JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Contact met je ex houden ook al heb je verdriet

Het is uit! Je geliefde heeft een eind gemaakt aan jullie relatie! En nu voel je je eenzaam, verdrietig, en totaal uit het lood geslagen. Wat is er gebeurd? Hield hij dan helemaal niet van je? Was het allemaal een leugen? Je wilt het liefst de hele dag onder een deken liggen, met een grote doos tissues naast je, en je wilt niet getroost worden. Je liefdesverdriet voelt diep en loodzwaar, en je ego heeft een flinke deuk opgelopen! En nu ben je alleen. Al je plannen vallen in duigen!

Vaak voel je het wel aankomen. Ondanks dat het je op het moment suprême als een mokerslag treft! De telefoontjes werden minder, hij of zij keek niet meer op dezelfde manier naar je, en in de seks ontbrak de passie, die er voorheen altijd wel was. Maar je wilde het niet zien, je stak je kop in het zand. Je liefje had gewoon wat meer tijd voor zichzelf nodig… Toch? Tot dat beruchte zinnetje: ‘Ik moet met je praten’..

Geen contact met je ex zolang je liefdesverdriet hebt

Liefdesverdriet is iets dat je overkomt. Je bent afgewezen en denkt niks meer waard te zijn. Maar niets is minder waar! Iedereen heeft wel eens een gebroken hart gehad. In de meeste gevallen ga je van ongeloof en ontkenning naar boosheid en verdriet. En daarna, als het goed gaat, naar acceptatie. Je vraagt je af of je hem of haar moet loslaten.. of dat er toch nog hoop is? Je wilt je liefste niet zo gauw opgeven. Begrijpelijk ook!

Als je bijna niet kunt slapen door je liefdesverdriet, en alleen maar denkt aan het feit dat je niet zonder je grote liefde kunt lees dan eerst dit artikel over het verwerken van je liefdesverdriet.

Pas als je je verdriet hebt verwerkt en je kunt weer redelijk goed over de gebeurtenissen nadenken, pas dan kun je weer contact opnemen met je ex.

Pas op wanneer je contact met je ex opneemt!

Je moet goed nadenken over je strategie om weer contact met je ex te krijgen. Waarom heeft hij of zij de relatie beëindigd? Als je dat eigenlijk wel weet, kun je eraan gaan werken om je ex terug te winnen, en het contact te herstellen. Niet met zielig doen, of door je ex een schuldgevoel te geven of om te kopen. Dat is niet de manier! Maar er zijn manieren die wél werken. Waardoor je je gaat missen, en waardoor hij of zij maar al te graag weer met je verder gaat… Dat is toch wat je wilt?

Maar dan moet je niet bij de pakken neer gaan zitten, maar actie ondernemen. En liefst zo snel mogelijk! Want uit cijfers blijkt dat de kans om je relatie weer nieuw leven in te blazen het grootst is, als je niet te lang wacht. Want hoe langer hij of zij alleen is, hoe groter de kans dat hij op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Dat moet je zien te voorkomen. Jouw ex hoort bij jou, en niet in de armen van een ander…

Maar het is wel belangrijk dat je een beslissing neemt of je er voor wilt gaan om je ex terug te krijgen. Bedenk dat het je veel energie zal gaan kosten en dat je af en toe dingen moet doen die je wellicht heel moeilijk zal vinden. Dus neem een besluit of je al dan niet het contact met je ex wilt verbreken en je zo snel mogelijk over je liefdesverdriet heen komt, of hou contact met je ex aan en volg de stappen zoals in mijn gratis training.

Je zal er dan wel iets langer over doen om over je liefdesverdriet heen te komen omdat het contact met je ex blijf voortbestaan en je gaat je ex misschien wel dingen gaat zeggen die je pijn zullen doen. Maar volg je mijn adviezen dan vergroot je aanzienlijk je kansen om je ex terug te winnen.

Hoe het contact met je ex herstellen

Voorkom de valkuilen van liefdesverdriet, die je geliefde alleen nog verder van je verwijderen. Immers door de chaos van emoties riskeer je dat je veel fouten maakt. Kies daarom voor deze fantastische methode waarbij jij je gaat focussen op het positieve in je leven, en het zal je lukken  je relatie weer te herstellen! Bedenk alvast maar wat je gaat doen als je weer samen bent. Een romantische avond samen, of een hele nacht opwindende seks? Of.. nog beter…allebei!

Kom dan nu in actie. Lees er alles over hoe deze fantastische manier als een wondermiddel zal werken in het nieuwe contact met je ex! Hij of zij zal weer naar jou verlangen. En nu voorgoed!

>> Lees ook nog dit artikel “ben ik verplicht het contact met mijn ex te verbreken”

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl