JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Als jij en je ex besluiten om uit elkaar te gaan, ga je er niet vanuit dat er een moment komt dat jullie je ex terug willen. Toch komt het geregeld voor dat een breuk niet definitief blijkt te zijn. Er zijn zelfs stellen die meerdere keren terug bij elkaar komen en zelfs meerdere keren met elkaar trouwen.

Waarom zou je je ex terug willen

Je kunt je ex terug willen om verschillende redenen. Doordat jullie uit elkaar zijn kan het zijn dat je pas gaat beseffen wat je mist. Dat achteraf blijkt dat je hem of haar misschien te veel voor lief hebt genomen.

Dat je, nu je zonder hem of haar verder gaat met je leven, pas beseft dat je eigenlijk toch niet zonder je ex kunt. Achteraf heb je dan misschien een te overhaaste beslissing genomen, zonder deze goed te overdenken.Maar aan de andere kant moet je soms misschien juist even afstand nemen om dingen weer even in een ander perspectief te zien.

Je kunt ook je ex terug willen omdat de situatie waarom het mis is gegaan is veranderd. Misschien is één van jullie twee (of allebei) wel verliefd geworden op een ander. En heb jij of je ex toen besloten om met die ander verder te gaan. Maar wat als die ander toch niet zo bijzonder en leuk blijkt te zijn als je dacht?

Wat als vooral de spanning van het stiekeme jullie tot elkaar aantrok. En als dat er niet meer is, jullie eigenlijk helemaal niet bij elkaar blijken te passen. Dan kun je je ex terug willen en maar hopen dat hij of zij dat ook wil.

Ook kan het zijn dat je het niet kan verdragen je ex met een ander te zien. En dat je daardoor juist alleen maar meer naar hem of haar gaat terugverlangen. Je moet je dan natuurlijk wel afvragen of je wel echt je ex terug wil of dat je eigenlijk niet wil dat hij of zij met iemand anders een relatie aangaat.

Want als dat tweede het geval is, is het natuurlijk niet eerlijk om het hoofd van je ex weer op hol te gaan brengen. De kans is groot dat het dan uiteindelijk weer mis zal gaan tussen jullie.

Hoe win je je ex terug?

Als je je ex terug wil, zul je hier natuurlijk wel iets voor moeten doen. En andersom geldt dit natuurlijk ook. Als het je ex is die jou terug wil zal hij of zij hier wel moeite voor moeten doen. Ervan uitgaande dat jij degene bent die je ex terug wil, is het belangrijk om duidelijk te hebben voor jezelf waar het mis is gegaan.

Dan weet je ook precies wat je moet doen om niet weer dezelfde fouten te maken en hoe je je ex eventueel weer voor je terug kunt winnen. Probeer hem of haar te verrassen en zorg dat hij of zij weer weet en voelt waarom hij of zij ooit voor je is gevallen.

Werk vooral ook aan jullie relatie op lange termijn. Het is natuurlijk makkelijk om iemand even aandacht te geven en te verrassen met dingen waarvan je weet dat hij of zij daar gek op is.

Moeilijker is het om juist die speciale aandacht te blijven geven, om aan jullie relatie te blijven werken en moeite te blijven doen voor elkaar. Als je je hier bewust van bent, is de eerste belangrijke stap al gezet.

Want je ex terug willen is één, maar je ex ook terug houden is natuurlijk heel wat anders.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl