JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Bij liefdesverdriet voel je een pijn die je niemand toewenst. Het is een verdriet waar je niet in een paar dagen overheen komt. Liefdesverdriet heeft tijd nodig. Het kan erg pijnlijk zijn mensen op straat te zien die erg gelukkig zijn mijn elkaar. Tot voor kort dacht jij ook gelukkig te zijn met je grote liefde. Dat die liefde niet meer wederzijds was bleek uit jullie relatiebreuk.

Je voelt je aan de kant geschoven en je voelt je niet geliefd. Wat heb je fout gedaan? Wat had je beter kunnen doen? Hoe kan het dat je ex geen gevoelens meer voor je heeft? Dit zijn vragen die door jouw hoofd rond spoken.

Het is belangrijk om niet de schuld volledig bij jezelf te leggen. Een relatie speelt zich af tussen twee mensen. Jullie moeten tot een overeenstemming komen in jullie relatie, hier is iets fout gegaan. Kun jij de punten benoemen waar het mis ging? Maak een lijstje en zet onder elkaar waar jullie botsten. Ga op internet research doen naar eventuele oplossingen. Schrijf die oplossingen ook op je lijstje. Het is belangrijk door te hebben waar jullie de mist in gingen. Alleen dan is het mogelijk die frustraties op te lossen.

Mijn ex heeft geen gevoelens meer voor me…

Heeft je ex geen gevoelens meer voor je? Het is belangrijk te weten dat na een bepaalde tijd (meestal 1 à 2 jaar) de verliefdheid weg kan zijn. Dit is een normaal proces dat bij een relatie hoort. De vlinders in je buik verdwijnen en daarvoor in de plaats ga je echt van je partner houden. Voor veel mensen kan dit erg verwarrend zijn. Ze denken dat ze dan geen gevoelens meer hebben voor hun partner.

Ze denken dat hun relatie alleen maar vriendschappelijk is en verbreken hierdoor de relatie. Dit is een grote fout. Dit is namelijk een proces dat je in elke relatie doorgaat. Je ex partner zal dezelfde fout ingaan bij een volgende relatie.

Plan een afspraak in met je ex. Het is belangrijk dat je uitlegt dat jullie relatie een verandering doorgaat, maar dat dit niet slecht is. Bespreek ook de punten die je op je lijstje hebt opgeschreven. Probeer wel vooral positief te zijn. Het is niet de bedoeling dat je meteen al jullie gebreken opnoemt. Dat is niet motiverend. Bespreek ze rustig en focus je in het gesprek vooral op de oplossingen.

Het kan een tijdje duren voordat jullie weer bij elkaar komen. Geef je ex de ruimte om weer bij jou terug te komen. Wil je de vlam weer aanwakkeren? Denk aan de dates die jullie in het verleden hebben gehad. Wat was een onvergetelijke date? Plan een date in die daarop lijkt!

Meer tips over het terugwinnen van je ex!

Wil je meer tips over hoe je om moet gaat met een ex die geen gevoelens meer voor je heeft? Ben jij van plan je ex terug te winnen? Neem dan eens even een kijkje in ons liefdesverdrietacademie en laat je inspireren door de bestsellers van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Marjolein vd Berghe) om je ex terug te winnen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl