JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Mijn ex laat niets meer van zich horen. Wat betekent dit?

Je ex laat niets meer van zich horen en je probeert je normale leven toch weer op te pakken. Je weet immers dat als je druk legt op je ex dat hij of zij daarmee sowieso niet terug komt. Dat het, om hem of haar terug te krijgen niet een kwestie is van je ex van gedachten te doen laten veranderen, maar om zelf weer vooruit te komen.

Want laat je zien dat je je dynamische leventje weer op de rit hebt dan zal je ex veel eerder twijfels krijgen over de juistheid van zijn of haar beslissing dan wanneer je zielig in een hoekje zit weg te kwijnen. Je ex zal zich afvragen wat er met jou is gebeurd, nu je tegen zijn/haar verwachting een geheel andere attitude laat zien.

Maar toch, ondanks dat je jezelf hebt opgepakt, blijft het aan je knagen. Je bent bang dat je ex emotioneel afstand van je neemt. Je denkt ‘ uit het oog, uit het hart’ en door de radiostilte zal mijn ex mij ongetwijfeld vergeten, en openstaan voor andere relaties.

Ook al laat je ex niks meer van zich horen, hij of zij is toch minder onverschillig dan je denkt

Het is een waarheid als een koe - en we herhalen het graag keer op keer voor mensen die bezig zijn met het terugwinnen van hun ex en die zich af en toe verloren voelen - en dat is: “ jij bent jij” . Uiteraard, dat klinkt logisch, maar wat bedoelen we hier dan mee?

Het wil zeggen dat je eigenlijk geen enkel idee hebt wat er om gaat in het hoofd van je ex. Jullie zijn immers twee verschillende mensen. Je leeft niet meer samen met je ex. Je weet niet hoe je ex tegenover de situatie staat.

En jij probeert alleen maar te gissen waarom je ex niets meer van zich laat horen. Je vraagt naar de meningen van anderen. Je dénkt dat je ‘het wel weet’ maar het blijft toch gissen. Je kunt namelijk niet controleren of het klopt wat je denkt. Je kunt dus niet objectief zijn, en toch is daar dat ene stemmetje waar je naar probeert te luisteren.

Dus laten we uitgaan van wat we wel weten. Als je dit artikel leest, dan heb je hoogstwaarschijnlijk geen contact meer met je ex. Dat is prima, en betekent dus dat:

- je het tegenovergestelde doet van wat je ex van je verwacht
- je weigert toe te geven aan je verlangen je ex te zien
- je ex niet weet wat er in jouw leven gebeurt
- dat je ex nu denkt dat hij of zij geen prioriteit meer voor je is

Het feit dat je er geen contact meer is met je ex betekent niet dat je ex nooit aan je denkt. Hij of zij heeft nu eenmaal een besluit genomen en wil zich daar aan houden. Maar niets bewijst dat je ex niet aan het malen is en zich heel veel vragen stelt.

Heeft je ex je geblokkeerd? Lees dit artikel eerst!

Goed, je hebt gelijk…je ex heeft iemand anders, en laat daarom niets van zich horen. OK and so what?

Het is je grootste angst: dat je ex je vergeet. Een vraag aan jou: heb jij je ex eigenlijk vergeten? Nee toch? Dus waarom zou je ex niet meer aan je denken?

Ok, laten we eens uitgaan van de stelling dat je ex je inderdaad is vergeten. Je ex vindt iemand anders. Geniet van zijn of haar vrijheid en stort zich helemaal in de nieuwe relatie die voor hem of haar zo geweldig lijkt. Het duurt dagen, weken, maanden. En wat gebeurt er vervolgens? Je ex gaat zijn of haar relatie vergelijken met die van vroeger. De relatie die je ex had met jou.

En dat is ook normaal en heel natuurlijk. Als je altijd hetzelfde gerecht bestelt in een restaurant en je besluit opeens iets anders te bestellen, dans is het eerste wat je doet het vergelijken van deze twee gerechten. Het is hier dus niet anders.

En het resultaat? Zonder er ook maar enigszins bewust mee bezig te zijn erkent je ex de kwaliteiten in je die hij nu mist, je sterke punten. Kortom, jullie relatie laat altijd sporen na in de herinneringen van je ex.

Je ex terugwinnen als hij of zij niets meer van zich laat horen: speel het spel

Het is niet nodig om in paniek te raken als je niets meer hoort van je ex. De afwezigheid van contact is helemaal zo slecht niet. Jij kan je ex straks verrassen.

Om een ex terug te krijgen die niets meer van zich laat horen, zul je je ex hints moeten geven zodat hij of zij weer interesse voor je krijgt. Je zult op een gegeven moment weer contact moeten opnemen (maar pas alleen dan als je er emotioneel klaar voor bent en de communicatie moet in het begin oppervlakkig zijn en nooit gaan over het verleden!). Probeer je ex te verrassen. Zorg dat je ex zich afvraagt waarom je opeens weer contact opneemt en wat het doel ervan is.

En daarom hebben we voor jou op Liefdesverdriet.nl alles in het werk gesteld om dat voor elkaar te krijgen en in goede banen te leiden. Maar denk eraan dat je mindset het belangrijkste is. Je moet begrijpen dat je niet veel riskeert als je maar actief blijft. Pas alleen dan zal het je lukken om je ex weer uit zijn of haar schulp te laten kruipen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Hoi met Frank ik ben er helemaal stuk van na 11 jaar maakt mijn ex het uit. Op een héle geke manier. 11 jaar terug heb ik mijn ex ontmoet zij had 5 kinderen
  En ik had er 1 die ik zelf groot heb gebracht mijn ex vrouw liet mijn stikken voor een andere man na 26 jaar. Terug naar mijn ex zij was verslaafd aan de alcohol. Maar ik was zo blij dat ik weer liefte kreeg
  Zij dronk alleen in het weekend en in de vakantie
  Wij haden alle 2 nog een kinder wens de 1te kwam naar een jaar Zij heeft toen niet gedronken. Zo ver ik weet. We haden ieder onze eigen huis. Al snel ging mijn ex weer drinken. En dit kwam door haar moeder en zus. Als zij naar haar moeder ging vroeg ik aan haar ga AUB nier drinken. Maar toch kwam ze stom dronken thuis. Tot op gegeven moment dat zij met onze zoontje naar haar moeder ging en stom dronken door het park liep miden in de nacht
  Ik heb toen verteld als ze je hebben gezien raken wij ons kind kwijt en wie weet ook je eigen kinderen die waren allemaal minderjarige. Heb toen verteld tegen haar dat het nu klaar moet zijn anders bel ik zlef de Kinderbescherming in. En ik zij je gaat stopen om met je moeder en zus om te gaan. Die waren er alleen maar op uit om de relatie tussen ons stuk te maken. Heb haar gezworen als jij nog ooit contact met ze opneem ben ik voor goed uit je leven. Haar kinderen proberen ook onze relatie stuk te maken om altijd ruzie te maken zo dat ik weer de deur uit werd gezet met mijn zoontje. Op gegeven moment werd mijn ex depressief net als ik was ook depressief ze zag het niet meer zitten en ik slikte niet alles meer aan medicijnen dus gaf ik haar mijn antidepressiva na een altal weken voelde zij zig beter. De problemen kwamen door haar kinderen die zijn uit zichzelf uit huis weg gelopen ze waren al 18
  Nu had zij nog een dochter over van haar zelf en de 3 kinderen van ons. Haar dochter begon nu ook opeens gek te doen wilde van uit school niet naar huis komen kwam met eten niet op tijd thuis dit is zo uit de hand gelopen dat ze ondertoezichtstelling kwam te staan ze viel iedereen aan in huis en maak te haar moeder en mijn en de kleine kinderen helemaal gek. Ik heb als een vader voor haar gevochten haar .moeder ging alleen nog maar meer pillen slikken tot het niet meer ging heeft mijn ex haar uit huis laten plaatsen. En dit was de klap van onze relatie. Ze zat er heel erg mee dat ze weg was ik heb alle dagen met haar hier over gesproken
  Het werd zo erg dat mijn ex de deur niet meer uit durfte ze had straat vrees. Ik bracht de 2 kinderen naar school en kwam ze weer ophalen jaren lang de laste 3 jaar ging onze relatie steeds minder worden tot ik zij tegen haar is het niet beter als we uit elkaar gaan ik was niet gelukkig meer kreeg geen aandacht en er was al jaren geen sex meer heb in die 2 jaar haar meerdere keren gevraagd laat mijn gewoon weer naar mijn eigen huis gaan. Maar dat wilde zij niet want ze zij ik hou van jou. Dit heeft zij altijd verteld tegen mijn. Ik zij ik ben hier alleen nog maar voor de kinderen. Waarop ze zij nee. Nu komt hij de mega klap 4 maanden geleden was ik haar haar aan het verven en ze zou da na onder de douche gaan tot er heel laat aan de deur werd gebeld ik was op dat moment bij de 3 kliene kinderen. Toe ik het raam open deed zag ik na 8 jaar haar zus en een vreemde man staan haar zus vroeg om mijn ex te spreken waarop ik zij jullie kunnen beter weg gaan. Op dat moment begon die man die bij haar stond helemaal gek te worden en begon heel.hard tegen de voordeur te trappen. Ik zij hou op er zijn hier kleine kinderen die bang zijn. De man bleef maar trappen tot ik 112 had gebeld voor ik het wist stond de hele straat vol met politie
  Mijn ex kwam onder de douche vandaan en vroeg wat is er aan de hand Ik zij je zus en een man staan voor je deur de politie wilde mijn en me ex apart spreken. Ik zij nog voor ze naar beneden ging van als jij weer in zee gaat met je zus ben ik weg
  En ja hoor na een half uur kwam mijn ex hand in hand met haar zus de hoek om de politie zij ze wil jou niet kwijt en ook haar zus niet ik moest van de politie naar .mijn eigen huis toe ik moest haar pinpas af gegen omdat ik altijd de boodschap dee ik ben stom verbaast naar huis gegaan en de volgende dag werd ik vernederd via Whatsapp door haar. Ik heb haar 11 jaar lang op haden gedragen heb alles voor haar kinderen gedaan school gesprekken heb zo beetje het hele huis opgeknapt heb haar geld gegeven alles maar ook alles. Mijn kinderen zijn geblokkeerd via Whatsapp om dat ik heb geschreven aan mijn zoontje papa mis jullie heel erg maar papa is erg ziek. Ik horde nog dat ze had verteld dat ik een héle goede paner en vader was. Ik heb alles geblokkeerd van haar maar ook alles heb al 4 maanden niks van mijn laten horen ben heel zwaar depressief ben niet in staat om mijn kinderen te zien zo ziek ben ik er van. Nu heeft ze contact op willen nemen met mijn schoonzus maar die zit zelf in de ellende en wil haar niet te woord staan
  Wat .Moet ik doen mis mijn kinderen heel erg huil alle dagen kom mijn bed niet meer uit heb alleen een oude .moeder van 80 die ook ziek is. Ik ben alles kwijt

  1. Wat een dramatisch verhaal maar in ieder geval dank voor je openheid. Ik kan je slechts 1 advies geven: blijf ver, maar dan ook heeeel ver bij haar vandaan!! doe er alles aan om eerst jezelf te helen via therapie. Dat jij je zolang al die jaren op zo’n manier hebt laten behandelen is niet gezond en zegt alles voer jou. Waar is je eigenwaarde? je zelfrespect? Alleen maar omdat zij zegt ‘ik hou van jou’ en zij je ondanks dat op deze manier behandelt, blijf je bij haar?? Wat de kinderen betreft: schakelijk de daarvoor aangewezen instanties in en een advocaat om de kinderen te beschermen. Dit is het aller allerbelangrijkste want zij hebben nog een heel leven voor hun! Arme kinderen 🙁 Neem jezelf onder handen, pak je verantwoordelijkheid. Het heeft totaal geen nut te blijven hangen in depressie. Het levert je nul komma nul op, en bedenk: het zijn NOOIT de omstandigheden die bepalen hoe jij je voelt. Het is de betekenis die je er zelf aan geeft en vervolgens in hoeverre jij je verantwoordelijk voelt voor de situatie die je zelf hebt gecreëerd. Blijf jezelf niet als slachtoffer zien, want dat ben je niet. Jouw leven wordt bepaald door de optelsom van jouw keuzes. Nu je al die keuzes hebt gemaakt (door bij haar te blijven) ziet jouw leven er dus zo uit. Accepteer het zoals het is, maar zie het nu wel als een kans om je leven weer op de rit te krijgen, het te veranderen dus ga alsjeblieft jezelf eerst helpen! Sterkte met deze situatie!

 2. Mijn ex-vriendin zijn onlangs terug samengekomen, na ongeveer een jaar ,maar ze zegt dat ze nu op dit moment geen gevoelens meer heeft voor me zoals de eerste keer, kan dat nog ooit terugkomen? Wat is het beste wat ik nu doe ,de geen contactregel?

 3. Ik ben Nandy zins een week heeft me vriend het uitgemaakt en hy laat ook niks meer horen ik ben er kapot van hebben byna 7 jaar relatie gehad

  1. Sterkte Nandy, maar er kunnen natuurlijk allerlei redenen zijn waarom hij niets van zich laat horen. Dat hoeft niet per se te betekenen dat hij niet aan je denkt. Het kan zijn dat hij tijd nodig heeft om de situatie te overdenken. Maar als dit langer duurt dan 1 maand en hij neemt nog steeds geen contact op, dan wil dat wel heel veel zeggen over hem, de manier hoe hij met moeilijkheden omgaat.
   Als je tot de conclusie komt dat je je in hem hebt vergist, vergeef jezelf dan. Waarom zou je dan nog je aandacht, tijd, energie verspillen aan zo’n man?
   Liefs,
   Marjolein

 4. Mijn ex vriend heeft mij laten staan voor de reden dat ik met mijn beste vriend geneukt heb hij heeft daar zo een film van gemaakt dat hij zegd het is gedaan hier schijden onze wegen en hij heb nog eens bij hem geweest wel is waar in het open naar en we hebben gepraat en gelachen vandaag krijg ik een bericht van je moet niet denken dat het nog goed komt tussen ons duidelijk en ik vroeg hem van dat hij met iemand anders bezig is maar hij zegd altijd van nee Andy maar ik word hier zot ik zie heb altijd online komen op mesenger en Watsapp ik wil hem zo graag terug hij heeft het de 20ste augustus uitgemaakt help mij voel mij zo rot hier in mijn hoekje

 5. Beste Marjolein.

  Ik weet niet meer wat ik moet doen.
  Ik was 3 jr samen met mijn ex.
  Hij heeft het een maand terug via de app uitgemaakt.
  Ik kwam 3 weken terug achter dat hij vreemd ging al een tijd.hij is weer terug bij de vrouw waar hij voor mij 3 maanden wat mee had.toen heeft zij het via de app uitgemaakt.

  Mijn ex heeft me geblokkeerd overal .

  Ik heb geen contact.
  .
  Ik wil hem zo graag terug .

  Ik heb na de breuk niks meer gedaan want ik kan hem niet bereiken.
  We wonen ook niet in dezelfde plaats .

  Wat moet ik doen.

 6. Hallo,

  Ik heb een relatie van 7jaar gehad. In die 7jaar ging het goed maar ook periodes dat het heel slecht ging. Eventjes 3maanden uitelkaar gegaan. Na die 3maanden weer samen. En nu hadden we samen een huis en wilde in december verloven. Hij is in aug met vrienden op vakantie. Ik hoorde verhalen dat hij daar bezig was met andere meiden. Eenmaal terug in nederland hebben we gepraat en hij heeft uitgelegd dat hij echt niks heeft gedaan daar. Maar ik reageerde heel heftig en maakte het zelfs uit. Toen ik weg ging bij hem. Hij bleef mij appen en zeggen dat het niet uit is tussen ons en dat hij wil dat alles weer normaal is. Ik zei nee. Vervolgens zagen we elkaar regelmatig en hadden het leuk. Maar opeens merkte ik dat hij beetje vreemd deed en geheimzinnig. Later ben ik achter gekomen dat hij contact heeft met een andere meisje. Dit maakte mij gek en wilde hem zoo graag weer terug. Ik heb alles gedaan om hem tetug te krijgen zelfs gesmeekt!! Maar nooit contact verbroken met hem. Gisteren zag ik hem weer bij zijn thuis. Toen zei hij dat hij verder wilt met dat andere meisje en dat ik hem niet meer moest bellen of appen. Waarop ik zei neem een week de tijd om rustig aan te denken en dat hij mij of haar niet meer moesten berichten of bellen. Dit vond hij goed maar hij blijft dat andere meisje wel appen maar mij niet. Ik heb ook niks gezegd. Ik weet eigenlijk gewoon niet meer wat ik moet doen? Help me

  1. Hallo Mos, we hebben elkaar inmiddels al een paar keer gesproken via de telefoon. Ik heb je laten zien dat hij je toch niet los kan laten he? Ik hoop dat je met de tips die ik je gaf nu al in een rustiger vaarwater bent gekomen, jij de juiste acties onderneemt en dat hij daarmee gemakkelijker contact met je kan hebben. Sterkte met alles! Hartelijke groet, Marjolein

 7. Hallo,
  Mijn ex heeft het anderhalve week geleden uitgemaakt. Ik heb daarna geen contact meer gehad en gezocht en wil nij houden aan de maand radiostilte.
  Ik vraag me echter af waarom hij het heeft uitgemaakt. Hij klaagde er de afgelopen maanden over dat hij het moeilijk vond dat ik mij niet echt aan hem overgaf. Dat ik niet 100% voor hem ging.
  Nadat hij het uitgemaakt had appte hij de volgende dag dat hij het sinds hij het uitgemaakt had buikpijn had.
  Zou het uitmaken ook een test kunnen zijn om te kijken of ik heftig reageer en alsnog 100% voor hem kies? Stel dat het zo zou zijn, is een maand geen contact dan wel goed?

  1. Jazeker Eveline, als hij zegt ermee te willen stoppen dan zal hij daar zelf de consequenties van moeten aanvaarden. Het kan inderdaad een test zijn, maar wees verstandig en leg hem uit dat het vrij normaal is dat je buik krijgt van een keuze waar je niet helemaal in gelooft en dat het beter is als hij zichzelf niet zo in de weg zou staan door eigen toedoen. Als jij het niet eens bent met wat hij zegt over jouw inzet, vraag hem dan wat hij anders had verwacht. Het moet voor jou wel duidelijk zijn zodat je er wat aan kan doen. Sterkte! Liefs, Marjolein

 8. Hallo.

  Ik vraag mij af: voor welke leeftijdscatechorie zijn uw tips en uitleg en zo bedoelt?
  Ik zelf ben een jongen van 26 en ik heb ontzettend veel vragen en ben onzeker over verschillende dingen omtrend de breuk van mijn ex en mij. Zou u me alsjeblieft kunnen en willen helpen?

  1. Beste Leonardo, mijn tips zijn bedoeld voor alle leeftijdscategorieën. Als je niet goed weet wat te doen, kun je ook emailcoaching bestellen. Het voordeel hiervan is dat je zelf de tijd kunt indelen. Of je vuurt in 1 keer al je vragen af, of je stelt er 1 à 2 per week. Je kunt e.e.a. hier bekijken. Sterkte! Hartelijke groet, Marjolein

 9. Ik maak nu ook zo iets mee, mijn ex vriendin maakte het heel onverwacht uit na 3 jaar (voel me na 8 weken nog steeds erg rot), de dag erop kreeg ik een appje van haar dat we samen wel iets leuks zouden kunnen doen, alleen is maar alleen, we deden hierna de rust periode van 4 weken, vreselijke tijd voor mij, twee weken geleden maakte ze het opnieuw uit, ik was benieuwd wat nu toch de reden van de breuk is, dat zou dan zijn dat ik niet goed zou luisteren en haar niet begreep en ik vond dat ze me niet liet uitpraten, dat was eigenlijk alles heel simpel op te lossen en we hebben best al veel gepraat, en worden nooit boos, ik ben al druk met dingen voor me zelf te doen als afleiding en die waren vergeten in onze relatie, we hadden beide al een relatie hiervoor, ik wilde het te goed misschien, mijn vriendin is meer introvert en ik praat meer over dingen, vandaag voor het eerst een appje van haar en waarin we het een en ander aan elkaar uitlegden van hoe of wat, ik vond dat ze de relatie erg aprubt had beeindigd zonder het goed uit praten dat is haar manier van doen en had ook te maken met haar verleden thuis, maar bij mij verging de wereld het gevoel dan, het afgelopen jaar was een naar jaar een aantal overleden familileden en ziektes waaronder ook bij mij waarover veel gepraat werd, ook kwam dochter weer in huis wat niet echt boterde met mij, gelukkig hebben we dan wel beiden ons eigen huis, zodat ieder alleen kan zijn maar ook samen, maar toch was er nog steeds die spanning, het komt er op neer dat we voorlopig maar weer rust nemen, ik doe maar net of de relatie beeindigd is en zie van hoe en wat, al doet het me nog steeds veel verdriet.

  1. Beste Astrid, er zit hem kennelijk iets dwars, is hij gekwetst, of weet je de juiste snaar niet te raken, of..hij is bang te reageren omdat hij je geen valse hoop wil geven.Je hebt echt te vaak van alles geprobeerd? In dat geval neem je weer even een flinke tijd afstand, en na geruime tijd (vanaf nu) kom je met iets heel verrassends waarvan hij denkt ’tjonge, die is veranderd!’. Sterkte hoor! Lieve groet, Marjolein

 10. en je zegt ook “je ex heeft nu eenmaal een besluit genomen en wil zich daar aan houden”, ook dit kan ik niet rijmen met je andere tips van iemand terug proberen te krijgen

  1. Jawel, je ex heeft een besluit genomen en wil zich daar aan houden, dit houdt in dat je ex niet zo gemakkelijk op zijn besluit terug komt. Je ex heeft natuurlijk ook zijn trots en heeft voordat hij het besluit nam al een tijdje nagedacht over een eventuele breuk. Wat bedoel je verder met ‘ik kan dit niet rijmen met de andere tips’? Hartelijke groet, Marjolein

   1. Ik bedoel dat als ex zich aan zijn besluit wil houden, het echt geen zin heeft om nog de andere tips te proberen in de hoop dat hij zijn gedacht verandert. Toch? En nog iets, het is toch een natuurwet dat als je bij iemand wil zijn, je contact zoekt. Toch?

 11. hoi, langs de ene kant zeg je dat je geen contact moet nemen en het aan hem moet laten, en aan de andere kant zeg je dat je hints moet geven en actief moet blijven. Wat bedoel je nu precies?

  1. Beste Sofie, met ‘actief blijven’ bedoel ik dat je zelf afleiding moet zoeken, leuke dingen onderneemt, jezelf ontwikkelt. Dat is voor je mentale toestand echt aan te raden, het zal er ook voor zorgen dat je je minder angstig voelt. Het gaat erom dat je ex, zodra hij je weer ziet denkt ‘wow, wat is er toch verandert aan haar’. Hij zal (ik neem aan dat het je ex vriend is waar het om gaat) dus signalen moeten krijgen dat het goed met je gaat. Dat kan zijn je uiterlijk, manier van praten, kortom je hele voorkomen (non verbaal en verbaal dus). Als jij daadwerkelijk kan zorgen voor verandering, zal je omgeving, jullie gemeenschappelijke vrienden, dat ook gaan zien. Uiteindelijk komt dat dan ook bij je ex terecht. Veel sterkte met alles! Hartelijke groet, Marjolein

 12. Halo
  Ik heb je advies gevolgd we hebben 1 maand geen contacr gehad het is nu bijna 3 maanden uit we hebben elkaar weer gezien de 1e keer dat ik langs kwam bij hem thuis had die film opgezet eten klaar gemaakt en we lagen naast elkaar samen op de bank vervolgens na paar dagen vroeg ik weet af te spreken deden we weer hetzelfde knuffelen leuk doen maar er komt geen contact van zijn kant het is alleen leuk als ik hem in het echt zie ik stelde voor samen naar musical te gaan wat hij ook wilde maar als ik geen contact maak praat hij helemaal niet met me wat moet ik doen ?

  1. Beste Natalie, dank voor je bericht. Je laat ongetwijfeld te veel zien ‘hoe graag’ en ‘hoe leuk’ je het vindt om hem te zien, bij hem te zijn. Laat het initiatief zo veel mogelijk bij hem, en laat zien dat je zelf ook veel plezier maakt met je vriendinnen en het contact met hem wel leuk is, maar vooralsnog voor jou niet op de eerste plaats komt. Mijn vraag: wat doe jezelf om je leven zinvol in te vullen? Welke meerwaarde bied jij hem? Welke redenen heeft hij om voor jou te kiezen? Denk daar eerst maar eens goed over na. Sterkte en veel liefs Marjolein

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl