan toe bent en om welke redenen je wil afspreken. Spring niet gelijk in het diepe en zorg voor de nodige afstand om rustig te beginnen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG