Je ex terugwinnen moeilijk? 

Je Liefde Terugwinnen Doe Je Zo

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk je liefde terugwinnen als het eenmaal ‘gedaan’ is in je relatie. Je verlangt immers hevig naar je ex. De meeste mensen begaan echter zeer veel fouten en handelen vanuit impulsen en emoties. Het verlangen naar je ex wordt steeds groter naarmate de tijd verstrijkt. Hier is eigenlijk ook een logische verklaring voor: als de persoon die je lief had niet meer aanwezig is, geef je ruimte aan je fantasieën. Hierdoor kan het zijn dat je je ex gaat idealiseren.

Nu lijkt het wellicht ook alsof er alleen nog maar liefdesstelletjes op straat lopen. Overal zie je stralende mensen hand in hand lopen. Op de radio hoor je alleen nog maar liefdesliedjes en de tv zet je niet meer aan, vanwege alle romantische films. Door je liefdesverdriet voelt het alsof iedereen het er bij jou probeert in te wrijven. Maar dat is slechts een illusie.

Je denkt al gauw te negatief: “iedereen heeft een geliefde behalve ik”. Doordat je ex je in de steek heeft gelaten denk je misschien ook dat je niets meer waard bent. Het gaat je ook steeds moeilijker lukken om nog iemand te vertrouwen.

Het lijkt je onmogelijk om verder te gaan zonder je grote liefde. Hoe kun je je liefde terugwinnen en voor altijd weer samen zijn. dit soort vragen zullen hoogstwaarschijnlijk continu door je gedachten gaan. Het antwoord hierop lees je in dit artikel.

Je liefde terugwinnen: wees eerlijk tegenover jezelf en je vrienden

Vrienden kunnen nog weleens onhandig uit de hoek komen, door het vaak over geliefdes te hebben. Dit zijn dingen die je nu niet goed kunt hebben. Je weet dat ze hun best doen, maar het gesprek verandert regelmatig naar hun liefdes.

Het ergert je, maar dat laat je niet merken. “Nee hoor, ik ben blij dat jij zo gelukkig bent”, hoor je jezelf zeggen. Dit is natuurlijk ook waar, maar je zou zelf ook graag weer gelukkig willen zijn. je liefde terugwinnen

Je zou beter eerlijk kunnen zijn. Laat weten dat je het nog moeilijk vindt om over relaties te praten nu jij zelf in de put zit. Vraag of ze met je op stap willen, zonder over hun relaties te praten. Ga een dagje naar een winkelcentrum, poolen in een bar of op dansles. Dit zijn allemaal activiteiten die je zullen afleiden van je ex.

Dat is ook nodig. Je zult in de eerste plaats weer jezelf moeten terugvinden. Weten wie je bent, van jezelf leren houden en jezelf de moeite waard vinden voor een ander die jij kiest.

Dansles is een leuke activiteit waarbij je genoeg beweegt en nieuwe mensen leert kennen. Beweging is erg belangrijk en het sterkt je zelfvertrouwen. Het zorgt er niet alleen voor dat je fit blijft, maar je maakt ook gelukshormonen aan, wat jij in deze zware tijd goed kunt gebruiken.

Door goed voor jezelf te zorgen, krijg je meer zelfvertrouwen en zit je beter in je vel. Dit zijn allemaal factoren die bijdragen aan het terugwinnen van je verloren liefde. Er is niks aantrekkelijker, dan iemand die zelfvertrouwen uitstraalt. Laat zien dat je er mag wezen, en andere mensen zullen zich al gauw tot je aangetrokken voelen.

Leef gezond en voel je beter

Daarnaast moet je natuurlijk ook gezond eten, beweging alleen is niet voldoende. Alles wat je lichaam ingaat heeft effect op hoe jij je voelt en er uitziet. In het begin zal het moeilijk zijn om ongezond eten te laten staan, maar de discipline die je toont zal jou ook trots maken op jezelf. Het moment dat je complimentjes krijgt van anderen, zal alles goed maken.

Meer tips over het terugwinnen van je liefde!

Het terugwinnen van je ex is een zwaar proces en zal ook tijd in beslag nemen. We adviseren je ook nog deze uitgebreide pagina te lezen over het terugwinnen van je ex. De tips die daar staan zijn heel belangrijk. Wil je je liefde terugwinnen, volg dan deze tips! Niet geschoten is altijd mis!

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl