Je ex terugwinnen moeilijk? 

Je wilt graag je ex vriendin terugwinnen? Dat is een natuurlijk verlangen. Immers, het verliezen van een geliefde doet erg veel pijn. Je was erg trots op je vriendin en je hebt wellicht altijd goed met haar kunnen praten. Ze gaf je misschien ook altijd goed advies en hield van je als geen ander dat kon. Je denkt nu dat je nooit meer iemand kan vinden die zo leuk is als zij. Een mooie, lieve en grappige vrouw die jou bijzonder laat voelen. Hoe moet het verder? Zal je voor altijd verdrietig en ongelukkig blijven? Kom je ooit over jouw liefdesverdriet heen? Het antwoord is ja. Hoe onwaarschijnlijk dat nu ook voor je mag lijken. Of je terug komt bij je ex is nog maar de vraag natuurlijk. De kans hangt namelijk af van een aantal factoren, die grotendeels in jouw macht liggen, maar soms ook weer niet. Je kunt je kansen dat je je ex weer terugwint wel aanzienlijk vergroten. Door deze methode te volgen zal je je binnen een korte periode weer een stuk beter voelen. Dat is eigenlijk de eerste stap die je moet zetten als je je ex weer wilt terugwinnen.

Deel je verdriet met anderen

Voor mannen kan het lastig zijn om emoties te tonen. Het kan moeilijk zijn om je kwetsbaar op te stellen, maar in dit soort gevallen kun je dat beter wel doen. Vrouwelijke vrienden zullen je in dit geval wat beter troosten. Zij zullen met je praten over je gevoelens en een knuffel geven wanneer je dat nodig hebt. Het gezelschap van mannelijke vrienden zou bij liefdesverdriet echter ook kunnen helpen. je ex vriendin terugwinnen Deze vrienden zullen je proberen af te leiden en niet aan je ex te laten denken. Ga met ze naar de kroeg en speel een potje darts. Een spelletje zal je gedachten van je ex laten afdwalen. Al is het maar voor een paar seconden, het is fijn om even geen verdriet te voelen. Hoe meer je dit doet des te beter het zal gaan.

Je ex vriendin terug? Blijf trouw aan haar

Wees je echter wel bewust van de gevaren in een kroeg. Vooral met alcohol in het spel kun je al snel verleid worden door andere vrouwen. Hier moet je mee oppassen. Een beetje flirten kan geen kwaad, maar ga niet de grens over. Je wilt je ex terug, dus blijf trouw aan haar. Door het bed te delen met andere vrouwen zal je je wellicht even beter voelen, maar dit is maar voor even. Daarna zal je je schuldig voelen en zal de kans dat je je ex terugkrijgt kleiner zijn. Bespreek dit van tevoren met je vrienden. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat zij jou juist opjutten om vrouwen te versieren. Door van tevoren af te spreken dat het een mannenavond wordt, zal dit worden voorkomen. Geven je vrienden jou niet de steun die jij nodig hebt? Kijk dan eens rond op internet. Op internet zijn er genoeg forums te vinden met mensen die jou kunnen helpen met het verwerken van je verdriet. Op liefdesverdrietforums zijn er tal van mensen die hetzelfde meemaken als jij. Zij kunnen zich goed inleven en jou in deze nare tijd steunen.

Je ex vriendin terugwinnen is echt mogelijk met onze tips!

Om meer te lezen over hoe jij je ex vriendin terug kan winnen kun je het gratis rapport aan vragen en de 7-delige videoserie onder dit artikel bekijken. Door de aanwijzingen die daarin staan op te volgen, maak je een erg grote kans weer terug te komen bij je ex. Heb je binnenkort een feestje en wil je proberen je ex te verleiden? Lees dan ook de artikelen in de categorie ‘mannen’. Deze vind je door hier te klikken.

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl