JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je ex terug willen is een gevoel dat heel normaal is. Je hebt immers een relatie gehad en deze is nu afgelopen, je ziet waarschijnlijk geen manier om je ex terug te krijgen en wellicht heb je de hoop verloren. Dit gevoel heeft elk persoon die ooit een goede relatie heeft gehad die uitging voor stomme redenen.

Bekijk de video!


In plaats van op de link te klikken zoals vermeld aan het eind van de video (om mijn gratis tips te krijgen) kun je je het beste inschrijven door rechts op deze pagina je voornaam en email in te vullen.

Gevoelens die je eerst had voor iemand verdwijnen niet zomaar als deze persoon uit je leven wordt gehaald, vaak worden ze daarna juist sterker. Denk maar eens terug hoe jij je voelde toen je een tijdje weg was van je ex, je kunt iemand pas echt missen als je die persoon niet ziet. Dit wordt natuurlijk alleen maar erger met de wetenschap dat je jouw ex nooit meer zal zien.

Je ex terug willen is normaal

Zoals hierboven beschreven is het gevoel dat je je ex terug wilt iets is dat iedereen in zulke situaties voelt. Het is ook zeker niet iets om je voor te schamen, iedereen begrijpt het omdat iedereen het gevoel kent.

Waar veel mensen gelijk aan denken is dat het menselijk is om iets te willen dat je niet kan krijgen. Uiteraard is je ex terug willen een perfect voorbeeld hiervan, je ex kan je niet meer hebben dus je wilt hem of haar terug.

Voordat je terug bij je ex probeert te komen moet je dus wel kijken dat je hem of haar niet alleen mist omdat je haar niet meer kan krijgen, maar dat het wel om echte gevoelens gaat.

Het missen van je ex zal uiteindelijk verdwijnen, maar de vraag is of je dat wel wilt. Soms is het toch de beste keuze om terug te gaan naar je ex, dan gaat het erom hoe je dat aan gaat pakken.

Je ex terug willen, voelt hij/zij dit ook?

Je wilt je ex terug maar voelt je ex dit eigenlijk ook zo? heeft je ex ook het gevoel dat die iets mist nu dat jij uit zijn of haar leven bent verwijderd? De vraag is eigenlijk niet of jouw ex zich ook zo voelt, maar of hij of zij zich vroeger net zo verbonden voelde met jou, als jij aan je ex.

Gevoelens raak je niet zomaar kwijt. Ook al laat je ex zijn of haar gevoelens niet zien, het kan heel goed zijn dat die gevoelens hetzelfde zijn, ook al heeft hij of zij en andere relatie. Als je ex al in een nieuwe relatie zit is er een grote kans dat zij dit juist doet om jou te vergeten (waarschijnlijk tevergeefs).

Om erachter te komen of je ex dezelfde gevoelens heeft als jij kun je het beste kijken naar hoe zij zich gedraagt als je haar ziet. Komt dit gedrag overeen met wat je gewend was van hem of haar?

Als je nog goed bevriend bent met je ex dan kan je het zelfs gewoon aan hem of haar vragen.

Dan moet je er wel op letten dat je tactisch te werk gaat, want anders schrik je jouw ex misschien af.

Het gaat er meer om dat je weet waar je aan toe bent, weet hoe je ex zich voelt. Waar je achter probeert te komen is of zij er ook aan denkt om terug te komen, net als jij.

Als afsluiting kan ik zeggen dat je je niet hoeft te schamen alleen maar omdat jij je zo voelt. Je ex terug willen is en blijft normaal, en zoals ik al eerder komt het heel vaak voor. Mensen willen vaak hun oude relatie terug, maar dat is niet altijd even de juiste keuze. Vaak moet je jezelf er gewoon doorheen werken.

Waar je wel aan moet denken is dat bij een relatie die goed was en die door stomme redenen is beëindigd, het vaak de juiste keuze is om weer bij elkaar te komen.

Is dat het geval doe dan moeite voor je relatie. Het is namelijk goed mogelijk dat je ex denkt dat je je niet meer voor hem of haar interesseert als je niet in actie komt.

Dus bedenkt eerst het antwoord op deze vraag en als je besluit je ex terug te willen en te winnen maar je weet niet goed hoe je dat moet doen, schrijf jezelf dan in op mijn blog en ontvang mijn gratis videos en geheime rapport en win zijn of haar hart weer terug!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl