JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

In een relatie moet je steeds op je hoede zijn voor onderliggende spanningen. Als je er te gerust in bent, dan bestaat de kans dat je op een dag met een relatiecrisis geconfronteerd wordt. Mogelijk zal je partner zich dan harder opstellen dan je ooit had gedacht. Door deze venijnige houding van je partner ga je je de vraag stellen: mijn ex doet gemeen, wat nu?

Mijn ex doet gemeen: hoe ga ik hier mee om?

Wat je nog het meest verbaast aan de scherpe houding van je ex, is dat je het nooit had verwacht. Je staat te kijken hoe snel liefde kan omslaan in haat. Vooral dit idee is voor vele ex-partners moeilijk om dragen als het uit is geraakt. Het kan zelfs jouw oorspronkelijke gevoelens van liefde op het spel zetten waardoor je je afvraagt of je relatie nog wel te redden valt.

Maar op dit vlak moet je niet te snel wanhopen. Positieve en negatieve gevoelens liggen in de liefde vaak heel dichtbij. Diepe emoties zoals liefde en verliefdheid spreken ook de meest gevoelige snaren van de menselijke ziel aan. Dit maakt dat gevoelens vaak op een ruwe, onverbloemde manier worden getoond. Deze hevige strijd tussen jou en je ex kan je liefde erg onder druk zetten, maar ook versterken.

Enkele nuttige tips wanneer je ex gemeen doet:

Maar in dat geval is het cruciaal om jullie gevoelens helemaal te kunnen begrijpen. Wat is er mis gelopen en waar ligt precies het probleem? “Mijn ex doet gemeen, hoe komt dat?” is dan een vraag die dankzij een grondige analyse kan beantwoord worden. Wat is volgens jou het verschil tussen nu en de periode dat het goed ging?

Misschien zijn jullie allebei geëvolueerd en maakt jullie relatie een wordingsproces door. Mogelijk zijn er dingen en gevoelens veranderd en kan je ex daar moeilijk mee omgaan. Wat je niet mag vergeten, is dat een gemene houding wijst op nog steeds aanwezige positieve gevoelens voor jou, hoe raar het ook klinkt.

Het is pas bij een onverschillige houding van je ex dat je ongerust hoeft te zijn. Mogelijk wil je ex je uit je tent lokken door een gemene opstelling. De bal van de vergeving en de verzoening ligt dan in jouw kamp. Daarom is het beter om het niet te snel op te geven als je worstelt met de vraag: mijn ex doet gemeen, wat nu?

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl