JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Waarom je een boek over liefdesverdriet zou moeten kopen

Je voelt je boos of machteloos. Verdrietig of verraden. Als het uit is met je grote liefde, dan word je meestal verscheurd door verschillende emoties, die soms ook tegenstrijdig zijn. Dit is heel normaal, want als je iemand verliest, dan maak je een periode van rouw door, die gekenmerkt wordt door verschillende fases, zoals boosheid en depressie. Je zult merken dat je ook periodes hebt waarin je je beter voelt, gevolgd door momenten waarin je juist weer een terugval hebt.

Een liefdesverdriet boek zoals "Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen" geeft je de nodige eyeopeners. Gelukkig is er veel informatie over hoe om te gaan met liefdesverdriet en hoe je desgewenst stappen kunt nemen voor het opnieuw voor je winnen van je oude geliefde. Dit goede Ebook kan ervoor zorgen dat je je situatie en karakter leert analyseren en dat je ingesleten gedragspatronen kunt veranderen.

In onderstaande video getiteld "mijn ex wil rust" introduceer ik het boek.
Let op: in 2021 is dit boek vernieuwd en heeft nu ook een andere kaft 😉

Liefdesverdriet boek: roman of hulpboek met tips en trucs

Als je lijdt aan liefdesverdriet, troost je dan met de gedachte dat je niet de enige bent! Over liefdesverdriet zijn talloze boeken geschreven.

Ten eerste natuurlijk romans, waarin de hoofdpersoon gevolgd wordt in de liefde, het verliezen van die liefde en de pogingen tot het terugwinnen van de geliefde.

Een populair voorbeeld hiervan is 'Turks fruit' van Jan Wolkers.

Daarnaast zijn er boeken van het type luchtige chicklit, met wilde en minder wilde tips voor vrouwen om met vriendinnen je liefdesverdriet te overwinnen. Voor de doelgroep van tieners en volwassenen zijn er ook serieuze romans en hulpboeken die troost en adviezen bieden bij liefdesverdriet.

Wil je het terugwinnen van je ex serieus aanpakken, dan bestaat er zelfs een zogenaamd stappenplan waarmee je het hart van je ex kunt terugwinnen. Kortom, een onvervalst liefdesverdriet boek met handige tips en trucs waar een groot deel van de mensen goede resultaten mee bereikt. Bij wel acht op de tien mensen blijken dit soort methodes succesvol.

Liefdesverdriet boek of stappenplan om je verdriet te leren beheersen

Realiseer je dat je met liefdesverdriet door een diep dal kunt gaan, waar je na verloop van tijd altijd weer uitklimt, zodat je je leven weer kunt oppakken. Dit duurt enkele weken tot zelfs maanden.

Wat je ook gaat doen na een liefdesbreuk, probeer de keuze te maken die goed is voor jóu. Als er te grote problemen in de relatie zijn, zoals een verslaving, dan is het soms beter om geen hoop meer te hebben op herstel van de breuk. Bij een groot deel van de verbroken relaties is sleur echter de oorzaak, teveel dagelijkse problemen of verliefde gevoelens naar een ander die ook snel weer voorbij zijn. In deze gevallen kan er in de basis toch nog wel genoeg liefde en vertrouwen zijn tussen twee mensen.

Weet je zeker dat je de liefde nog een tweede kans wilt geven en dat er geen grote problemen zoals drugsverslaving of psychiatrische problemen in het spel zijn, maak dan gebruik van dit Ebook over het verwerken van je liefdesverdriet waarmee je inzicht verwerft in de vraag waarom het fout is gegaan en hoe je weer grip op je leven kunt krijgen. Dit boek over liefdesverdriet geeft tevens positieve tips om de relatie met je ex te verbeteren. Zo is het beter om niet te snel weer contact te zoeken, maar de dip in de relatie juist even de tijd te geven.

Als je de beste tips zoekt voor het terugwinnen van je geliefde, zorg dan dat je informatie verzamelt waar je wat aan hebt en doe er iets aan om je liefdesverdriet te overwinnen! Het gaat om jouw leven. Verspil geen tijd. Het lezen van boeken over liefdesverdriet kan zeker van nut zijn om je probleem efficiënt aan te pakken!

>>> Lees ook nog dit uitgebreide artikel met de beste tips over het verwerken van je liefdesverdriet

46 cliënten kwamen binnen 6 weken (na 3 online therapie sessies) af van:

  • Liefdesverdriet
  • Bindingsangst/Verlatingsangst
  • Codependent gedrag
  • Obsessief gedrag
  • Schuldgevoelens
  • en nog veel meer...

Hoe kan ik je helpen?

Mijn naam is Marjolein. Vele mensen kennen mij al jaren als Michelle van den Berghe, de naam die ik gebruik voor mijn boeken en online programma. Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen. Door mijn jarenlange ervaring als relatiecoach, NLP coach en Hypnotherapeute heb ik al vele mensen en koppels geholpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl