JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

De Ex Terugwinnen Kansen Test

Ben je onzeker over je ex? Onzeker of je nog kansen hebt om je ex terug te winnen? Test het hier: Klik hier om de test te doen.

Vlinders in je buik en een roze wolk maken je leven heerlijk bij het begin van de liefde. Is het uit, dan kun je lijden onder zwaar liefdesverdriet en een gebroken hart. Je zweeft niet meer, maar kunt door een diep dal gaan en je boos en somber voelen. Ook angst of het gevoel verraden te zijn kunnen een rol spelen, omdat je bijvoorbeeld dacht dat de liefde onvoorwaardelijk was. Dit is een heel normale reactie op het verlies van een dierbaar persoon. Je bent als het ware in de rouw.
Soms verlangen mensen heftig terug naar hun ex-geliefde en willen ze er alles aan doen om hun ex terug te krijgen. Er is gelukkig veel informatie over liefdesverdriet en het terugwinnen van je partner te vinden op deze site. Zo kun je bijvoorbeeld een test doen om te kijken of het wel waard is dat je zoveel liefdesverdriet hebt vanwege je relatiebreukdoen.

Wat doet een ex terugwinnen kansen test en wat zegt het over je liefdesverdriet?

Er zijn heel veel websites die het onderwerp liefdesverdriet behandelen. Serieuze, die uit de hoek van de psychologie komen, maar ook luchtige sites voor tieners en jongeren waar je overzichtelijk alle informatie over liefde en relaties krijgt voorgeschoteld. De sites bevatten allerlei tests over de liefde die inzicht kunnen geven in de karakters van beide partijen en in je gemoedstoestand na het beëindigen van de relatie. Of je vindt tests die aangeven hoe goed jij je liefdesverdriet kunt verwerken en of je de liefde nog een kans moet geven.
Een dergelijke test geeft je via een aantal vragen inzicht in je situatie en zo weet je beter hoe je verder moet gaan.

Lees meer over wat de relatie test inhoudt.

Voor wie is zo’n kansentest om je ex terug te winnen geschikt?

– Je hebt zelf de relatie verbroken en twijfelt of je hier goed aan hebt gedaan
– Je partner heeft het zonder dat jij het wilde uitgemaakt en jij blijft verdrietig achter
– Jullie zijn samen gestopt met de relatie, maar twijfelen of dit een goede keuze is
– Je twijfelt of jij je ex wel terug wilt
– Je bent onzeker of je ex jou wel terug wil
Bij twijfel over het weer oppakken van de relatie moet je jezelf serieus de vraag stellen of deze relatie wel goed voor je is. Ging je partner vaak over je eigen grenzen heen? Toonde hij of zij wel respect voor jou en bijvoorbeeld je werk? Kon je jezelf wel zijn in de relatie?

Methoden om je ex-geliefde terug te winnen

Wil je heel graag de liefde tussen jou en je ex nog een kans geven, dan vind je hier alle mogelijkheden die er zijn om je ex-geliefde weer voor je te winnen:
– Lees op dit blog tips over het terugwinnen van je ex-geliefde of speur eens rond in de sectie “bestsellers” voor methoden om je geliefde terug te krijgen
– Voer met je ex gesprekken met een psycholoog of relatietherapeut. Zo kom je tot een weloverwogen keuze om de relatie te verbeteren of te beëindigen
– Volg mijn online coachingsprogramma

Online coachingsprogramma: van breuk tot doorbraak!

Een coachingsprogramma is geschikt voor mensen die graag online aan hun problemen willen werken en toch een persoonlijk steuntje in de rug willen. Het programma omvat video’s, een boek, audio en personal coaching. Want als je relatie het waard is om voortgezet te worden, moet je hier zeker tijd en energie in steken. Door professionele hulp van een coach krijg je inzicht in je positieve en negatieve kanten en leer je patronen in de liefde te doorbreken.

Een liefdesverdriet test kan voor jou de eerste stap zijn om te bepalen of je echt voor je oude liefde wilt blijven gaan of dat het beter is om je bij de verbroken relatie neer te leggen. Onderneem in ieder geval op een positieve manier actie, want het is jóuw leven waar het om gaat!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl