JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Mijn ex heeft mijn spullen! Indien dit gezegd wordt, is er helaas geen sprake van een fijne situatie. Als een relatie overgaat, komen hier naast alle gevoelens en emoties ook een aantal praktische zaken kijken die geregeld zullen moeten worden. Zijn jullie getrouwd dan zal de scheiding in gang gezet moeten worden.

Afhankelijk van op welke voorwaarden jullie getrouwd zijn, zal alles verdeeld worden. Maar wat nou als er verder niets op papier is vastgelegd en jullie samenwoonden in het huis van je ex partner? Dan is de kans reëel dat jij eruit wordt gezet. En als jullie niet als vrienden uit elkaar kunnen gaan, kan het zelfs nog zo zijn dat je ex je gaat treiteren door je je spullen niet terug te geven.

Mijn ex heeft mijn spullen, wat nu?

Wat kun je doen als je ex je jou spullen heeft niet terug wilt geven? Als er niets op papier geregeld is, heb je eigenlijk geen poot om op te staan en zul je het toch echt met je ex moeten proberen te regelen. Als er echt geen goed gesprek tussen jullie mogen is en jullie er samen niet uitkomen, kan misschien een gezamenlijke vriend voor jullie bemiddelen.

Want er moet natuurlijk wel een oplossing komen. Mijn ex heeft mijn spullen is niet fijn om te moeten zeggen, maar je ex zal er zich vast ook niet prettig bij voelen dat het op deze manier moet. Hoe boos je ook op elkaar bent misschien op dit moment, er is een moment geweest dat jullie gelukkig waren samen.

Dat jullie samen oud wilden worden. Met andere woorden, er zijn ook zeker dingen die jullie leuk aan elkaar vinden of vonden en dit kan toch niet ineens allemaal weg zijn. Zoals gezegd, is er misschien een derde partij nodig om tussen jullie te bemiddelen en te zorgen dat je je spullen uiteindelijk wel allemaal terugkrijgt.

Mijn ex heeft mijn spullen, maar ik wil eigenlijk mijn ex terug

Als de grootste boosheid gezakt is, kan het zijn dat je gevoelens voor je ex juist weer terugkomen. Dat je dus niet meer zegt: mijn ex heeft mijn spullen en die wil ik terug, maar dat je je juist je ex terug wilt. Dan is er natuurlijk een hele andere aanpak nodig en zul je alles op alles moeten zetten om je ex voor je terug te winnen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl