Je ex terugwinnen moeilijk? 

Ik wil mijn ex terugwinnen, maar hoe doe ik dat?

Liefdesverdriet is lastig maar vooral ook erg vervelend. Het enige dat jouw verdriet zou kunnen oplossen, is je ex die bij je terug moet komen. Tenminste dat denk je dan. Toch gaat dit niet zomaar gebeuren en alleen van de gedachte word je nog verdrietiger.

Veel mensen zorgen vanaf dat moment niet helemaal goed meer voor zichzelf, en voelen zich steeds slechter. Het lijkt een cirkel waar je niet meer uitkomt, maar er is dus zeker een oplossing.

Het is vooral belangrijk om zeker te zijn van jezelf om je verdriet te overwinnen, maar dan is er nog de andere perfecte oplossing: je kunt je ex gaan terugwinnen!

Mijn ex terugwinnen

Je ex terugwinnen doe je niet door hem of haar vaak te bellen en steeds maar weer contact te zoeken. Dat jij zo graag contact wilt, betekent niet dat je ex dat ook graag wil. Het is nou eenmaal even onzeker allemaal, waardoor je beter het zekere voor het onzekere kunt nemen door afstand te nemen en door even niets van je te laten horen.

Als je ex toch behoefte heeft aan contact, net als jij, dan zal je dat snel genoeg merken, want in dat geval neemt je ex wel contact met je op. De kans is echter groot dat je ex dit niet doet, maar zie dit niet als slecht teken.

Sommige mensen kunnen niet goed met dit soort situaties omgaan, en dat is heel logisch. Het is nu eenmaal lastig om met je ex om te gaan, vooral als jullie nog maar kort uit elkaar zijn. Gevoelens zullen er altijd nog wel zijn als het net voorbij is, en je moet daar voorzichtig mee omgaan. Doe het dus rustig aan om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt bij je ex.

In de tussentijd kun je aan jezelf gaan werken. Het is vooral belangrijk om te begrijpen waarom het is uit gegaan, zodat je niet straks weer dezelfde fouten gaat maken en het weer fout loopt.

Verder kun je ook lekker veel gaan sporten of de dingen doen die jij leuk vindt, zolang je maar niet hele dagen in bed blijft liggen met zelfmedelijden. Hier word je alleen maar verdrietiger van, terwijl je van sporten juist gelukkiger wordt. Misschien heb je er even geen zin in, maar zodra je ziet dat het werkt, wil je er niet meer mee stoppen.

Ten slotte is het jouw taak om er voor te zorgen dat je ex weer bij jou terug komt, dus bedenk goed wat je ex zo leuk vond aan jou. Natuurlijk kan het zijn dat je nog wat meer hulp nodig hebt, zoals vele anderen.

In dat geval kun je beter ook nog dit super uitgebreide artikel lezen hoe je bij je ex kunt terugkomen. Lees het hier.

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl