JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Stel je voor dat je in een situatie zit van mijn ex heeft spijt van jullie breuk. Je zou jezelf moeten afvragen waarom je ex eigenlijk spijt heeft want misschien hield je ex dan toch meer van je dan jezelf had willen toegeven.

In ieder geval als je signalen merkt dat je ex je mist, dan zou je moeten nadenken wat je hiermee wilt doen. Ga je terug naar je ex of wil je je ex duidelijk maken dat het definitief gedaan is tussen jullie. Wat je ook doet, probeer je ex zo minst mogelijk te kwetsen.

Mijn ex heeft spijt en maakt dat kenbaar via het internet

Tegenwoordig kan iedereen gebruik maken van het internet en van social media. Stel je hebt een account en je merkt dat je ex heel de tijd foto’s aan het taggen is van jou en je ex.

Misschien is het vervelend voor jou, maar misschien is het een zekere hoop dat de relatie ooit nog goed komt. Je zou vriendelijk kunnen vragen of je ex ermee wilt ophouden of je zou met je ex kunnen praten. Praat als je het niet fijn vindt en laat ook zeker weten als je ermee gecharmeerd bent.

Wat te doen als we beide spijt hebben?

Misschien vind je het ook wel jammer dat de relatie gedaan is zoals je ex en dan wordt het tijd dat jullie eens terug naar elkaar gaan. Je zou kunnen afspreken om met je ex iets te gaan drinken of te gaan eten en zo alles bijleggen.

Mocht je niet graag weggaan dan kun je zeker en vast kiezen om thuis lekker te koken voor je ex. Als dat gebeurt, mag je zeker niet vergeten om te praten met je ex voor alle plooien weer glad te strijken.

Als je veel vrienden hebt die je ex kennen, loop je het risico dat je vroeg of laat signalen van je vrienden ontvangt hoe het met je ex gaat. De kans bestaat dat je zal horen dat je ex er nog steeds van ondersteboven van is en dat je ex je enorm mist.

Als dat het geval is, doe je er goed aan om eventjes contact met je ex op te nemen om te horen of alles goed gaat. Wat je ook goed, praten helpt om eventuele problemen van de baan te helpen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl